Bursa'da Falcı

Telini bulamıoz o o zaman ciddiye almamış çıkınca anlamış .biz istanbuldayız bende burdan araştırıyorum bilen çıkar diye

Milleeeet gökçen vardı esmer genç bi kadın 10 sene önce ihsaniye de ya da ataevlerde oturuyordu.telini kaybettik. Çok iiyiydi hatırlayan bilen var mı

Bahsettiğiniz kişi tarafından an itibariyle kandırılmış durumdayım. Ne bakım yaptı ne de paramı geri yatırdı. Kısacası 100₺ yı aldı ve bakmadı. Kendisine ne zaman yatıracaksınız diye sorduğumda da arayacağım yatırınca haber vereceğim şeklinde oyalama cevapları verdi. Ne fal bakmak 6 gün sürer ne de parayı geri yatırmak 3 gün sürer. Burası falcı tavsiye edildiği kadar diğer arkadaşların uyarıldığı bir platform da olduğu için bunu yazıyorum.

Kızlar Burak a fal baktırdım ama çok kısa baktı hem de hiç beğenmedim. Çok genel şeyler söyledi yani ben tavsiye etmedim

Selam kızlar ben bu fal işlerine yeni başladım açılışı Umut'la yaptım o yüzden beklentim yüksek... Sırada inşallah bekir hocayla karacabey'de ki bir hoca var acaba bildiğiniz kesin sonuçlu uygulama yapan hocalar var mı... Kendileri dua verince ben çok yapamıyorum düzenli olarak. Önerilerinizi bekliyorum..

Falcı Esin' e gittim bugün itibariyle, bence güzel bakıyo, hoş tatlı dilli bi kadın.. İhsaniyede ofisinde 100 liraya bakıyo.. Dedikleri çıkarsa yazarım yine, şu an bişey diyemiyorum..

Merhaba ben istanbuldan yazıyorum Bursa'da bir Ayşe varmış 200 tl bakan bir arkadaşıma 1 yıl önce baktı ve herşeyi bildiğini söledi bilgisi olan yazabilir mi?

Istanbulda istiklalde kafe var 30 tl ye fal bakiyo ben istanbula gittigimde baktiriyorum hasan abi var birde. Birde bayan var ayagindan rahatsiz oda bakiyo ikiside dedikleri cikiyo hasan abiyi tavsiye ederim.istiklalde sarmasik kafe

Merhaba ben istanbuldan yazıyorum Bursa'da bir Ayşe varmış 200 tl bakan bir arkadaşıma 1 yıl önce baktı ve herşeyi bildiğini söledi bilgisi olan yazabilir mi?
zamanında dik kaldırım taraflarında bakan ayşemi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…