Bursa'da Falcı

Bu fal gerçekten bağımlılık ya sürekli fal baktırasım geliyor istediğim şey olana kadar Burak'a baktırdğım fallardan ilki çıktı verdiği tarihlerden biri.... diğeri olmadı ama sanrım Bursaya gidince yakalayabilirsem yüzyüze baktırmak istiyorum ne dersiniz Burak yüzyüze ve telefonda fark ediyor mu nasıl yüzyüze baktıran çıkanlar kaç kere baktırdınız fln fln flnnn :))))

arkadaşım sakın yaşar hocaya gideyim deme inan ben çok gittim. bursada bilmediğim falcı ve hoca yok eğer probleminin ne olduğunu kısaca anlatabilirsen seni yönlendirebilirim.

erkek arkadaşım beni terketti ama özel durumlar yaşadık bz ve ortada kaldım.sebepsiz gitti.ve bu ayistemeye geleceklerdi..geri dönmesini istiyorum.onsuz olma nefessiz kalmak demek benim için

erkek arkadaşım beni terketti ama özel durumlar yaşadık bz ve ortada kaldım.sebepsiz gitti.ve bu ayistemeye geleceklerdi..geri dönmesini istiyorum.onsuz olma nefessiz kalmak demek benim için

canım inan çok üzüldüm. kimseye güvenipte paranı kaptırma eski halin alt taraflarında nuran var o sana yardımcı olabilir. adresi çok karışık tarif edemicem numarası var ama pek telefonlara bakmaz Allah a sığın dua et bol bol bu mübarek gecede inşallah duaların kabul olur

bence yüz yüze baktır telefonla baktırdım bende 15 dakkada bitiyor sonrası büyük pişmanlık bunun içinmi 50 lira verdim diyosun ayrıca bir kez baktırdıysan ikinciye baktırma hep aynı şeyleri söylüyor. bana verdiği tarihlerde tutmadı geçmişe ve ana hakim geleceği Allah tan başkasıda bilemiyor

bu yaşar hocayı neden tavsiye etmiyorsunki canım sen.

ya bana şimdi onun düşüncelerini söylesin ben ona göre şekillendiriyim hareketlerini istiyrm zaten ama 3 defa baktırdım telefonda bakalım ilki tuttu hatta verdiği tarih direk 29 kasım demişti 29 kasım oldu şaşırmıştım ve aramızda kaç kmler vardı yani ama baktırmıyımmı yüzyüzede dersin ?

valla canım sen bilirsin ben telefondan baktırınca pek tatmin olmadım :) dene istersen

Yaşar Hocaya bende gittim ve bardaktaikilerin hepsini bende resmen gördüm, iş görüşmelerimde arttı gerçekten.. ama hala çalışmıyorum bi yerde orasıda ayrı.. ikinciye gitmeyi düşünüyrm bu ara belki.. SERDAR ın nosunu lütfen verebilirmisnz arkadaşlar?

Ama Yaşar hoca geçmişi görür söyler, kaç sene öncekileri söyledi bana.. ama gelecek hakkında bişey söylemez şu olcak bu olcak diye onuda söyliyim.. Yani gerçekten kahve falı gibi deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…