Bursa'da Falcı

Ben sanki yıllar önce gitmiştim çok.kalabalıktı evin içinde bayağı beklemiştik hatta ahır da pencereden bakınca gözüküyordu.aynı insandan mı bahsediyoruz acaba.kısmet açıyordu galiba kuran okuyup tabak sabun falan istemişti okuduğu tabakla yemek yiyip sabunla yıkanılacak demişti.10 sene önceden bahsediyorum evet çok açıldı kısmetim hala bekarım

:))))

Kızlar Sabriye Hoca'yla alakalı giden arkadaşım oldu. Kendisi fal şeklinde bakmıyormuş ya da öyle uzun uzadıya anlatmıyormuş. Sorunu ve çözümünü söylüyormuş. Bilginiz olsun. Fal düşüncesiyle gideceklere duyurulur.

İstanbulda bir medyum vardı . Ünlülerin medyumu. Bursaya taşınmış. Ben Ankaradayım ve istanbula onun için 2 kez gitmiştim. Arkadaş numarasını bulup bana ulaştıracak yarın. Telefonda bakım yaptırcam ben de ulaşabilirsek. Tavsiye ederim. İşlem yaptırdık 3 gunde sonuç aldık. Ona gidin . Paracı biraz ama medyumlar tarafından dolandirilan biri olarak verdiğim para kat kat helal olsun. Bakim 100 liraydı en son. Ben onun üzerine tanımadım kizlar

Telefonuna ulaşırsanız bana da veriri misiniz ? Bursa Dayım ben belki gidebilirim ya da telefondan baktırırım

Ceyda uğurlu yorumunuzu okudum sanırım aynı kişi gittiğimiz ben 24 saatte sonuç aldım kaç senedir uğraştığım çok param gitti istanbuldan bursaya yerleşmiş biri tarlaciyla çalışan sahsi diyorsunuz anladığım kadariyla eğer o kişiyse ben 24 saatte olumlu sonuç aldım ve kuruşuna kadar helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…