-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.401
zynprgn, çok teşekkürler desteğin için.
burak'a baktırmıştım. Söylediği hiçbirşey çıkmadı. zaten sıkıntımı da anlamadı baktırırken. ne bileyim; falcı dediğin sıkıntının ne olduğunu bir bakışta anlamaz mı? 50TL ona verdim zaten. bir de ümit bağladım boşu boşuna.. kimseye onu tavsiye etmiyorum.
senin bahsettiklerin kişiler nasıllar, bilirler mi? sen gittiğinde geçmiş ve şu anı tutturdular mı? geleceği yalnız Allah bilir çünkü..
ooof ooof.. Allah büyüktür. zaten fal vb. derken günaha giriyoruz. bir de boşu boşuna gidince hepten boşuna günaha giriyoruz. ne yapmalı bilemedim.. hiç gücüm kalmadı
benim de özel msj hakkım yok.. 50 msj a az kaldı gerçi...
canım ben ordan bahsetmem yani kimseye önermedim dediğin yer hayalim cafe.. fal bakan çocukta adı umut erhan iki ismi var. canım sıkıldığında gidip baktırırım. çok kişi değişikliği yapıyor orası gelen bir süre durup gidiyor hangi kadını diyorsun sen yalancı diye bu yakınlarda bende baktırdım orda bi kadına sarı saçlıydı, bişeyler karalayıp baktı hiç memnun kalmadım
merhaba,
uzun süredir siteyi takip edemedim, kendi derdimden
aylar geçti, ne bir düzgün falcı bulabildim ne derdime çare
bir anda ailem dağıldı; iyi sandığım kişiler şeytan çıktı.
bugün yine en dipteyim.
şimdi bir de boşanma davası çıktı
ey Yarabbim sen yardım et, çok çaresizim..
ölsem de kurtulsam diyorum, o da olmuyor
dayanacak gücüm kalmadı
bize ne oldu, kim ne yaptı da bu hale geldik bunu söyleyecek birini bulamadım gitti....
Bir sene önce bende yaşadım aynı şeyleri istanbulda gittim bir falcıya takır takır hepsini söyledi.. Telefonunu veremiyorum ne yazık ki.
Ama hayalim kafedeki umut'u oneririm dedikleri en azından bende çıkmaya başladı. 2 tarih verdi çıkacak gibi duruyor dedikleri.
Umutta tekrar gitmeyi düşünüyorum hatta
Bu Umut ne kadara bakıyoki?
Bir sene önce bende yaşadım aynı şeyleri istanbulda gittim bir falcıya takır takır hepsini söyledi.. Telefonunu veremiyorum ne yazık ki.
Ama hayalim kafedeki umut'u oneririm dedikleri en azından bende çıkmaya başladı. 2 tarih verdi çıkacak gibi duruyor dedikleri.
Umutta tekrar gitmeyi düşünüyorum hatta
canım ben ordan bahsetmem yani kimseye önermedim dediğin yer hayalim cafe.. fal bakan çocukta adı umut erhan iki ismi var. canım sıkıldığında gidip baktırırım. çok kişi değişikliği yapıyor orası gelen bir süre durup gidiyor hangi kadını diyorsun sen yalancı diye bu yakınlarda bende baktırdım orda bi kadına sarı saçlıydı, bişeyler karalayıp baktı hiç memnun kalmadım
umut dedıgınız kumral acık tenlı bey mı
kafe keyfte calısan sıyah saclı kahve falcısı hayalın kafeye gelmıs tamamen sallıyo
burak a bende baktırdım bazı durumlarımı bildi diyebilirim , gelecekle ilgili söylediği tarihlerin hiç biri tutmadı. yaseminin dediği bir çok şeyi yaşadım. en basitinden bana estetik olucaksın dedi hiç aklımda yoktu ama oldum. buraktansa yasemin çok daha iyi tavsiye ederim. ben adı geçen bütün falcıları denedim şuan yasemin en çok bilen benim için