Bursa'da Falcı

ıyı hos soyluyosunuzda bu umut ebru gundesın falcısı ve zamanında ebru osman tan erkırla cıkarken sen bundan ayrıl hayırlı dııl senın ıcın demıs ebru ayrılıyo ve sımdıkı kocasıyla evlenıyo ve ebrunun su andakı halını goruyoruz hem aldatıldı hem de kocası yuzunden adı dolandırıcılıga karıstı sızce bu mu hayırlı olan?tabı bız bılemeyız hayır şer falan ama genede bana mantıklı gelmıyo pek:KK31:

peki sen yiğiti tavsiye ediyormusun bursada kalmadı :) denemeye değermi çıkıyormu baktıkları

yarın gündüz eline bi bardak alıp camdan ışık vurucak şekilde önünde dur aynen onun ışığı kapatıp sana aksini ıspatlamaya çalıştığı gibi bi kağıtla kapat sende evde aynısını görmüş olucaksın su kristaldir ve yansıtır seni gerçekten ikna etmiş. inşallah sana bi faydası olur senden para almamış olabilir ben çok para verenleri gördüm orda. ne bana ne benim çevremdekilere faydası oldu çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor ben hala arayıştayım

sen falcımısında konuşuyorsun burada onu anlayamadım açıkçası.ben elimle bardağın etrafını kapattım gölgede tuttum ama yaşar hoca soru sordurunca vardaktaki kişiye direk o şekli karsıma getiriyor yani güneşle ışıkla olacak iş değil bu canım ok.bence sen milleti kötülemekten vazgeç çünkü yanlış aksatıyorsun.ve ben ce sen milleti kötülemek için buradasın yalan yanlış konuşma derim sana.ben kolay inanabilen biri değilimdir ama yaşar hoca gerçektende doğru bakıyor.

sen falcımısında konuşuyorsun burada onu anlayamadım açıkçası.ben elimle bardağın etrafını kapattım gölgede tuttum ama yaşar hoca soru sordurunca vardaktaki kişiye direk o şekli karsıma getiriyor yani güneşle ışıkla olacak iş değil bu canım ok.bence sen milleti kötülemekten vazgeç çünkü yanlış aksatıyorsun.ve ben ce sen milleti kötülemek için buradasın yalan yanlış konuşma derim sana.ben kolay inanabilen biri değilimdir ama yaşar hoca gerçektende doğru bakıyor.

merhabalar..bazı şeyler için falcı olmaya gerek yok bence..bende iki kere gittim yaşar hocaya daha öncesindede yazmıştım zaten..bardaktakileri ben göremedim hatta kardeşimide ikinciye giderken götürdüm oda göremedi..yalnızca o sizi yönlerdiriyor şöyle biri var böyle var diye insan işte o şekilde aklındakileri yorumluyor bence..ve bunlara rağmen onu kokla bunu kokla diyor..onun dediği gibi kokmuyor söylüyorsun kızıyor sana ve ikna etmek için iyi bak diyor..ve adamla kesinlikle yanlış olan birşeyi diyemiyorsunuz resmen onun dediğini göreceksinizzz sanki görmedim diyorsun zorla ikna etmeye çalışıyor..bende cidden hiçç beğenmedim ve yaptıklarıda hiçç olmadı...ve en kızdığım şeyse kesin konuşmasıydı..bu kesinlikleri sevmiyorum herşey insanların elinde değildir çünkü...umutada gittim o hiç kesin konuşmadı dualar vermiştir..en azından verdiği dualar insanı rahatlatıyor..bazen hayırlar bizim için şer,,şerlerde hayır olabilir.yaşarken görürüz..size bol şans..

