- 21 Şubat 2012
- 204
- 16
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.141
Istanbulda istiklalde kafe var 30 tl ye fal bakiyo ben istanbula gittigimde baktiriyorum hasan abi var birde. Birde bayan var ayagindan rahatsiz oda bakiyo ikiside dedikleri cikiyo hasan abiyi tavsiye ederim.istiklalde sarmasik kafe
Bende arıyorum hala bulamadım bursada aylardır bende eşimde sıkıntıdayız ama maalesef bulamadık.
Merhaba sizde feriha hanımın numarası varmı ?Ben şimdiye kadar Feriha, Kurtuluş, Gül ve Ayşe'ye gittim Kesinlikle Ayşe üzerine tanımıyorum. Başaranda oturuyordu ama artık bakmıyor galiba numaralarını değiştirmiş, ulaşamıyorum.
kizlar ben gitmedim sabriye hocaya.duydum etraftan.iyi dediler ama benim bi fikrim yok.isteyene noyu veririm.[/QUOTE
numarayı atabilirmisiniz cep numarası mı var ?
Ben şimdiye kadar Feriha, Kurtuluş, Gül ve Ayşe'ye gittim Kesinlikle Ayşe üzerine tanımıyorum. Başaranda oturuyordu ama artık bakmıyor galiba numaralarını değiştirmiş, ulaşamıyorum.
merhaba acaba benı goturmenız mumkunmu tek gıtmeye korkuyorumdakızlar bursada bildiğiniz iyi bi falcı varmı....
nasıl gıdılıyor bana tam edres verırımısınız bursanın yabncısıyımdaGül Fal Cafe hanımlar... Gül Hanım benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi falcılardan biri. Fazla bilinmiyor ama...
benı gotururmusun D:ben biliyorum kızlar daha önce de gittim ne dediyse çıktı süper bi falcı su falı tarot falan da bakıyor fiyatlarıda güzel isteyen varsa götürebilirim