-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.341
nasıl ulaşabilirim canım bu kişiye cok önemli ve a cil
arkadaşım sakın yaşar hocaya gideyim deme inan ben çok gittim. bursada bilmediğim falcı ve hoca yok eğer probleminin ne olduğunu kısaca anlatabilirsen seni yönlendirebilirim.
erkek arkadaşım beni terketti ama özel durumlar yaşadık bz ve ortada kaldım.sebepsiz gitti.ve bu ayistemeye geleceklerdi..geri dönmesini istiyorum.onsuz olma nefessiz kalmak demek benim için
Bu fal gerçekten bağımlılık ya sürekli fal baktırasım geliyor istediğim şey olana kadar Burak'a baktırdğım fallardan ilki çıktı verdiği tarihlerden biri.... diğeri olmadı ama sanrım Bursaya gidince yakalayabilirsem yüzyüze baktırmak istiyorum ne dersiniz Burak yüzyüze ve telefonda fark ediyor mu nasıl yüzyüze baktıran çıkanlar kaç kere baktırdınız fln fln flnnn :))))
canım inan çok üzüldüm. kimseye güvenipte paranı kaptırma eski halin alt taraflarında nuran var o sana yardımcı olabilir. adresi çok karışık tarif edemicem numarası var ama pek telefonlara bakmaz Allah a sığın dua et bol bol bu mübarek gecede inşallah duaların kabul olur
bence yüz yüze baktır telefonla baktırdım bende 15 dakkada bitiyor sonrası büyük pişmanlık bunun içinmi 50 lira verdim diyosun ayrıca bir kez baktırdıysan ikinciye baktırma hep aynı şeyleri söylüyor. bana verdiği tarihlerde tutmadı geçmişe ve ana hakim geleceği Allah tan başkasıda bilemiyor
ya bana şimdi onun düşüncelerini söylesin ben ona göre şekillendiriyim hareketlerini istiyrm zaten ama 3 defa baktırdım telefonda bakalım ilki tuttu hatta verdiği tarih direk 29 kasım demişti 29 kasım olduşaşırmıştım ve aramızda kaç kmler vardı yani ama baktırmıyımmı yüzyüzede dersin ?
bu yaşar hocayı neden tavsiye etmiyorsunki canım sen.[/QUOT
etmiyorum çünkü bende senle benzer şeyler yaşıyorum bana bir faydası olmadı yaklaşık 10 kere gitmişimdir. bana olmadı diye sanada olmucak değil ama okadar şaçma sapan şeyler yaşadımki orda burdan yazamıcağım kadar çok hemde.. asla tavsiye etmiceğim tek kişi falda bakmıyor sana bir bardak veriyor sözde kendin görüyosun git gerçekten görürsen ben burdayım.. kolay para kazanmanın yolunu bulmuş herkes
bu yaşar hocayı neden tavsiye etmiyorsunki canım sen.[/QUOT
etmiyorum çünkü bende senle benzer şeyler yaşıyorum bana bir faydası olmadı yaklaşık 10 kere gitmişimdir. bana olmadı diye sanada olmucak değil ama okadar şaçma sapan şeyler yaşadımki orda burdan yazamıcağım kadar çok hemde.. asla tavsiye etmiceğim tek kişi falda bakmıyor sana bir bardak veriyor sözde kendin görüyosun git gerçekten görürsen ben burdayım.. kolay para kazanmanın yolunu bulmuş herkes
ben gittim bugün yaşar hocaya ve gerçekten bardakta olanları gördüm.çok değişik bir şey anlatılmaz diyim.ama dediğim gibi gerçek.kolay para kazanma yolları diyorsun ya adam allah rızası için yapıyor paran olmasa bile bakıyor yapıyor ve sben hiçbirşey anlatmadan o herşeyi bildi ve tekrar söylüyorum gerçekten hayatımda tanıdığım ikinci falcı .yarın tekrar gideceğim ben gelmek isteyen varsa benimle götürebilirim
Bursalı falcı umut varmış numarasını bilen yokmu?
