- 30 Temmuz 2017
- 17
- 19
- 39
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.161
Bildiğiniz sıkıntıları çözücek sağlam bi hoca paracıolmayan veya düzgün bi falcı varsa banada soylermısınız lutfen yardım edin[/Q
benı gotururmusun D:[/Q
Nilufer 3evlerden arabamla.gitcem.yolu bilmiyorum bilen varsa beni gotruebilirmibenı gotururmusun D:
Ben daha once gıttım bursada hocaya ama faydasını gormedım baska hoca arıyorumTugba bende gidicem.beraber gidebiliriz
Niçin arıyorsun hoca bana özelden cvp yazBen daha once gıttım bursada hocaya ama faydasını gormedım baska hoca arıyorum
samir in tlfnunu veririmisin,kaca bakiyo bide?Ben süper bi falcı biliyorum hoca değil kahve falı düzenli olarak her ay baktiriyorum gerçek adını bilmem takma adı samir baktığında derim uygunda
Ben süper bi falcı biliyorum hoca değil kahve falı düzenli olarak her ay baktiriyorum gerçek adını bilmem takma adı samir baktığında derim uygunda[/QU
Banada telefonunu verirmisin
Telefonu varmidir nerdedir beraber gidebilirmiyizBen süper bi falcı biliyorum hoca değil kahve falı düzenli olarak her ay baktiriyorum gerçek adını bilmem takma adı samir baktığında derim uygunda
0533...samir in tlfnunu veririmisin,kaca bakiyo bide?
25tl ye bakıyor telisamir in tlfnunu veririmisin,kaca bakiyo bide?
Tugba brn gidicdm persembe randevu aldim haber edicem seni tammYeri nerde kaça bakıyor biraz bahsedermisin
Perlo bu falci iyimi gercketen biraz bahsedermisinBen süper bi falcı biliyorum hoca değil kahve falı düzenli olarak her ay baktiriyorum gerçek adını bilmem takma adı samir baktığında derim uygunda