-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.461
hangi cafede çalışıyordu. siz memnun kaldınızmı.biraz bilgi verebilirmisiniz.
yıllar önce dikmende evinde bakıyordu bende görümcemin sayesinde tanıdım görümcem bursadan ankaraya gelince ilk işi esmaya gitmekti bir ara izini kaybettik kızılayda birkaç yerde çalışmış görümceme eşinden 7 vakte kadar ayrılacaksın demiş inanamadık çok kızmıştık ama ne yazıkki kazada eşini kaybetti benim altınlarım çalındı gitmedigim falcı kalmadı sonunda kendisine yılbaşı günü ulaşabildim dedikleri çıktı gerçi yarısını buldum 50 ye baktı okudugu verdigi dualar için fiyat söylemedi gönlünden ne koparsa benim komşumun ciddi bir problemi için haziranda çözüme ulaşacagını söyledi dedigi çıkarsa paylaşırım
Canım ben Bursa'ya gelmıyorum bi türlü ama yasar hocaya konuştum bi tanıdığın senı bılen bırısı sana vekil olursa işini yapabılırım ancak dedi. Senınle tanışalım konuşalım bana vekil ol isimi halletsin hocam lütfen inan mecbur kalmasam böyle şeylerle uğraşmam. Mail adresimi vereyim beni ekle konuşalım bu konuyu mutlaka cevabını beklıyorum cyprus.ozlem@hotmail.com
Cnm uzun zaman geçmiş ama cevabı geçte olsa vereyim.. Bence hiç gelme.. Yaşar Hoca ya iki defa gittim evet iş görüşmelerim oldu bir sürü ama hala çalışmıyorum, bence o adam bişeyler biliyo ve çözmeyede çalışıyo, ama kökten çözemedi benimkisini.. İşte kısmen iş görüşmelerim olmuştu o ara ama hala çalışmyrm, sevgilimle barışmıştm ama sonra yine ayrıldık falan.. Yani kısacası önemli bi sorunununz varsa net olarak söyleyebilirim ki Yaşar Hoca benimkini çözemedi..
kızlar bursada bildiğiniz iyi bi falcı varmı....
Arkadaşlar Hayalim cafe deki Hatice ye giden var mı? Ben ordaki Nur a gittim memnun kalmadım, Altıparmakta evinde bakan Yasemine de gittim ondanda memnun kalmadım..
canım benim bildiğim bir falcı var çok iyi bakıyor kadın sanki benimle yaşıyor anlatamam
Canım az önce telden buraga baktırdım.tek kelimeyle süperrrdiiiiKesinlikle tavsiye ediyorum.İlk önce kişilik analizi yapıyo resmen seni sana anlatıyo sonra icinde bulundugun durumu yani şu anı anlatıyo daha sonra da olacak olanlarla ilgili söylüyo.Maddi yönden,iş yönünden aşk yönünden ne varsa sayıyo ve son olarak ta sormak istediğin bişey var mı diye soruyo,merak ettiğin bişey yada söylediklerinin haricinde kafana takılan bişey varsa sorabiliyosun.Bana dedi ama inan sorcak bisey bulamadım cünkü öğrenmek istediğim herseyi söyledi ve inanılmaz pozitif bi insan