- 8 Eylül 2015
- 11
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.101
Ceyda uğurlu yorumunuzu okudum sanırım aynı kişi gittiğimiz ben 24 saatte sonuç aldım kaç senedir uğraştığım çok param gitti istanbuldan bursaya yerleşmiş biri tarlaciyla çalışan sahsi diyorsunuz anladığım kadariyla eğer o kişiyse ben 24 saatte olumlu sonuç aldım ve kuruşuna kadar helal olsun
Hiçbirine bakmıyor. Öyle bakıp söylüyorKimdir osu falına mı kahveye mi bakıyor acaba
Hiçbirine bakmıyor. Öyle bakıp söylüyor
Espri değil tabiki.... adam çok farklı. Evet bursaya taşınmış. Bugün facede konuştuk. Telefonu kapalı. Çok arayan varmisEspri mi anlamadım nerede bakıyor bursa da mı
Biraz paracı ama değer bence. Sayesinde hayatım düzene girdiAynen dediğim kişiyi demişsiniz bende çok memnun kaldim..bakim yaparken anlatımları birebir yaşıyorsunuz zaten. . Allah razı olsun o kişiden en azından sahtekar deil çok güzel aydınlatıcı şekilde bilgiler veriyor ilk gorusmemde ben şok oldum.. 2 gün üstümden atamadım dediklerini ve günü gununede yaşadım birebir
Abow heyecanlandımEspri mi anlamadım nerede bakıyor bursa da mı
Ben zamanında büyü bozdur dum Allah razı olsun. Aslında fala fazla girmiyor . Yoğun ama rica ettik kırmadıAbow heyecanlandımyeri nerede acaba face i be ne kadara bakıyor büyü falan değil değil mi fal bakıyor
Yerini tarif edebilir misiniz ? Bir de rica etsem numarasını verebilir misiniz?Numarası var bende ama fazla açmıyor telefonu yogunluktan dolayı facesini arkadaş bılıyor sanırsam