-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
merhaba arkadaşlar. ben aysun ablaya kasım başı gitmiştim ay sonu olacak dediği her şey çıktı.ayrıca bana terapi gibi geldi.giden bir çok arkadaşım çok memnun.bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.her sorduğunuz soruya cevap veriyor.söyledikleri hep doğru şeyler.herkese tavsiye ediyorum kızlar.
merhaba arkadaşlar. ben aysun ablaya kasım başı gitmiştim ay sonu olacak dediği her şey çıktı.ayrıca bana terapi gibi geldi.giden bir çok arkadaşım çok memnun.bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.her sorduğunuz soruya cevap veriyor.söyledikleri hep doğru şeyler.herkese tavsiye ediyorum kızlar.
canım nerde bakıyor bu aysun ne kadara bakıyor numarası adresi falan varmı
canım bende bu aysun ablanın telini istiyorum acilen fal baktırmam lazım
güler in numarasını verebilirmisin
gül veayse hanımın tel numarasını werebılırmısınız
evinde bakıyor canım arayınca adresini veriyor zaten.ataevlerde kolay bulunuyor zaten.75 tlye bakıyor.numarası sıfır kullanmadan yazıyorum DCC EBFC BURDA SIFIR VAR ĞC YANİ (( DCC EBFC SIFIR ĞC ))..
evinde bakıyor canım arayınca adresini veriyor zaten.ataevlerde kolay bulunuyor zaten.75 tlye bakıyor.numarası sıfır kullanmadan yazıyorum DCC EBFC BURDA SIFIR VAR ĞC YANİ (( DCC EBFC SIFIR ĞC ))..
Özelden attım canım ama gelecek yorumlarına inanıp hayal kırıklığı yaşama..
buyur canım numarası sıfır kullanmadan yazıyorum DCC EBFC BURDA SIFIR VAR ĞC YANİ (( DCC EBFC SIFIR ĞC ))..
bende diğer ayşe ablaya gidebilirim kızlar giderken haber verin bende gelicemmmmmm
canım ben demin aradım ayşeyi haftaya izinli olduğu günü bana arayıp haber vericek o zaman gidicem ben sende gel istersen aksam gitmek istemedimyalnız da gitmemmiş olurum
iyi de kızlar bu ayşede mi başaranda oturuyor yoksa bu hani şu baya kişinin gittiği ayşemi
hani kocası randevuları ayarlıyormuş 40 tl miş fiyatı o mu yoksa
10 tl ye bakan mı bu hangi ayşeee
Gül abla fiyatını 100 lira yapmış bnm için çok fazla birde eskiden kendi yerinde bakıyordu kafeside çok şirin tam fal bakılacak bi yerdi şimdi nerelerde bakıyo? Konsantre olabiliyormu