yarın gündüz eline bi bardak alıp camdan ışık vurucak şekilde önünde dur aynen onun ışığı kapatıp sana aksini ıspatlamaya çalıştığı gibi bi kağıtla kapat sende evde aynısını görmüş olucaksın su kristaldir ve yansıtır seni gerçekten ikna etmiş. inşallah sana bi faydası olur senden para almamış olabilir ben çok para verenleri gördüm orda. ne bana ne benim çevremdekilere faydası oldu çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor ben hala arayıştayımben gittim bugün yaşar hocaya ve gerçekten bardakta olanları gördüm.çok değişik bir şey anlatılmaz diyim.ama dediğim gibi gerçek.kolay para kazanma yolları diyorsun ya adam allah rızası için yapıyor paran olmasa bile bakıyor yapıyor ve sben hiçbirşey anlatmadan o herşeyi bildi ve tekrar söylüyorum gerçekten hayatımda tanıdığım ikinci falcı .yarın tekrar gideceğim ben gelmek isteyen varsa benimle götürebilirim
Bursalı falcı umut varmış numarasını bilen yokmu?[/QUOTE
beşyüzotuzsekiz ikiyüzyirmi beş seksen doksan ayın yirmisinde saat öğlen 1 ile 3 arasında açıyor telefonu ve çok pahali ben en son 250 liraya baktırdım
Bursalı falcı umut varmış numarasını bilen yokmu?[/QUOTE
beşyüzotuzsekiz ikiyüzyirmi beş seksen doksan ayın yirmisinde saat öğlen 1 ile 3 arasında açıyor telefonu ve çok pahali ben en son 250 liraya baktırdım
cıktımı pekı sıze soyledıklerı?
cıktımı pekı sıze soyledıklerı?
umut farklı hiç bir falcıya benzemiyor hayatınızda olan herkesin ismini hatta bazen anne isimlerine kadar kendisi söylüyor gelecek için pek bişey söylemez ama neyin sizin için hayır ve şer yada birinin sizin hakkınızda düşüncelerini söyleyebiliyor. hatta benim arkadaşım kaza geçirdi ve malesef öldü ölüm şeklini nasıl öldüğünü otopsi raporundan önce umuttan öğrendik. sıkıntın büyükse kesinlikle tavsiye ederim
umut farklı hiç bir falcıya benzemiyor hayatınızda olan herkesin ismini hatta bazen anne isimlerine kadar kendisi söylüyor gelecek için pek bişey söylemez ama neyin sizin için hayır ve şer yada birinin sizin hakkınızda düşüncelerini söyleyebiliyor. hatta benim arkadaşım kaza geçirdi ve malesef öldü ölüm şeklini nasıl öldüğünü otopsi raporundan önce umuttan öğrendik. sıkıntın büyükse kesinlikle tavsiye ederim
ıyı hos soyluyosunuzda bu umut ebru gundesın falcısı ve zamanında ebru osman tan erkırla cıkarken sen bundan ayrıl hayırlı dııl senın ıcın demıs ebru ayrılıyo ve sımdıkı kocasıyla evlenıyo ve ebrunun su andakı halını goruyoruz hem aldatıldı hem de kocası yuzunden adı dolandırıcılıga karıstı sızce bu mu hayırlı olan?tabı bız bılemeyız hayır şer falan ama genede bana mantıklı gelmıyo pek
ıyı hos soyluyosunuzda bu umut ebru gundesın falcısı ve zamanında ebru osman tan erkırla cıkarken sen bundan ayrıl hayırlı dııl senın ıcın demıs ebru ayrılıyo ve sımdıkı kocasıyla evlenıyo ve ebrunun su andakı halını goruyoruz hem aldatıldı hem de kocası yuzunden adı dolandırıcılıga karıstı sızce bu mu hayırlı olan?tabı bız bılemeyız hayır şer falan ama genede bana mantıklı gelmıyo pek
evet bende duydum öyle şeyler.. hatta umutada sordum kendisi için kız kardeşim ablam gibidir dedi.. mesela banada erkek arkadaşımın benim için hayırlı olmadığını beni mutlu edemiceğini söyledi ama işin içinde duygular varsa ben bişey diyemem dedi belki ebru gündeşte çok seviyordur benim gibi :2: