-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
merhabalar,bende umuttan randevü aldım ama bana adresi mesaj atmadılar.
sana geri dönüş yaptılar mı?
Selam arkadaşlar
hep berfinden bahsedilmiş ama telini bilen yok galiba.
benim ihtiyacım büyü bozma işlemi yapan veya yıldızname bakan lazım acil destek bir yuva yıkılmak üzere(((
merhabalar,bende umuttan randevü aldım ama bana adresi mesaj atmadılar.
sana geri dönüş yaptılar mı?
Selam arkadaşlar
hep berfinden bahsedilmiş ama telini bilen yok galiba.
benim ihtiyacım büyü bozma işlemi yapan veya yıldızname bakan lazım acil destek bir yuva yıkılmak üzere(((
arkadaşım benim tanıdığım biri var senin konuna yardımcı olabileceğini düşünüyorum özel mesaj atamıyorum atabilseydim o kişinin telini verebilirdim
Arkadaslar bırı munesser hanımın telını msj atabılır mı yarın ona gıtmeyı planlıyorum cok acıl lutfenn
Münesser Kara 'nın telini burdan vermemiz yasak ama 118 11 den isim ile ulaşma imkanınız var.
slm arkadaşlar birisi banada münesser ya da birsen in telefon numarasını atabilir mi çok acil ihtiyacım var. nolur birisi bana bu konuda yardımcı olsun.
Yeşil'e giderken sağda foto Yeşil aralığına girin (Şenöz'den bir önceki aralık).
Oradan da 2'ci sol aralığa döner dönmez dükkanı göreceksiniz. Camda 'Sende Gel' yazıyor.
Mutlaka 1 gün önceden randevu alınması şart. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
münesser hanıma gittiğimde bana hayatımı etkileyecek şeyler söyledi gelecek ile ilgili...
Yaşayan ve bu konuda deneyimi olanlar söylesin lütfen...
Münesser hanım'ın söylediklerine göre hareket edilmeli mi...
ay sağolun arkadaşlar peki münesser ne kadar alıyormuş acaba bakım için, birde memnun kaldınızmı