Bursa'da Falcı

peki bana iyi bir medyunmun adini verebilirmisin ask büyüsü yapabilen. :)

slmm, malesef Özkan bey istanbuldan bir grup geldiği için bizi salladı. Nasıl bir sistemi varsa aracısız adama ulaşamıyoruz da! Ben de Aysun'a gittim ataevlerdeki. 75lira bayıldım. Kendi içinde tutarlı şeyler söyledi ama öyle isim falan bilip beni şaşırtmadı. Gelecek ile ilgili söyledikleri çıkarmı bilmem. Bir çok dua geldi fal bakarken bunları oku vs. dedi. İlginç bir tarzı var sürekli yazıyor bi kagıda. Tavsiye edermiyim bilmiyorum çünkü söylediklerinin çıkıp çıkmayacağını şimdiden kestiremiyorum.

Bana acil iyi bir ask büyüsü yapabilen medyum, bileniz var mi lütfen? Bana gercek ve iyi bir medyuma ihtiyacim var. :)

selammm
benim de deneyimlemelerim oldu ama şimdi anlıyorum ki can acıtan işler bunlar..
hem paranızdan oluyorsunuz hem de umutlarınızdan..
lütfen internetten bulduğunuz medyum adı altında çalışan kişilere itibar etmeyin..elbette iyi hocalar vardır ama deneyimlemiş birinden fayda almakta yarar var..çünkü bazı kişiler öyle vicdansız ki umutlarımızı sömürmekte..Allah'ın ol demediği şey olmuyor ben bunu anladım ve cidden çok yıprandım..
şimdi fal baktırmakla yetiniyorum o da eş dost sohbetlerinde...Adanada bir kadın var hayatımla ilgili ne dediyse şoklara sokmuştu beni ama geleceğe dair dedikleri hep boş çıktı..
gene de özkanı merak etmiyorum değil ...

Gül abla fiyatını 100 lira yapmış bnm için çok fazla birde eskiden kendi yerinde bakıyordu kafeside çok şirin tam fal bakılacak bi yerdi şimdi nerelerde bakıyo? Konsantre olabiliyormu

Gül ablanın telefonu varsa mesaj atabilir misiniz? Ben de yakında Bursa'ya geliyorum 3 haftalığına Gül ablanın methini çok duydum gideyim diyorum :)

Telini mesaj atarsan sevinirim Gül Ablanın :) Teşekkürler canım

bende ferihayı deneyenlerdenim, ara ara da gidiyorum günlük hayatı kişilerin düşüncelerini aktabildiğini düşünüorum..ama berfini duymamıştım denicem

özel mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı ama bende iyi bir medyum arayışındayım, deneymlerinzi özel mesajla paylaşabilriseniz sevinrim..

bursada bekir hocaya giden varmı kıslarr ben gittim 1 arkadaşla onu dinledio kudu 3 kere gel dedi bieni bi kere okduu etti tabaga dau yazdı suyunu içir falan dedii burdan giden varmı merak ettm

bekir hoca'ya sadece cuma günleri gidiliyor diye duydum? Sen hangi gün gittin?
herkesn derdine göre farklı günlerde okuorr bi arakdaşm gitti asla cuma gelme dedi birine kısmet içki için sadece cuma gell ded ibiz açrş gittik tam bi hafta oldu ama tam bi fayda alamadım sanki bi değişiklik yok gşibi bilmiorm tekar gidixcem arakdaşımı 3 kere çagrdu ı 2.ye gidicek akalm çözecekmi sorununu

ben başaranda oturan ayşeyi aradım fal için 20 tl dedi ama dgr ayse yani cinli ayşe dgl..
acaba gitsemmi tekrar arıcam gidenler bi fikir verebilirmi acaba ???

Burası fal topiği, fallarla ilgili konuşmanız, reklam yapmadığınız sürece falcılardan konuşmanız için açıldı ama büyü, hoca vb. konular konuşamaz, hoca tavsiyelerinde bulunamazsınız, yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…