gerçekten çok doğru anlatmışsınız:) bende korkudan görüyorum dedim bişey görmeden salladım durdum.. hatta bi ara gördünmü başka dede geldi dedim gördüm tabi görmez olurmuyum dedi :) bide hoca diyoruz adam okadar çok küfür ediyorki neyse..sizede bol şans
GÖRMEK İSTEYEN BENCE GÖRÜYOR O BARDAKTA AYRICA EVET BİRAZ AĞZI BOZUK AMA DİKKATLİ BİR ŞEKLDE BAKTIGINIZDA GÖREBİLİYORSUNUZ SİZİ YÖNLENDİRMİYOR.KOKUYA GELİNCEDE EĞER DİKKATİNİZİ VERİRSENİZ NE KOKTUGUNU COK İYİ ANLARSINIZ,ÖNEMLİ OLAN KALPTEN İNANMAKTIR UNUTMATIN,,,SİZE HAK VERMİYR DEĞİLİM SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN SAYGI DUYUYORUM DÜŞÜNCELERİNİZE AMA İNANIN BEN İNANDIM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN GÖRDÜM GERÇEKTEN KOKUYU DUYDUM,,,DERDİME ÇARE OLDUMU DAHA BELLİ DEĞİL GELİŞMELERİ SİZE YAZACAĞIM.AMA ŞÖYLE BİRŞEY DE VAR HERŞEYİ BİLİYOR NELER YAPTIGIMI NELER YAŞADIGIMI SORDUGUM KİŞİLERİN NELER YAPTIĞINI NELER YAŞADIĞINI HERŞEYİ BİLİYOR EĞER YALAN OLSAYDI BUNLARI BİLEMEZDİM.NEYSE BİR GELİŞME OLURSA SİZE TEKRAR YAZACAĞIM,,,bide şöyle bir şey var eğer insan umudunu ytirmişse belkide inanmak istiyordur ama benim tek çarem şuanda ona inanmak...başka çarem yok benim...umuta gelince bilemem ama sapık olduğunu cok iyi biliyorum.evet bakıyor ama eskisi gibi bakamıyor artık.ve cok yüklü miktarlar istiyor...hoş nasipde kısmette alnımızda ne yazdıysa onu yaşayacağız ya gerisi hikaye yaar hocada umutta ayşede vs de:26: