Bursa'da Falcı

ARKADAŞLAR MERHABA;

çağtaya gittim ve tam anlamıyla süper bir insan kendisi ve çok samimi ve dürest kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum yıldızname-tarot-kahve falı bakıyor ama muhteşem vede öyle söylenildiği gibi değil 150-200 lira istemiyor vede medyumluk yapıyor ama çok dürüst ve çok yardımcı oluyor facebook tan ekleyebilirsiniz medyum çağtay taşkın sert diye çıkıyor

ARKADAŞLAR MERHABA;

çağtaya gittim ve tam anlamıyla süper bir insan kendisi ve çok samimi ve dürest kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum yıldızname-tarot-kahve falı bakıyor ama muhteşem vede öyle söylenildiği gibi değil 150-200 lira istemiyor vede medyumluk yapıyor ama çok dürüst ve çok yardımcı oluyor facebook tan ekleyebilirsiniz medyum çağtay taşkın sert diye çıkıyor

ne kadara bakıyo bu çağatay nerde bakıyo randevuylamı çalışıyo ve neleri bildi biraz daha bilgi verebilirmisin

ARKADAŞLAR MERHABA;

biraz daha bilgi verebilir misin? hepsine birden mi bakıyor yoksa ne istersen ona mı bakıyor yani hizmetin içinde hem yıldıznama hem tarot hem kahve falı mı var? bir de geçmişten bahsediyorsa herkes geçmişini biliyor zaten birinden bunu dinlemek için paralar dökmeye lüzüm yok ki..önerileri var mı? vs vs..kestane kebap acele cevappp

slm kızlar, özkan diye biri varmış setbaşında evinde bakıyormuş. çok iyi oldugunu duydum. Bütün isimleri tek tek sayıyormuş. Telefonunu vermiyolar ancak tanıyan birileriyle gidebiliyosun. Ben de cumartesiye randevu aldım. Sizi de haberdar ederim. 70liraymış, biraz çok geldi ama bakalım. Gitmeden önce fikri olan var mı merak ettim.

gidebildin mi sonucu merak ettim bir de nasıl ulaşabiliyoruz kendisine

arkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.

Birsen Hanımın adresi Heykel Ptt'nin arasına girip ilkokulu bulun orda büfe gibi bir tostçu yanındaki kapı değil de bir alttaki ahşap kapı zaten zilin üzerinde Birsen yazıyor :)
Tel nosunu burdan verebilir miyim ki ?
Birsen Hanım'a gidenler var mı? 20 TL ye bakıyor.

birsen hanımın numarasını verebilir misiniz?

gerçekten mi?
acaba benim şu dirençli migrenime de şifa olur mu?
adresi nedir?
bir telefonu var mı?

Telefonu yok ama ihsaniye yılvar sitesinde oturduğunu duydum.parayla okumadığı için ikna etmek biraz zor olabilir.Sizden bir atletinizi istiyor.Ona 3 gün şifa duaları okuyor.Ben ne okuduğunu sorduğumda allahın isimleriyle ve kurandaki şifa ayetleriyle allahtan sizin için şifa ve huzur istiyorum kendiniz de yapabilirsiniz dedi ama ...onun okuduğu atleti giydiğimde kendimi inanılmaz iyi hissettim.

Telefonu yok ama ihsaniye yılvar sitesinde oturduğunu duydum.parayla okumadığı için ikna etmek biraz zor olabilir.Sizden bir atletinizi istiyor.Ona 3 gün şifa duaları okuyor.Ben ne okuduğunu sorduğumda allahın isimleriyle ve kurandaki şifa ayetleriyle allahtan sizin için şifa ve huzur istiyorum kendiniz de yapabilirsiniz dedi ama ...onun okuduğu atleti giydiğimde kendimi inanılmaz iyi hissettim.

arada tanıdık olmayınca da herhalde ikna etmek zor olur..sitesinde oturanlar herhalde biliyordur onu di mi?

arkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.

çok mantıklı ve güvenilir gelmiyor. güvenilir derken şu yurtdışından arayıp çalıdrıp kapatanlar var arıyorlarmış milyonlar ödüyorlarmış ona dönmesin :))
ben şimdiye dek tel de bir kez fal baktırdım ona da kontör yüklettim numarasına baktı herşeyi dedi ama geleceğe dair dedikleri tırt çıktı..sonuçta geçmişimi ben zaten biliyorum..en azından yol gösterici bir laf edebilirdi..salladı tutmadı :KK43:(

gidebildin mi sonucu merak ettim bir de nasıl ulaşabiliyoruz kendisine

selam, gidebildim sonunda ve 75tl bayildim. Soyledikleri seyler hayatimla tutarli seylerdi ama hep gelecekle ilgili oldugu icin bilemiyorum tabii cikar mi cikmaz mi. Henuz olmus ya da olmamis bisi yok. Telefonu suanda bir arkadasimda var ama Ozkan herkese bakmiyormus. Biz de onun bir arkadasinin arkadasi vesilesiyle kontaga gectik. Sen bana telini kodlayarak yazarsan ya da ozelden ya da e-mail facebook vs. bisi verirsen nasil kontaga gecebilecegini anlatirim sana :KK66:

X