- 30 Kasım 2012
- 21
- 0
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.001
Evet ben Gül ablaya bi kaç kez gitmiştim iyi bakıyor uzun zaman oldu aslında çok hatırlamıyorum ama bir kaç dediği çıktı bana zaman vermedi hiç fakat bi dediği hemen bi dediği 2 yıl sonra oldu
Heykel de olduğum bir gün tarif edilen yere(heykel+ptt aralığı+tostçu vs.)baktım ama birsen hanımı bulamamıştım.Yerini kolayca bulabileceğimiz yakınında bulunan herhangi bir iş yeri vs.nin adı yok mu ?
cnm birsenin numarasını özel msj attım
yenı uye oldugum ıcın mesaj atamıyorum canım ozelden sanırım numarayı yazmakta yasakmıs.. sıgorta dolmusuna bınıp son durakta ınıyosun sapmadann duz gıdıp 2. sokaktan saga sapıyosun sagdaki ilk ev ama habersiz almıyo.. gerci ramazandan sonra toplanıpta gidebiliriz ben sürekli gidiyorum zaten ısteyen bana katılabılır
cnm büyü gibi konularda falcılarla hiç muhattap olma. boş yere parandan olursun. falcı bunlardan anlamaz.
konaklı köyünde bir hoca var. bu işlerde bursada tektir. çok kişide bilir onu. para içinde yapmıyor bu işleri gönlünden ne koparsa verirsin vermezsende senden istemez zaten
kesinlikle onu öneririm. küçük sanayiden konaklı dolmuşuna biniceksin. şoföre hocaya gittiğini söyle zaten o kadar çok ki giden köy girişinde evinin önünde indiriyor. seni
cnm büyü gibi konularda falcılarla hiç muhattap olma. boş yere parandan olursun. falcı bunlardan anlamaz.
konaklı köyünde bir hoca var. bu işlerde bursada tektir. çok kişide bilir onu. para içinde yapmıyor bu işleri gönlünden ne koparsa verirsin vermezsende senden istemez zaten
kesinlikle onu öneririm. küçük sanayiden konaklı dolmuşuna biniceksin. şoföre hocaya gittiğini söyle zaten o kadar çok ki giden köy girişinde evinin önünde indiriyor. seni
nolursunuz yardım edın bu hocaya nasıl ulasabılırım
Bence siz karalama kampanyası yürüten birisiniz,
öncelikle Müjgan hanım cicim pastahanesinin karşısında oturmuyor, ikincisi Müjgan hanım büyü yaptığını ilk sizden duyuyorum, 6 senedir müşterisiyim.. Ayrıca Müjgan hanımın kendisinede sordum bu durumu İsviçrede tanıdığım kimse olmadığını ve bana İsviçreden kimse gelmedi dediğinide iletirim..
Bence siz yalancı bir insansınız...
güler in numarasını verebilirmisin
müjganın telini ve adresini alabilir miyim sizde varsa. bir de söyledikleri çıkıyor mu
slm kızlar, özkan diye biri varmış setbaşında evinde bakıyormuş. çok iyi oldugunu duydum. Bütün isimleri tek tek sayıyormuş. Telefonunu vermiyolar ancak tanıyan birileriyle gidebiliyosun. Ben de cumartesiye randevu aldım. Sizi de haberdar ederim. 70liraymış, biraz çok geldi ama bakalım. Gitmeden önce fikri olan var mı merak ettim.
didem özkan beye gitttin mi?gittiysen memnun kaldın mı?bide ulaşabileceğimiz bi tel. yada adres verebilir misin