Bursa'da Falcı

Selam arkadaşlar
hep berfinden bahsedilmiş ama telini bilen yok galiba.

benim ihtiyacım büyü bozma işlemi yapan veya yıldızname bakan lazım acil destek bir yuva yıkılmak üzere (((

evt cnm berfin diye birinden bahsedildi ama devamı gelmedi
birde modern falcı ömer taş ve umut var
bunlar yıldıznameye bakabilirler bence ama berfinin yıldıznameye bakmıyodur kahve falı diye hatırlıyorum ömer taş int.adresinde yıldızname yazıyordu snrm canım sende bakarsın umut hakkında arkadaşlar bahsetmiş

Selam arkadaşlar
hep berfinden bahsedilmiş ama telini bilen yok galiba.

benim ihtiyacım büyü bozma işlemi yapan veya yıldızname bakan lazım acil destek bir yuva yıkılmak üzere (((

arkadaşım benim tanıdığım biri var senin konuna yardımcı olabileceğini düşünüyorum özel mesaj atamıyorum atabilseydim o kişinin telini verebilirdim

Arkadaslar bırı munesser hanımın telını msj atabılır mı yarın ona gıtmeyı planlıyorum cok acıl lutfenn

slm arkadaşlar birisi banada münesser ya da birsen in telefon numarasını atabilir mi çok acil ihtiyacım var. nolur birisi bana bu konuda yardımcı olsun.

arkadaşım benim tanıdığım biri var senin konuna yardımcı olabileceğini düşünüyorum özel mesaj atamıyorum atabilseydim o kişinin telini verebilirdim

PEKİ MAİL ATABİLİRMİSİN.
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bahsedilen umut ebru gündeşin falcısı umut mu
tel nosunu banada gönderirmisinizbirde modern falcı ömer taş bilgisi olan varmı önceden bahsedilmiş
int.sitesi var

slm arkadaşlar birisi banada münesser ya da birsen in telefon numarasını atabilir mi çok acil ihtiyacım var. nolur birisi bana bu konuda yardımcı olsun.

slm arkadaşım münesser karanın tel nosunu önceki sayfalrda yazıyor
umuta gidebildinmi tel nosu doğrumu msj atabilirisiniz

pardon arkadaşım özür dilerim numarası silinmiş o sayfada
numarası bende var ama msj hakkım yok o yüzden münesser karanın numarasını yazamıyorum

Yeşil'e giderken sağda foto Yeşil aralığına girin (Şenöz'den bir önceki aralık).
Oradan da 2'ci sol aralığa döner dönmez dükkanı göreceksiniz. Camda 'Sende Gel' yazıyor.
Mutlaka 1 gün önceden randevu alınması şart. xxxxxxxxxxxxxxxxx.

Yahu kızlar açık açık yazıyorum işte 118 11 i arayıp Münesser Kara nın telefon numarasını isteyeceksiniz. Kayıtlarında var. Münesser Hanımın kendisi böyle bulabileceğinizi söyledi. Forum kuralları gereğince yazılamıyor. Herşeyi önünüze beklemeyin.

Münesser Hanım'da değişik bir deneyim ve memnun kalırsınız. Gitmenizde fayda var.

Sevgiyle ..

canım seni gerçekten tebrik ediyorum daha önceki yazdığın silinmiş diğer arkadaşlar sorunca farkettim
ama bu konuda çok başarılısın

münesser hanıma gittiğimde bana hayatımı etkileyecek şeyler söyledi gelecek ile ilgili...
Yaşayan ve bu konuda deneyimi olanlar söylesin lütfen...
Münesser hanım'ın söylediklerine göre hareket edilmeli mi...

Onlar, yani bazı şeylerin farkında olan insanlar bize, size sadece kibrit yakabilir. Geri kalanı senin yüreğine, inancına kalmış.. Hislerin onun söyledikleri doğrultusunda hareket etmeliyim diyorsa öyle yapın. Tam tersini diyorsa da öyle..

Münesser Hanım'a 2 gün önce gittim. Karşısına çıktığım andan itibaren ağlamaya başladım. Çünkü son 1 aydır kaçtığım herşeyi, benim değil başkasına kendime söylemediğimi yüzüme söyledi güzellikle.. Bu yüzden de çok fazla etkilendim.

Ama dediğim gibi içinizde şüpheler var ise, kesinlikle dinlemeniz gerekir diye birşey söyleyemem. Kendi adıma da ..

Sevgiyle kalın :)

Son düzenleme:
ay sağolun arkadaşlar peki münesser ne kadar alıyormuş acaba bakım için, birde memnun kaldınızmı

münesser hanım kahve falına 30 tarot içinde 50 alıyor.
İçimde şüpheden başka birşey bu. Yani bana söylediği iki yol vardı. Birisinde okadar güzel şeyler söylediki diğeri ise karamsar. Yani onun sözüne göre hayatımı yönlendirmem ne kadar doğru olur. Münesser hanım hakkında tecrübesi olanlardan yardım istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…