- 17 Temmuz 2016
- 47
- 4
- 39
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.001
Biliyorsanız özelden numarasını yazar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altıparmakta ara sokakta bir yer dimi burası?öyleyse gitmiştim ben oraya baya önce,tam hatırlamıyorum ama anlık iyidi yalnız zaman vermişti o olmadı gerçi zaman hep şaşar ztnYa bana taa geçen yıldan dönse de aynı şeyleri yaşayacaksın demişti ve dediği gibi oldu. Anlık olarak gerçekten iyi her detayımı bilmişti ama şöyle ki üç harflilerle bakıyor söyleyeyim şimdiden :) yani ses kaydı almadığım için tam hatırlayamıyorum ama ben kendisine iki kez gittim ikisinde de beğenmiştin
Evet o olmalıAltıparmakta ara sokakta bir yer dimi burası?öyleyse gitmiştim ben oraya baya önce,tam hatırlamıyorum ama anlık iyidi yalnız zaman vermişti o olmadı gerçi zaman hep şaşar ztn
Ee ebru gündeş ayrılıyor kocasından,rezza hayırlıydı yaKizlar Bursali Umut diye biri var hatta Ebru Gundesin falcisi, bilen var mi?
Hbahahhahahahahah bizde o konu hakkinda arkadaslarla konusurken arastirayim bi kimmis diye dedim, bursaliymis hicte duymamistim merak ettimEe ebru gündeş ayrılıyor kocasından,rezza hayırlıydı ya
:) aynen bursalı,geçmiş şimdiki zaman kişilik analizleri iyi ama gelecek fos tam tersi çıkıyor ya da dediği olmuyor bu sefer dediğine ümitleniyorsun inanıyorsun ister istemez ama hayal kırıklığıHbahahhahahahahah bizde o konu hakkinda arkadaslarla konusurken arastirayim bi kimmis diye dedim, bursaliymis hicte duymamistim merak ettim
Hadi bakalım:) ama gelecek konusuna çok takılma ben kaç senedir gittim az para da değil geleceğe sakın kaptırma kendini Allahtan başkası bilemez,hayal kırıklığı yaşıyorsun sonra benden sana tavsiyeadını bende duymuştum. umuttan randevu aldım ben 15 ekim e gidiçem :)
Yani çok kısmi şeyler,ama benim için döüm noktası olaylar da tam tersi olanlar oldu ki önemli şeylerdi,ve inanıyorsun kaptırıyorsun kendini çok dua veriyor zaten onları yap,mesela birisi benim için hayırlı dedi sonu güzel dedi sonra olmadı gittimiğimde sorduğumda o dönem öyleymiş diyor,ee benim hayal kırıklığım?bir insan hayırlıdan hayırsıza dönüyor veya tam tersi oluyor sonra dediğim gibi geleceği Allah bilir onun dışında dedikleri doğru geçmiş fln,ztn bu forumda da var gidenler benim gibi dediklerini yaşayamayanlargelecek için çok tutarlı konuşmuyor mu yani ? dediklerini yaşadığın olmadımı hiç .)
peki şuanki fiyatı nedir umutun?kaça bakıyo?Yani çok kısmi şeyler,ama benim için döüm noktası olaylar da tam tersi olanlar oldu ki önemli şeylerdi,ve inanıyorsun kaptırıyorsun kendini çok dua veriyor zaten onları yap,mesela birisi benim için hayırlı dedi sonu güzel dedi sonra olmadı gittimiğimde sorduğumda o dönem öyleymiş diyor,ee benim hayal kırıklığım?bir insan hayırlıdan hayırsıza dönüyor veya tam tersi oluyor sonra dediğim gibi geleceği Allah bilir onun dışında dedikleri doğru geçmiş fln,ztn bu forumda da var gidenler benim gibi dediklerini yaşayamayanlar
350 tlpeki şuanki fiyatı nedir umutun?kaça bakıyo?