Bursa'da Falcı

Evet ben Gül ablaya bi kaç kez gitmiştim iyi bakıyor uzun zaman oldu aslında çok hatırlamıyorum ama bir kaç dediği çıktı bana zaman vermedi hiç fakat bi dediği hemen bi dediği 2 yıl sonra oldu

arkadaşlar ben o numara kodlamasını anlamıyorum..klavyeli telefona göre mi? değilse eğer mesela 2, hem a hem b hem de c harfi için kullanılıyor..yardımcı olur musunuz lütfen :KK43:((

bu arada belirtmek istediğim bir şeyler de var sizinle paylaşaım dedim : müneser hanım tırrtt.. gitmeyin bence..bildiğin şov yapıyor..dedikleri hiç çıkmadı ayrıca zaten yüzüğümü çıkarmıştım,evli olduğumu bile bilemedi..biri olacak şöyle böyle dedi...

Münesser çok kötü kesinlikle, şu şekil var bu şekil var diyo, ne anlama geliyo diyorm, cevap veremiyo falan, komedi yani.. :))) 35 lira mı ne bide, içim acıdı o parayı verirken, hiç haketmiyo çünkü.. Bursada gittiğim en kötü falcı odur.. Asla gitmiyceğim 1-Münesser 2-Murat.. Muratta öyle bi ağırlık veriyoki kaç gün kendime gelemedm mahvetti beni, acayip olumsuz bide..

Gül hanım iyi hoş, çok tatlı biri.. Dediklerinde 1 sene içinde dedi bana, e 100 lirayı veriosanda insan tarih bekliyo sonuçta.. Valla mydonose cafedeki Bahardan memnundum ben, 10 liraydı hemde, olmuşu bitmişi çok iyi yorumluyodu o kız, ve bikaç ay içinde olcakları biliodu, üç kere gittm ben, ama artık bakmıyo... :KK43:

Heykel de olduğum bir gün tarif edilen yere(heykel+ptt aralığı+tostçu vs.)baktım ama birsen hanımı bulamamıştım.Yerini kolayca bulabileceğimiz yakınında bulunan herhangi bir iş yeri vs.nin adı yok mu ?

ebediyyen_sevmek bende bugün gittim dediğiniz yere ama birsen diye birini bulamadım zilde isimde yoktu
lütfen yardımlarınızı bekliyorum nerde bulurum birseni?

yenı uye oldugum ıcın mesaj atamıyorum canım ozelden sanırım numarayı yazmakta yasakmıs.. sıgorta dolmusuna bınıp son durakta ınıyosun sapmadann duz gıdıp 2. sokaktan saga sapıyosun sagdaki ilk ev ama habersiz almıyo.. gerci ramazandan sonra toplanıpta gidebiliriz ben sürekli gidiyorum zaten ısteyen bana katılabılır :KK70:

sbl16 bende gitmek isterim yardımcı olur musun

cnm büyü gibi konularda falcılarla hiç muhattap olma. boş yere parandan olursun. falcı bunlardan anlamaz.
konaklı köyünde bir hoca var. bu işlerde bursada tektir. çok kişide bilir onu. para içinde yapmıyor bu işleri gönlünden ne koparsa verirsin vermezsende senden istemez zaten
kesinlikle onu öneririm. küçük sanayiden konaklı dolmuşuna biniceksin. şoföre hocaya gittiğini söyle zaten o kadar çok ki giden köy girişinde evinin önünde indiriyor. seni

arkadaslar bu hocaya nasıl ulasabılırım yardım edermısınız

cnm büyü gibi konularda falcılarla hiç muhattap olma. boş yere parandan olursun. falcı bunlardan anlamaz.
konaklı köyünde bir hoca var. bu işlerde bursada tektir. çok kişide bilir onu. para içinde yapmıyor bu işleri gönlünden ne koparsa verirsin vermezsende senden istemez zaten
kesinlikle onu öneririm. küçük sanayiden konaklı dolmuşuna biniceksin. şoföre hocaya gittiğini söyle zaten o kadar çok ki giden köy girişinde evinin önünde indiriyor. seni

nolursunuz yardım edın bu hocaya nasıl ulasabılırım

nolursunuz yardım edın bu hocaya nasıl ulasabılırım

bu hocaya ulaşman için tele gerek yok, sabah erkenden kalk 6 da falan, küçüksanayi durağından konaklı köyü dolmuşuna biniyosun.. arayıp randevu alma gibi bi olay yok, önce gelen sıra kağıdına ismini yazıyo orda, yani en erken konaklı minübüsüne binmeye çlş, çünkü çok fazla kalabalık oluyo...

Bence siz karalama kampanyası yürüten birisiniz,
öncelikle Müjgan hanım cicim pastahanesinin karşısında oturmuyor, ikincisi Müjgan hanım büyü yaptığını ilk sizden duyuyorum, 6 senedir müşterisiyim.. Ayrıca Müjgan hanımın kendisinede sordum bu durumu İsviçrede tanıdığım kimse olmadığını ve bana İsviçreden kimse gelmedi dediğinide iletirim..
Bence siz yalancı bir insansınız...

müjganın telini ve adresini alabilir miyim sizde varsa. bir de söyledikleri çıkıyor mu

arkadaşlar bursada bildiğiniz fal bakan cafeler var mı? arkadaşlarla gidicez eğlencesine çok iyi bakması gerekmio sadece meraktan :) yalnız cafede olması lazım ev falan deil.

Kızlar cep telefonumda umutun numarası vardı ayın 20 sinde arıycaktım randevu alıcaktım fakat telefonumun rehberindeki tüm numaralar silindi :KK43: Şimdi Umuta ulaşmaya çalışıyorum numarasınıda nasıl bulucam bilmiyorum ama benim kesin gitmem lazım napıcam ben:KK43:

slm kızlar, özkan diye biri varmış setbaşında evinde bakıyormuş. çok iyi oldugunu duydum. Bütün isimleri tek tek sayıyormuş. Telefonunu vermiyolar ancak tanıyan birileriyle gidebiliyosun. Ben de cumartesiye randevu aldım. Sizi de haberdar ederim. 70liraymış, biraz çok geldi ama bakalım. Gitmeden önce fikri olan var mı merak ettim.

slm kızlar, özkan diye biri varmış setbaşında evinde bakıyormuş. çok iyi oldugunu duydum. Bütün isimleri tek tek sayıyormuş. Telefonunu vermiyolar ancak tanıyan birileriyle gidebiliyosun. Ben de cumartesiye randevu aldım. Sizi de haberdar ederim. 70liraymış, biraz çok geldi ama bakalım. Gitmeden önce fikri olan var mı merak ettim.

didem özkan beye gitttin mi?gittiysen memnun kaldın mı?bide ulaşabileceğimiz bi tel. yada adres verebilir misin

didem özkan beye gitttin mi?gittiysen memnun kaldın mı?bide ulaşabileceğimiz bi tel. yada adres verebilir misin

özkan beye gittiyseniz gerçekten ulaşabileceğimiz bir numara olabilirse süper olur..bursa fal konusunda cidden zayıf bir yer yaaa ya da biz bilmiyoruz..
bu sıralar şöyle güzel şeyler söyleyecek birine ihtiyacım var; kendimi iyi hissedebilirim belki..

X