ben kimseyi kötülemedim yaşar hocadan başka. seninle aynı durumu yaşadığım için büyük umutlarla gittim burdan yazamıcağım şeylerde yaşadım eğer özel mesaj hakkım olsa sana anlatıcam zaten. inanki çok falcılara para yedirdim sen fal istiyosan çok tavsiye ediceğim çok kişi var ama sen geri döndürmek istiyorsun anlıyorum. inşallah ben yanılıyorumdur

merhabalar..bazı şeyler için falcı olmaya gerek yok bence..bende iki kere gittim yaşar hocaya daha öncesindede yazmıştım zaten..bardaktakileri ben göremedim hatta kardeşimide ikinciye giderken götürdüm oda göremedi..yalnızca o sizi yönlerdiriyor şöyle biri var böyle var diye insan işte o şekilde aklındakileri yorumluyor bence..ve bunlara rağmen onu kokla bunu kokla diyor..onun dediği gibi kokmuyor söylüyorsun kızıyor sana ve ikna etmek için iyi bak diyor..ve adamla kesinlikle yanlış olan birşeyi diyemiyorsunuz resmen onun dediğini göreceksinizzz sanki görmedim diyorsun zorla ikna etmeye çalışıyor..bende cidden hiçç beğenmedim ve yaptıklarıda hiçç olmadı...ve en kızdığım şeyse kesin konuşmasıydı..bu kesinlikleri sevmiyorum herşey insanların elinde değildir çünkü...umutada gittim o hiç kesin konuşmadı dualar vermiştir..en azından verdiği dualar insanı rahatlatıyor..bazen hayırlar bizim için şer,,şerlerde hayır olabilir.yaşarken görürüz..size bol şans..

gerçekten çok doğru anlatmışsınız:) bende korkudan görüyorum dedim bişey görmeden salladım durdum.. hatta bi ara gördünmü başka dede geldi dedim gördüm tabi görmez olurmuyum dedi :) bide hoca diyoruz adam okadar çok küfür ediyorki neyse..sizede bol şans

gerçekten çok doğru anlatmışsınız:) bende korkudan görüyorum dedim bişey görmeden salladım durdum.. hatta bi ara gördünmü başka dede geldi dedim gördüm tabi görmez olurmuyum dedi :) bide hoca diyoruz adam okadar çok küfür ediyorki neyse..sizede bol şans

GÖRMEK İSTEYEN BENCE GÖRÜYOR O BARDAKTA AYRICA EVET BİRAZ AĞZI BOZUK AMA DİKKATLİ BİR ŞEKLDE BAKTIGINIZDA GÖREBİLİYORSUNUZ SİZİ YÖNLENDİRMİYOR.KOKUYA GELİNCEDE EĞER DİKKATİNİZİ VERİRSENİZ NE KOKTUGUNU COK İYİ ANLARSINIZ,ÖNEMLİ OLAN KALPTEN İNANMAKTIR UNUTMATIN,,,SİZE HAK VERMİYR DEĞİLİM SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN SAYGI DUYUYORUM DÜŞÜNCELERİNİZE AMA İNANIN BEN İNANDIM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN GÖRDÜM GERÇEKTEN KOKUYU DUYDUM,,,DERDİME ÇARE OLDUMU DAHA BELLİ DEĞİL GELİŞMELERİ SİZE YAZACAĞIM.AMA ŞÖYLE BİRŞEY DE VAR HERŞEYİ BİLİYOR NELER YAPTIGIMI NELER YAŞADIGIMI SORDUGUM KİŞİLERİN NELER YAPTIĞINI NELER YAŞADIĞINI HERŞEYİ BİLİYOR EĞER YALAN OLSAYDI BUNLARI BİLEMEZDİM.NEYSE BİR GELİŞME OLURSA SİZE TEKRAR YAZACAĞIM,,,bide şöyle bir şey var eğer insan umudunu ytirmişse belkide inanmak istiyordur ama benim tek çarem şuanda ona inanmak...başka çarem yok benim...umuta gelince bilemem ama sapık olduğunu cok iyi biliyorum.evet bakıyor ama eskisi gibi bakamıyor artık.ve cok yüklü miktarlar istiyor...hoş nasipde kısmette alnımızda ne yazdıysa onu yaşayacağız ya gerisi hikaye yaar hocada umutta ayşede vs de:26:

