Bursa'da Falcı

zynprgn, çok teşekkürler desteğin için.
burak'a baktırmıştım. Söylediği hiçbirşey çıkmadı. zaten sıkıntımı da anlamadı baktırırken. ne bileyim; falcı dediğin sıkıntının ne olduğunu bir bakışta anlamaz mı? 50TL ona verdim zaten. bir de ümit bağladım boşu boşuna.. kimseye onu tavsiye etmiyorum.

senin bahsettiklerin kişiler nasıllar, bilirler mi? sen gittiğinde geçmiş ve şu anı tutturdular mı? geleceği yalnız Allah bilir çünkü..
ooof ooof.. Allah büyüktür. zaten fal vb. derken günaha giriyoruz. bir de boşu boşuna gidince hepten boşuna günaha giriyoruz. ne yapmalı bilemedim.. hiç gücüm kalmadı :KK43:
benim de özel msj hakkım yok.. 50 msj a az kaldı gerçi...

burak a bende baktırdım bazı durumlarımı bildi diyebilirim , gelecekle ilgili söylediği tarihlerin hiç biri tutmadı. yaseminin dediği bir çok şeyi yaşadım. en basitinden bana estetik olucaksın dedi hiç aklımda yoktu ama oldum. buraktansa yasemin çok daha iyi tavsiye ederim. ben adı geçen bütün falcıları denedim şuan yasemin en çok bilen benim için

yaşar hocaya gidipte memnun olan varmı Allah aşkına.ben bir aydır gidiyorum hiçbir değişiklik yok insanları neden kandirıyorlar anlayamıyorum.

dun arkadasımla ben su zeyneprgun hanımın bahsettıgı kafede fal baktırdık ben tarot baktırdım genc bır cocuk bıldı bazı seylerı dıgerlerını de bekleyıp gorecegız kafe keyf ın karısısında klaıyor ama adına hıc dıkkat etmedım kafenın...fakat orada kahve falı bakan kadını tanıdık ttam bır yalancı

Son düzenleme:
canım ben ordan bahsetmem yani kimseye önermedim dediğin yer hayalim cafe.. fal bakan çocukta adı umut erhan iki ismi var. canım sıkıldığında gidip baktırırım. çok kişi değişikliği yapıyor orası gelen bir süre durup gidiyor hangi kadını diyorsun sen yalancı diye bu yakınlarda bende baktırdım orda bi kadına sarı saçlıydı, bişeyler karalayıp baktı hiç memnun kalmadım

canım ben ordan bahsetmem yani kimseye önermedim dediğin yer hayalim cafe.. fal bakan çocukta adı umut erhan iki ismi var. canım sıkıldığında gidip baktırırım. çok kişi değişikliği yapıyor orası gelen bir süre durup gidiyor hangi kadını diyorsun sen yalancı diye bu yakınlarda bende baktırdım orda bi kadına sarı saçlıydı, bişeyler karalayıp baktı hiç memnun kalmadım

canım senın dedıgın yer nerede soyler mısın lutfen bız de gıderız beklı arkadasımla

altıparmakta yasemin var evinde bakıyor 05352703937 numarası. şuan izmirde diye biliyorum pazartesi dönüceğini söyledi bende ona gidicem tekrardan bekliyorum. şuana kadar bursada söyledikleri en çok tutan kişi benim için.

merhaba,
uzun süredir siteyi takip edemedim, kendi derdimden
aylar geçti, ne bir düzgün falcı bulabildim ne derdime çare
bir anda ailem dağıldı; iyi sandığım kişiler şeytan çıktı.
bugün yine en dipteyim.
şimdi bir de boşanma davası çıktı
ey Yarabbim sen yardım et, çok çaresizim..
ölsem de kurtulsam diyorum, o da olmuyor
dayanacak gücüm kalmadı
bize ne oldu, kim ne yaptı da bu hale geldik bunu söyleyecek birini bulamadım gitti....

Bir sene önce bende yaşadım aynı şeyleri istanbulda gittim bir falcıya takır takır hepsini söyledi.. Telefonunu veremiyorum ne yazık ki.

Ama hayalim kafedeki umut'u oneririm dedikleri en azından bende çıkmaya başladı. 2 tarih verdi çıkacak gibi duruyor dedikleri.

Umutta tekrar gitmeyi düşünüyorum hatta :KK66:

kızlar ben birine gittim bugün 30 tl ye bakıyor kahve falını ama herşeyi bildi söyledikleri falan cıkıyor ben cok memnun kaldım gitmek isteyenler gitsin bence adı hümeyra numarasıda sıfır beşyüz elli üç üçyüzseksensekiz altmış yirmiüç öyle baştan salmada değil güzl bakıyor

Bir sene önce bende yaşadım aynı şeyleri istanbulda gittim bir falcıya takır takır hepsini söyledi.. Telefonunu veremiyorum ne yazık ki.

