- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.441
Şevket e giden varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasemine giden yok muuuu
Arkadaşlar benim bilidiğim gökhan hoca var medyum gökhan yada yıldız nameye bakıyor ücret de almıyor yapılması gereken varsa söylüyor ve yapıyor dürüst biri bildiğiniz üzere medyumların bazıları samsunda hiç iyi anılmıyor ben şahsen tanıştım kendisiyle ahlaklı ve adablı bir adam dediği cıkıyor işleri düzeltmek için maddisıkıntı için gideni getirmekiçin bağlamak için ama adam prensipli kötülüğe yapmıyor boşuna aramayın ve yazdıkları 15 gün içinde etkisini gösteriyor ben ona işlerimle ilgili gittim bana yardımcı oldu bayan giyim mağzam var faydasını gördüm ama bir cok arkadaşıma tafsiye de ettim evliğiğiile ilgili sıkıntısı olan arkadaşım vardı ona da yardımcı oldu şimdi mutlular bence bir deneyin kibirlibirideğil ve herkezede bakmıyor yapamıyacaksa baştan söylüyor sana bişe olmaz diye teli yazıyorum umarım açıktır baya oldu aramıyalı 0 507 057 55 60
Yasemin kimdir ? Telefonla bakıyormu yoksa cafede falan mı bakıyor :) ? Onu da deneyelim
ben 2 hafta once gıttım erkek arkadasımdan ayrıldıgım ıcın gerı donsun dıye 1 haftaya gerı doner dedı gelen de gıdende yok bu konuyla ılgılı yardımcı olabılcecek onerıde bulunabılecegınız bırılerı var mıdır arkadaslar?
geri dönsün diye mi fal bakıyor anlamadım
60 lira alıomuş birde.başka söyledikleri çıktımı peki
ben rekorun ordaki ayşeye gitmiştim isim veriyo evet bazı isimler tutuyo ama geneli atmasyon.üstelik söylediği hiçbir şey çıkmadı
bende arıyorum tatlım
sadece Ayşe'ye o da isim verdiği için garanti olsun dedim. o yüzden araştırma yapıyorum kimlerden memnun kaldınız diye.
yalnız soğanlıdaki medyumun çok iyi olduğunu duydum bikaç yerde ama ne adres var ne tel
ben yasemine gıttım bıde suanda gokhan hocaayla gorusme halındyım
Yasemin nasıldı pekiii :):18::18::18:
Arkadaşlar merhabaaaaa bursada yasıyorum vee daha yenı ogrendımm ıı bı falcı olayınıııı
Başaranda ayşe bacı varmıs acıl banaaa tel verırmısın ravdevuuumu almammm ıcın