evet bende duydum öyle şeyler.. hatta umutada sordum kendisi için kız kardeşim ablam gibidir dedi.. mesela banada erkek arkadaşımın benim için hayırlı olmadığını beni mutlu edemiceğini söyledi ama işin içinde duygular varsa ben bişey diyemem dedi belki ebru gündeşte çok seviyordur benim gibi :2:

uzun zamandır yazmak istiyordum buraya. ben çok büyük sıkıntılar atlattım , bebeğimi kaybettim , anlatmak iyi gelmiyor pek. bu günde öyle bir haber aldım ki inancım olmasa bir de bebeğime kavuşma özlemim çoktan kıyardım canıma. hatice ablaya gittim yine. omuzunda ağladım. erhan bey fal baktı. medyumluğu da var. isimleriyle zamanlarıyla söyledi herşeyi. o kadar samimi ve içten bir ortam ki hani hep soruyorsunuz ya... hatice ablayla bebeğimi ilk kaybettiğim zaman tesadüf eseri tanıştık. avare avare yürüyordum , kaybımdan dolayı vücudum zayıftı dinlenmek istedim. altıparmak ' ın üst caddesinde kafeler olduğunu duymuştum. oturdum. hatice abla o gün bana yaşadıklarım ve yaşayacaklarımı bir bir saydı. ve hep yanımdaydı. telefonunu herkese verir. dinler bazen sizinle ağlar. bu günde ağlayarak aradım onu çok hasta olmasına rağmen dinledi beni. kafeye gel dedi. ben de gelicem. istanbuldan yeni bir arkadaş gelmiş meğer. bir de o baksın farklı biri ile konuşmak iyi gelir dedi. erhan bey isimleri , zamanları ben ağlarken elimi tutarak öyle içtenlikle anlattı ki? öyle olayları söyledi ki bana. ben o masadan kalkarken gerçekten gözyaşlarımı sildim. şimdi mi çok üzülüyorum yine. ama güzel günler var önümde. erhan bey 10 yıl kadar taksimde çalışmış. mekan ismi vermeyeyim :) ama görün derim. haa şunu da bilin eğer olmayacak bir şeyse , size zarar verecekse hatice abla da , ilknur hanımda , erhan bey de yüzünüze söyler. ben memnunum. fabrikadan bir iki arkadaşım da gitti biz kızlarla konuşurken duymuşlar. müdavimi olmuşlar. rakamlar da öyle abartılı uçuk değil. hatta bir çok yere göre çok uygun.

Bursalı falcı umut varmış numarasını bilen yokmu?[/QUOTE

beşyüzotuzsekiz ikiyüzyirmi beş seksen doksan ayın yirmisinde saat öğlen 1 ile 3 arasında açıyor telefonu ve çok pahali ben en son 250 liraya baktırdım

Peki dedikleri çıkıyormu.. Benim istanbulda bir falıcım var kelimesi kelimesine cıkıyor dedikleri.. Bu aralar istanbula giremediğim için Umut'a baktırmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:
Peki dedikleri çıkıyormu.. Benim istanbulda bir falıcım var kelimesi kelimesine cıkıyor dedikleri.. Bu aralar istanbula giremediğim için Umut'a baktırmayı düşünüyorum..

umut gelecek ile ilgili bişey söylemiyor sadece senin için hayırlı yada hayırsız gibi yorumlar yapıyor.. istanbuldaki falcın telefonlada bakıyormu

