- 17 Temmuz 2016
- 47
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.121
Bi sorayım yazayım 4 yıl önce baktırdım her dediği çıktı dedi ama bi sorayım o ayşe miAman başaran ayşe mi iyice b.. sarıyor 60 tl çöp
Bi sorayım yazayım 4 yıl önce baktırdım her dediği çıktı dedi ama bi sorayım o ayşe mi
Canım kahve yada siyah saçlı dedi 1 çocuğu varmış eşi yoktu yanında dediBen 10 sene önce baktırmıştım.eh dedim.yine gideyim dedim hiçbir şeyden bahsetmedi ki siyasetten konuştu günlük olaylardansarı saçlı hatta eşi de orada oluyor
Beşevler ya da beşyüzevlwr dedi bursada neresi var öyleBen 10 sene önce baktırmıştım.eh dedim.yine gideyim dedim hiçbir şeyden bahsetmedi ki siyasetten konuştu günlük olaylardansarı saçlı hatta eşi de orada oluyor
Telefonunu ya da yerini özelden söyler misiniz?Bursa da burak var ona iyi diyorlar arkadaşlar.devamlı gidenleri biliyorum.isterseniZ ona gidin
Bahsettiğiniz kişi tarafından an itibariyle kandırılmış durumdayım. Ne bakım yaptı ne de paramı geri yatırdı. Kısacası 100₺ yı aldı ve bakmadı. Kendisine ne zaman yatıracaksınız diye sorduğumda da arayacağım yatırınca haber vereceğim şeklinde oyalama cevapları verdi. Ne fal bakmak 6 gün sürer ne de parayı geri yatırmak 3 gün sürer. Burası falcı tavsiye edildiği kadar diğer arkadaşların uyarıldığı bir platform da olduğu için bunu yazıyorum.05302665878
zamanında dik kaldırım taraflarında bakan ayşemi bu?Merhaba ben istanbuldan yazıyorum Bursa'da bir Ayşe varmış 200 tl bakan bir arkadaşıma 1 yıl önce baktı ve herşeyi bildiğini söledi bilgisi olan yazabilir mi?