Bursa'da Falcı

Ceyda uğurlu yorumunuzu okudum sanırım aynı kişi gittiğimiz ben 24 saatte sonuç aldım kaç senedir uğraştığım çok param gitti istanbuldan bursaya yerleşmiş biri tarlaciyla çalışan sahsi diyorsunuz anladığım kadariyla eğer o kişiyse ben 24 saatte olumlu sonuç aldım ve kuruşuna kadar helal olsun

Aynen dediğim kişiyi demişsiniz bende çok memnun kaldim..bakim yaparken anlatımları birebir yaşıyorsunuz zaten. . Allah razı olsun o kişiden en azından sahtekar deil çok güzel aydınlatıcı şekilde bilgiler veriyor ilk gorusmemde ben şok oldum.. 2 gün üstümden atamadım dediklerini ve günü gununede yaşadım birebir

Aynen dediğim kişiyi demişsiniz bende çok memnun kaldim..bakim yaparken anlatımları birebir yaşıyorsunuz zaten. . Allah razı olsun o kişiden en azından sahtekar deil çok güzel aydınlatıcı şekilde bilgiler veriyor ilk gorusmemde ben şok oldum.. 2 gün üstümden atamadım dediklerini ve günü gununede yaşadım birebir
Biraz paracı ama değer bence. Sayesinde hayatım düzene girdi:KK15:

Bahsedilen kişiye ben parasını da yatırdım 3 gündür sallıyor beni. Kendisi alacağım 8 gibi dedi. Özellikle söyledim ama telefonunuz açık olsun ulaşamıyorum diye söz verdi tamam dedi. Ama yine bakmadı. Bir de seni kandırmış gibi olmayayım, aklına yanlış bir şey gelmesin diyor. E iyi de parayı aldı şimdi bakmıyor. Aklıma ne gelsin ki başka?

Bursa da kalmadı sanırım Çok eskiden nazlı diye bir kadın vardı çok iyi bakardı falan o gitti. Sonra bir adamakıllı bakan bulamadık.

X