Ama hayalim kafedeki umut'u oneririm dedikleri en azından bende çıkmaya başladı. 2 tarih verdi çıkacak gibi duruyor dedikleri.

Bu Umut ne kadara bakıyoki?

Arkadaşlar benim bilidiğim gökhan hoca var medyum gökhan yada yıldız nameye bakıyor ücret de almıyor yapılması gereken varsa söylüyor ve yapıyor dürüst biri bildiğiniz üzere medyumların bazıları samsunda hiç iyi anılmıyor ben şahsen tanıştım kendisiyle ahlaklı ve adablı bir adam dediği cıkıyor işleri düzeltmek için maddisıkıntı için gideni getirmekiçin bağlamak için ama adam prensipli kötülüğe yapmıyor boşuna aramayın ve yazdıkları 15 gün içinde etkisini gösteriyor ben ona işlerimle ilgili gittim bana yardımcı oldu bayan giyim mağzam var faydasını gördüm ama bir cok arkadaşıma tafsiye de ettim evliğiğiile ilgili sıkıntısı olan arkadaşım vardı ona da yardımcı oldu şimdi mutlular bence bir deneyin kibirlibirideğil ve herkezede bakmıyor yapamıyacaksa baştan söylüyor sana bişe olmaz diye teli yazıyorum umarım açıktır baya oldu aramıyalı 0 507 057 55 60

umut dedıgınız kumral acık tenlı bey mı

kafe keyfte calısan sıyah saclı kahve falcısı hayalın kafeye gelmıs tamamen sallıyo

malesef bende kendisine gittim :KK43: baska bir arkadasin dedigi gibi adamin mekani pislik icinde. beni bi piknik tüpünün önüne oturttu elime bi cay bardagi tutusturdu. Bak orda dede var diyor bakiyorum bakiyorum bisey yok sadece bi parilti bardagi nereye cevirdiysem o parilti kaldi orda.Ben haric 2 teyzem annem ve kuzenim ( sülale boyu gitmisiz bizde ) dedeyi gördü bi ben görmedim. Yanliz suyun icine yag damlatinca bi tuhaf halka olur ya öyle oluyordu su ve rengi degisiyordu. tüpün atesinede kagitlar yazip atiyor kokluyorsun bende uzun bi süre balik koktu. 3gün falandi birden suyun icinde cami gördüm. eski yesilcam filmlerinde kör olan kisi birden görüyorum diye bagirir ya... bende AA AAAAA GÖRÜYORUM diye bagirmistim. Sonuc olarak bi ise yaradimi HAYIRRRRR olan 300 tlye oldu. Biraz pahali bi macera oldu.
Birde söyle bi durum olmus; benden sonra annemle teyzem gitmisler yasar hocamiz odadaki herkesi disari cikarmis. teyzem kafasi tüpün atesi icinde kagit kokluyor... Adam kalkmis kapinin oraya gitmis bi tikirti olmus sonra o pis kanepenin üzerindekileri bi kenara koymus o sirada annemde iceri girmek istemis bakmis kapi kilitli kapiyi zorlamis adam hemen kilidi acmis. Bizimkilerin bi basireti baglanmis orda simdi adamin adini bile anmiyorlar korkudan.
Bence niyeti pek iyi degilmis teyzeme göz koymus pis adam:KK47: yinede herkesin günahi kendi boynuna

sıfır beşyüz elliüç üçyüzseksensekiz altmış yirmiüç bence canım kesin baktır hem uyguna bakıyor ve dedikleride çıkıyor.ben şuanda kadar okdar kişiye gittim en beğendiğim bu bence dene

kafe keyfte calısan sıyah saclı kahve falcısı hayalın kafeye gelmıs tamamen sallıyo

Sallıyor diyorsun ama bana dediklerinin hepsi çıktı :KK66: bu göreceli bir kavram sen baktırsın çıkmadı dersin ben baktırırım çıkar. Fal işi enerji işi kişiden kişiye değişir.ben umuttan memlun kaldım

burak a bende baktırdım bazı durumlarımı bildi diyebilirim , gelecekle ilgili söylediği tarihlerin hiç biri tutmadı. yaseminin dediği bir çok şeyi yaşadım. en basitinden bana estetik olucaksın dedi hiç aklımda yoktu ama oldum. buraktansa yasemin çok daha iyi tavsiye ederim. ben adı geçen bütün falcıları denedim şuan yasemin en çok bilen benim için

Yasemin kimdir ? Telefonla bakıyormu yoksa cafede falan mı bakıyor :) ? Onu da deneyelim :KK70:

X