Bursa'da Falcı

yeni takıntım tarot kartlar kesınlıkle herseyden daha ıyı cok ıyı gelıyor bana bol bol soru sorabılıyorum ha bırde baktırdıktan sonra butun negetıf enerjım akıp gıdıo sımdı gecenlerde bırıne fal baktırdı arkadasım bursadan bı cocuk umut gıbı ucuk paralara bakmıyor ama bılındık bırı duymussunuzdur burakmı ne karalama bakıyormus allahım 10 belkı 15 dk baktı telefondan bakıo ha bırde bı arkadası onerdı yanı dusun ona ragmen cocuk tam bır polyana tek kelıme tutarlılık yok falında kabus kotu oneri uzerıne baktırdık ama sunu anladımkı bunlar guzel bır cevre yapıp dılden dıle dolastırıyolar reklamları bızde sazan gıbı atlıyoruz duyunca ama tabı deneyınce neyın ne oldugunu anlıyosun o ayrı konu :) umutu ben de gecen sene denedım soyledıklerı cıkmadı verdıgı duaları kendımde bulabılıyorum ınternette kıtaplarda yazan seyler tek olayı ebru bunu meshur ettı su fatosu denemk ıstıyorum bırı ozelden nosunu yazarsa sevınırım

Herkese iyi akşamlar yorumları okuyunca Kurtuluşu çok merak ettim numarasını bilen varsa özelden gönderebilir misiniz?

Demek sende 350 lira bayıldın :) bende ara ara gidiyorum ama kafam çok karışır her seferinde bana da çıkmayan şeyler var,geçmişi ve şimdiki zamanı biliyor oluşu geleceği de bilebilir anlamına gelmiyor tabiki,gelecek ztn kimse bilemez mümkün değil,ama umut gelecek için bazı konularda o kadar net ve emin ki anlamadım gitti,sen kaç kere gittin gelecekle ilgili veya senin için önemli bir konu hakkında dedikleri varmı çıkan

Siz kurtuluşa kaça yaptırdınız bu işlemleri ?

nasıl ulaşabiliriz umuta

nedir telefon numsrssı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…