Bursa'da Falcı

canım mrb...ben antalyada yaşıyorum. nerden nasıl ulaşabilirim dediğin falcıya. bide nasıl neler yapıyor. yardımcı olursan sevinirm. acil ihtiyacım varda!!!!!![/I]

Yasemin kimdir ? Telefonla bakıyormu yoksa cafede falan mı bakıyor :) ? Onu da deneyelim

Yasemine bende gitmek istiyorum, evde baktığı için tek gitmek istemiyrm.. Altıparmaktaymş evi.. Birlikte gidebilirz istersen, gelmek isteyen varsada gelebilir.. Ben arayıp randevu alabilirim.. Aynen bi Yasemin kaldı gitmediğim Bursa'da, onada gidelim.. :)

haftasonu gidilecekse bende size katılmak isterim

Canım ben Bursa'ya gelmıyorum bi türlü ama yasar hocaya konuştum bi tanıdığın senı bılen bırısı sana vekil olursa işini yapabılırım ancak dedi. Senınle tanışalım konuşalım bana vekil ol isimi halletsin hocam lütfen inan mecbur kalmasam böyle şeylerle uğraşmam. Mail adresimi vereyim beni ekle konuşalım bu konuyu mutlaka cevabını beklıyorum cyprus.ozlem@hotmail.com

Merhaba ben bu nuran hanima gitmek istiyorum telefon numarasini ya da karisikta olsa ev tarifini verebilir misiniz?

bugun telefonunu buradan buldugum yasemin hanimi aradim. 60 tl ye bakiyorum dedi. telefonla bakiyorum. 20 -25 dk ayirman gerek ama bana dedi.. baktiranlar nasil memnun mu arkadaslar?

Arkadaşlar bursada birde deniz dökmenden bahsedilmiş. ona gidenler ona nasıl ulaşabileceğimizi yazabilir mi? tel no yada adres.

yasemin hanima baktiranlar memnunmu arkadaslar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhabaaaaa bursada yasıyorum vee daha yenı ogrendımm ıı bı falcı olayınıııı
Başaranda ayşe bacı varmıs acıl banaaa tel verırmısın ravdevuuumu almammm ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…