-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
Değerli Arkadaşlar, ben bugün Münesser hanıma gittim. Tarot açtırdım. Her zaman tercihim Tarottur. Benim için nefis bir terapi oldu. İstediğim hemen hemen her şeyin cevabını da aldım.
Kağıtları yorumlamasını iyi biliyor gerçekten. Ben çok memnun kaldım ve tavsiye ediyorum. :81:
Tarot 50Tl. Kahve 30Tl.
Yeşil'e giderken sağda Foto Yeşil aralığına girin (Şenöz'den bir önceki aralık).
Oradan da 2'ci sol aralığa döner dönmez dükkanı göreceksiniz. Camda 'Sende Gel' yazıyor.
Mutlaka 1 gün önceden randevu alınması şart der kendisi. 0xxxxxxxxxxxxxx
(Kim nereye kime bakım yaptırdıysa lütfen bu şekilde paylaşsın ki herkes faydalansın) Rastgele...
Değerli Arkadaşlar, ben bugün Münesser hanıma gittim. Tarot açtırdım. Her zaman tercihim Tarottur. Benim için nefis bir terapi oldu. İstediğim hemen hemen her şeyin cevabını da aldım.
Kağıtları yorumlamasını iyi biliyor gerçekten. Ben çok memnun kaldım ve tavsiye ediyorum. :81:
Tarot 50Tl. Kahve 30Tl.
Yeşil'e giderken sağda Foto Yeşil aralığına girin (Şenöz'den bir önceki aralık).
Oradan da 2'ci sol aralığa döner dönmez dükkanı göreceksiniz. Camda 'Sende Gel' yazıyor.
Mutlaka 1 gün önceden randevu alınması şart der kendisi. xxxxxxxxxxxxxxxxxx
(Kim nereye kime bakım yaptırdıysa lütfen bu şekilde paylaşsın ki herkes faydalansın) Rastgele...
çok iyi düşünmüşsün arkadaşım ve çok açıklayıcı seni tebrik ediyorum
arkadaşlar daha önce bahsettiğim tarot bakan kişi, şu an astv'de. ismi çağatay taşkın sert'mış, medyum olarak tanıtıyorlar.
Bu şahsın facebook sayfası var. 150Tl bakıyormuş. Çok gereksiz bir para miktarı bence. Kesinlikle bu kadar yüksek meblağ hoş değil ve kınıyorum. Gidipte adamın egosunu tavan yaptırmanın alemi yok diye düşünüyorum. Rant meselesi sadece bana göre. Mutevazi bakımcıları tercih ederim. Hem daha samimi hem daha akıllıca. Gelsin ben ona fincan açayım, o zaman görsün ve bir tarafı yere düşsün:86:
Bu şahsın facebook sayfası var. 150Tl bakıyormuş. Çok gereksiz bir para miktarı bence. Kesinlikle bu kadar yüksek meblağ hoş değil ve kınıyorum. Gidipte adamın egosunu tavan yaptırmanın alemi yok diye düşünüyorum. Rant meselesi sadece bana göre. Mutevazi bakımcıları tercih ederim. Hem daha samimi hem daha akıllıca. Gelsin ben ona fincan açayım, o zaman görsün ve bir tarafı yere düşsün:86:
kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım
bana özelden numaranı gönderirmisin
Daha önce tv'de denk geldiğimi ama ismini alamadığımı belirtmiştim bu başlıkta, şimdi öğrenince paylaşmak istedim. Ücret konusunda haklısınız.
Bursa'da sadece Gül hanım'a baktırmıştım, onun haricinde de çok bilmiyorum, arkadaşlara fikir olsun istedim.
Yıllar önce ,kültürpark'ta dolaşan hanımları bilirsiniz, el falı baktırmıştım, 3 tl idi :) Gayet de tutarlıydı, hatta kendisi "ben 25 yıldır bu parktayım, herkes beni tanır" demişti. Kilolu, orta boylu bir bayandı. Öyle geçerken denk gelirseniz, aklınızda olsun.
canım yazmıştım sanırım bende özel mesaj atamıyorum.umut 150 tl ye bakıyo.her ayın 20 sinde saat 1 ile 3 arası arıyosunuz..
Arkadaşım, malesef özel mesaj gönderme hakkım yok şimdilik. O bakımdan da herkes buraya açıkça bilgilerini paylaşsın diyorum. Mesaj hakkımız olmadığı için mahrum kalmayalım açık olalım... Sevgiler selamlar...
Canım çok teşekkürler bilgi için peki saat kaça kadar ulaşabiliyoruz münesser hanıma...Değerli Arkadaşlar, ben bugün Münesser hanıma gittim. Tarot açtırdım. Her zaman tercihim Tarottur. Benim için nefis bir terapi oldu. İstediğim hemen hemen her şeyin cevabını da aldım.
Tarot 50Tl. Kahve 30Tl.
Mutlaka 1 gün önceden randevu alınması şart der kendisi. 0xxxxxxxxxxx
merhaba ar.lar ben haftaya salı umut/a gidiyorum..yalnız yıllar önce bana birsen bakmıştı ben oa da gtmek istiyorumm.tlf nosunu veya adresinin bilen var mduyduğum kadarı ile heykeldeki büfenin oradan taşınmış.teşekkürrrler..
Umutu bende duymuştum
ama fazla bir bilgim yok pahalı olduğunu ve taratto çok iyi olduğunu duymuştum sen ne zaman gittin nasıl ulaştın arkadaşım
cnm birsenin numarasını özel msj attım
Canım Burç sinemasından arka sokağına geçiş var ya... O sokakta. Kime sorsan gösterirler Gül Fal Cafe diye... Bu arada normali 30 TL'ye, translıyı 50 TL'ye bakıyor. Ben hemen hemen her ay giderim...:kedi:
bende münesser hanım'a gidenlerden oldum sonunda :)
Faldan çok bir terapi gibiydi. Çok neşeli bi bayan :)
Bildiği çok şaşırtıcı şeyler olmadı fakat bilemediğide olmadı diyebilirim.
Gerçeği söyleyip söylemediğini zaman içinde gelişen olaylar göstericek fakat yanında tam 1 buçuk saat kadar kaldım, yani baktım hadi güle güle yapmıyor.Çıkanları doğrulamak için tam 3-4 kez farklı şekillerde bakıyor tarota. Çok ilgili bir bayandı.
merhaba ar.lar ben haftaya salı umut/a gidiyorum..yalnız yıllar önce bana birsen bakmıştı ben oa da gtmek istiyorumm.tlf nosunu veya adresinin bilen var mduyduğum kadarı ile heykeldeki büfenin oradan taşınmış.teşekkürrrler..