arkadaşlar bende forumda yeniyim ve dayanışma oldukça hoşuma gitti :)bursada ayşe-gül-meryem-münesser-feriha ve daha hatırlayamadığım falcılara gittim...Ayşe karışmış,randıman almak mümkün değil,ben hızına yetişemiorum şahsen:) gül saf kalpli kimi tutuo kimi tutmuo:) meryem soğukkuyuda seçil dönerin arkasındaki müstakil evde oturuo kimse tanımıo sanırım :S 2008de tüm televizyonlarda bangır bangır bağıran bi soruşturmadan etkileneceğimizi söylemişti bize ve oldu! aracı yoksa bakmıo zaten...münesser tarotu(bende baktığım için taktir ediyorum) kendine ve baktırana en zararsız şekilde bakıo...fal çünkü hayatımıza negatif yansıyo...ve bu yüzden çok yuvarlak konuşuo resmen ne ima ettiğini anlamaya çalışıorum:) feriha abla iyidir,olmuşu bitmişi bilir... birde extra yine aracısız bakmayan ömer die biri var...oda fal ihtiyacı ya bizimki,o ihtiyacı tatmin eder :) randevulaşıp dışarda bi yerde yada iş yeriniz vs falan varsa orda gelir bakar...beyaz bi üstü açık mercedesle bırakırlar...acayip şirin ve hafiflemeye yardımcı biri dedikleride makul ölçüde,saydığımız birçok kişiye göre çıkar oranda...gittiklerimin hepsi sen bırak biz öyle bakalım dediler...enerjilerimizin çakışmasındna dolayı olsa gerek ben hiç birinde şaşırmıorum,yada nerden bildin demiorum...varsa böle biri nolur söyleyin suya bakanla alakalı yorumları takip ediorum.denemek istiyorum ne diosunuz?