- 8 Nisan 2013
- 389
- 29
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.381
Canim bana telefon numarasini harflerle yazabilir misin yasar hocanin
ben gittim bugün yaşar hocaya ve gerçekten bardakta olanları gördüm.çok değişik bir şey anlatılmaz diyim.ama dediğim gibi gerçek.kolay para kazanma yolları diyorsun ya adam allah rızası için yapıyor paran olmasa bile bakıyor yapıyor ve sben hiçbirşey anlatmadan o herşeyi bildi ve tekrar söylüyorum gerçekten hayatımda tanıdığım ikinci falcı .yarın tekrar gideceğim ben gelmek isteyen varsa benimle götürebilirim
Merhaba,
Bu hafta sonu bursa'da olacağım bir arkadaşımla ve Yaşar Hoca'yı ziyaret etmek istiyoruz.
Yol tarifi veya ona ulaşabileceğimiz bir numara iletebilmeniz mümkün müdür?
Bir de istediğimiz bir gün istediğimiz bir vakitte gidebiliyor muyuz? Genelde bu tarz insanlar bayan erkek ayrımını haftanın günlerine böldükleri için kabul etmeyebiliyorlar. Ayrıca referans olmadan da girmemiz zor olabilir sanırım, bu konularda bana yardımcı olup yol gösterebilen var mıdır acaba?
Bize katılmak isteyen de olursa seve seve eşlik edebiliriz.
Şimdiden teşekkürler,
Sevgiler.
Merhaba,
Bu hafta sonu bursa'da olacağım bir arkadaşımla ve Yaşar Hoca'yı ziyaret etmek istiyoruz.
Yol tarifi veya ona ulaşabileceğimiz bir numara iletebilmeniz mümkün müdür?
Bir de istediğimiz bir gün istediğimiz bir vakitte gidebiliyor muyuz? Genelde bu tarz insanlar bayan erkek ayrımını haftanın günlerine böldükleri için kabul etmeyebiliyorlar. Ayrıca referans olmadan da girmemiz zor olabilir sanırım, bu konularda bana yardımcı olup yol gösterebilen var mıdır acaba?
Bize katılmak isteyen de olursa seve seve eşlik edebiliriz.
Şimdiden teşekkürler,
Sevgiler.
Arkadaşlar özür dilerim, eski mesajları okumaktan yenileri okumamışım :)
Istanbuldan geleceğiz, bulurum inşallah bahsedilen tarifi, yine de eşlik etmek isteyen olursa teklifim hala geçerli :)
nerde bu bayanın yeri bizde gidelim nasıl ulaşabiliriz
Erhan diye yazmışsınız ama adı umut ... Bugün sizin tavsiyeniz üzerine gittim.. Adının Erhan olmadınıgını umut olarak düzelmemi rica etti.
Arkadaşlar özür dilerim, eski mesajları okumaktan yenileri okumamışım :)
Istanbuldan geleceğiz, bulurum inşallah bahsedilen tarifi, yine de eşlik etmek isteyen olursa teklifim hala geçerli :)
EĞER İSTERSEN SENİ GÖTÜREBİLİRİM YAŞAR HOCAYA
EĞER İSTERSEN SENİ GÖTÜREBİLİRİM YAŞAR HOCAYA
Özel mesaj hakkım daha yok sanırım ama Cuma günü öğleden sonra geleceğiz biz kısmetse, uygun olur mu sizin için?
Özel mesaj hakkım daha yok sanırım ama Cuma günü öğleden sonra geleceğiz biz kısmetse, uygun olur mu sizin için?
cuma günü 16:30da altıparmak kızılayın önünde buluşuruz uyarmı size
cuma günü 16:30da altıparmak kızılayın önünde buluşuruz uyarmı size
Sizin için sakıncası yoksa numaranızı yollar mısınız? Istanbul'dan geleceğimiz için emin olamıyorum. Sabahtan yola çıkacağız, daha erken bir vakitte oralarda olmamız daha kuvvetle muhtemel, yarın sabah ben yola çıkarken sizi rahatsız ediveririm uyarsa?
Sizin için sakıncası yoksa numaranızı yollar mısınız? Istanbul'dan geleceğimiz için emin olamıyorum. Sabahtan yola çıkacağız, daha erken bir vakitte oralarda olmamız daha kuvvetle muhtemel, yarın sabah ben yola çıkarken sizi rahatsız ediveririm uyarsa?
ben gelemicem kusura bakmayın.ayıca şunuda öğrendim yaşar hocanın yaptığı olmadı bana yapıcam dedi kesin konuştu ama daha sarpa sardı herşey.bence bosverin.gerçekten bir faydasını göremedim yazık verilen paraya
ben gelemicem kusura bakmayın.ayıca şunuda öğrendim yaşar hocanın yaptığı olmadı bana yapıcam dedi kesin konuştu ama daha sarpa sardı herşey.bence bosverin.gerçekten bir faydasını göremedim yazık verilen paraya
Valla hiçbişi anlamadım, gitmeyelim mi biz de ne oldu bir anda?
Valla hiçbişi anlamadım, gitmeyelim mi biz de ne oldu bir anda?
eğer yaşar hoca için geliyosanız bence hiç düşmeyin yollara. birincisi adam hoca değil cinleri olduğunu idda ediyor. ikincisi falda bakmıyor ve en önemlisi yaptığı hiç birşey olmuyor.bakım yaptığı yer pislik içinde habire masasının altına tükürüp duruyor benim çevremde giden çok oldu itiraf edeyimki vaadlerine bende kanıp çok insan götürdüm hiç biri sonuç alamadı bardaktada bişey göremedi bana özelden numaranızı yollarsanız detaylı bilgi veririm size cidden gelmeye değmez
falcı arayan varsa siyahidusler@hotmail.com adresimden bana ulaşsınlar tanıdığım cok güzel fal bakan birini tanıyorum
merhaba,
uzun süredir siteyi takip edemedim, kendi derdimden
aylar geçti, ne bir düzgün falcı bulabildim ne derdime çare
bir anda ailem dağıldı; iyi sandığım kişiler şeytan çıktı.
bugün yine en dipteyim.
şimdi bir de boşanma davası çıktı
ey Yarabbim sen yardım et, çok çaresizim..
ölsem de kurtulsam diyorum, o da olmuyor
dayanacak gücüm kalmadı
bize ne oldu, kim ne yaptı da bu hale geldik bunu söyleyecek birini bulamadım gitti....