uzun zamandır yazmak istiyordum buraya. ben çok büyük sıkıntılar atlattım , bebeğimi kaybettim , anlatmak iyi gelmiyor pek. bu günde öyle bir haber aldım ki inancım olmasa bir de bebeğime kavuşma özlemim çoktan kıyardım canıma. hatice ablaya gittim yine. omuzunda ağladım. erhan bey fal baktı. medyumluğu da var. isimleriyle zamanlarıyla söyledi herşeyi. o kadar samimi ve içten bir ortam ki hani hep soruyorsunuz ya... hatice ablayla bebeğimi ilk kaybettiğim zaman tesadüf eseri tanıştık. avare avare yürüyordum , kaybımdan dolayı vücudum zayıftı dinlenmek istedim. altıparmak ' ın üst caddesinde kafeler olduğunu duymuştum. oturdum. hatice abla o gün bana yaşadıklarım ve yaşayacaklarımı bir bir saydı. ve hep yanımdaydı. telefonunu herkese verir. dinler bazen sizinle ağlar. bu günde ağlayarak aradım onu çok hasta olmasına rağmen dinledi beni. kafeye gel dedi. ben de gelicem. istanbuldan yeni bir arkadaş gelmiş meğer. bir de o baksın farklı biri ile konuşmak iyi gelir dedi. erhan bey isimleri , zamanları ben ağlarken elimi tutarak öyle içtenlikle anlattı ki? öyle olayları söyledi ki bana. ben o masadan kalkarken gerçekten gözyaşlarımı sildim. şimdi mi çok üzülüyorum yine. ama güzel günler var önümde. erhan bey 10 yıl kadar taksimde çalışmış. mekan ismi vermeyeyim :) ama görün derim. haa şunu da bilin eğer olmayacak bir şeyse , size zarar verecekse hatice abla da , ilknur hanımda , erhan bey de yüzünüze söyler. ben memnunum. fabrikadan bir iki arkadaşım da gitti biz kızlarla konuşurken duymuşlar. müdavimi olmuşlar. rakamlar da öyle abartılı uçuk değil. hatta bir çok yere göre çok uygun.

nerde bu bayanın yeri bizde gidelim nasıl ulaşabiliriz

nerde bu bayanın yeri bizde gidelim nasıl ulaşabiliriz

altıparmak caddesinin üst tarafında. eğer heykelden çekirge yönüne gelirseniz arap şükrü den sonraki trafik ışıklarından taksi durağı var tophane tarafında. mariza orda ordan da bulmanız kolay. marizaya doğru çıkın ilk sağa dönün yani burç pasajının arkasındaki sokakta oluyorsunuz. biraz ilerde sağda sarı tenteli önü komple cam olan kafe. hatta dışarda deri koltukları da var. yanlış hatırlamıyorsam gül kafenin tam karşısı.

altıparmak caddesinin üst tarafında. eğer heykelden çekirge yönüne gelirseniz arap şükrü den sonraki trafik ışıklarından taksi durağı var tophane tarafında. mariza orda ordan da bulmanız kolay. marizaya doğru çıkın ilk sağa dönün yani burç pasajının arkasındaki sokakta oluyorsunuz. biraz ilerde sağda sarı tenteli önü komple cam olan kafe. hatta dışarda deri koltukları da var. yanlış hatırlamıyorsam gül kafenin tam karşısı.

hangi günler bakıyor peki

Kimdir o istanbuldaki nerede bakıyorr :))
Evinde bakıyor.. Davutpaşada. Bildigi güvendiği kişilere bakıyor. Çok memnunum kendisin ama şöyle bir gerçek var bir falcının dedikleri birinin herşeyini bilirken başkasına tutmaya biliyor. Mesela bane dedikleri her kelimesi çıkıyor. Ama bir arkadaşımı götürdüm ona dedikleri çıkmıyor.. Elektrik olayı :)

adresi tam olarak öğrendim zafer plaza arkası yediselviler dolmuş duragı hacı mahmut iş hanı kat 2 acık adresi bu ay tarifle zor adres daha mantıklı geldi ..

kızlar yaşar hocaya gittim. açıkçası yaptıkları bana pek inandırıcı gelmedi. bir hafta içinde sorunumun çözüleceğini söyledi. Eğer sonuç alırsam buraya yazacağım. bana altıparmaktaki birsen'in numarasını gönderebilecek biri var mı acil lazım....
Canim bana telefon numarasini harflerle yazabilir misin yasar hocanin

X