- 5 Haziran 2010
- 388
- 0
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.041
İhsaniye de genç bir kadın var.Hastalara ve çok sıkıntılı insanlara sadece şifa amaçlı dua ediyor. inanılmazz
cnm birsenin numarasını özel msj attım
Falcı Birsen'in telefon numarasını atabilir misiniz ?Lütfen en azından gitmeden randevumu alayım:)
ARKADAŞLAR MERHABA;
çağtaya gittim ve tam anlamıyla süper bir insan kendisi ve çok samimi ve dürest kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum yıldızname-tarot-kahve falı bakıyor ama muhteşem vede öyle söylenildiği gibi değil 150-200 lira istemiyor vede medyumluk yapıyor ama çok dürüst ve çok yardımcı oluyor facebook tan ekleyebilirsiniz medyum çağtay taşkın sert diye çıkıyor
ARKADAŞLAR MERHABA;
çağtaya gittim ve tam anlamıyla süper bir insan kendisi ve çok samimi ve dürest kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum yıldızname-tarot-kahve falı bakıyor ama muhteşem vede öyle söylenildiği gibi değil 150-200 lira istemiyor vede medyumluk yapıyor ama çok dürüst ve çok yardımcı oluyor facebook tan ekleyebilirsiniz medyum çağtay taşkın sert diye çıkıyor
Gittiniz mi Birsen hanım'a ?
şimdi baktım zm gordum maılını
gereksız maıller kısmına duşmuş..
teşekkurler
slm kızlar, özkan diye biri varmış setbaşında evinde bakıyormuş. çok iyi oldugunu duydum. Bütün isimleri tek tek sayıyormuş. Telefonunu vermiyolar ancak tanıyan birileriyle gidebiliyosun. Ben de cumartesiye randevu aldım. Sizi de haberdar ederim. 70liraymış, biraz çok geldi ama bakalım. Gitmeden önce fikri olan var mı merak ettim.
Birsen Hanımın adresi Heykel Ptt'nin arasına girip ilkokulu bulun orda büfe gibi bir tostçu yanındaki kapı değil de bir alttaki ahşap kapı zaten zilin üzerinde Birsen yazıyor :)
Tel nosunu burdan verebilir miyim ki ?
Birsen Hanım'a gidenler var mı? 20 TL ye bakıyor.
gerçekten mi?
acaba benim şu dirençli migrenime de şifa olur mu?
adresi nedir?
bir telefonu var mı?
Telefonu yok ama ihsaniye yılvar sitesinde oturduğunu duydum.parayla okumadığı için ikna etmek biraz zor olabilir.Sizden bir atletinizi istiyor.Ona 3 gün şifa duaları okuyor.Ben ne okuduğunu sorduğumda allahın isimleriyle ve kurandaki şifa ayetleriyle allahtan sizin için şifa ve huzur istiyorum kendiniz de yapabilirsiniz dedi ama ...onun okuduğu atleti giydiğimde kendimi inanılmaz iyi hissettim.
birsen hanımın numarasını verebilir misiniz?
arkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.
birsen hnma telefon etmeden gidiliyor mu ki?
keşke teli olsaydı. en azından randevu gibi bir şey alınırdı..
gidebildin mi sonucu merak ettim bir de nasıl ulaşabiliyoruz kendisine