Bursa'da Düğün Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mekan sahipleri ile konuştum. 2 ağustosta xxxx ve xxxxx isimli kişilerin düğünlerini yapmışlar. Özelikle kız tarafı mekana sıkıntılar yaşatmış : yaşattıkları şunlar :

1-Özel otopark görevlisinin tahsis edilerek sadece kız tarafınadan gelen araçlara hizmet verilmesi.

2-Ankaradan gelecek misafirlerin geceyi geçirmeleri için otel ayarlanması ve ücretinin mekan sahibi tarafından ödenmesi

3-

Son düzenleme:
Dostlarım olduğu için Mekan sahipleri ile konuştum. 2 ağustosta deşifre olmasınlar diye isimini vermediği ankaralı bir çiftin düğünlerini yapmışlar.

Özellikle kız tarafı mekana çeşitli sıkıntılar yaşatmış : Bu sıkıntılar şunlar :

1-Düğün anında mevcut otopark görevlisi dışında ayrı ve özel bir otopark görevlisinin tahsis edilerek sadece kız tarafından gelen araçlara hizmet verilmesi. (gelin babasının özel isteği)

2-Ankaradan gelecek misafirlerin geceyi geçirmeleri için otel ayarlanması ve ücretinin mekan sahibi tarafından ödenmesi (ya da düğün için ödenen ücretin bunu da kapsaması)

3-Otel olayı olmazsa geceyi sabaha eğlence tarzında mekanda geçirmek mekanın çok düşük bir ücretle kendilerine tahsisi. Çünkü bazı davetliler sabah erkenden ankaraya döneceklerinden ve otel için harcama yapmak istemiyorlarmış. Tüm piyanist ve ikramlarla beraber bu iş için mekan sahibine gece boyunca önerilen ücret 100 TL (sonradan piyaniste 500 TL verilmek üzere piyanistle anlaşıldığı ortaya çıktı)

4-ışletmeci eğitimi görmüş olduğunu söylediği gelin hanımın düğünden sonra organizatör olarak işletmede istihdam edilmesi yönünde gerekli kolaylığın sağlanması. Planda bursa'da yaşamak varmış. Çocuk ve ailesi bursali imiş.

5-Mekan sahipleri damadın ailesini (anne ve babasını) çok sevmişler. Çok muhterem insanlar olduklarını ve dost olduklarını söylüyorlar. Ancak kız tarafı problemli imiş. zaten kız tarafının bu muhterem aileye (çocuğun anne ve babasına) yaptıkları kaprisi gözlemlemişler. (düğün boyunca dünürler yan yana gelmemişler, sinirle erken terketmiş kızın ailesi düğünü)

6-Gelinin babası şefle tartışmış. Gerekçesi tam net değilmiş. Sonradan öğrenildiğine göre, mutfakta görevli şefi, gelinin babasına ait aracın başından ayrılmayacak şekilde bekçilik yapmak üzere görevlendirme yapmaya çalışmış olmasıymış. Çünkü özel otopark görevlisi istiyormuş.

7-Fotoğraf hizmeti, yapılan sözleşme gereği işletmenin anlaşma içinde olduğu fotoğraf stüdyosu tarafından yapılıyormuş. ancak kız tarafı tüm çekimlerin kendilerine işyeri sahibinin bir ikramı olarak bedelsiz verilmesini zorlamış. Oysa fiyat konusundaki anlaşmalarla bunlar çok önce belirlenmiş olduğundan düğün sahiplerinin anlaşma dışına çıkarak kazanım sağlamaya çalıştığı mekan sahipleri tarafından hoş karşılanmamış.

6-anlaşmada barkovizyon konusu hiç geçmemişken son anda işletme barkovizyon yayınına (bedava olacak şekilde) zorlanmış. oysa mekan sahibi her hizmetin bir bedeli var diyor. Barkovizyon ücretini ödeselerdi daha iyi hizmet verilirdi diyor.

7-Yapılan anlaşmalarla alınan kararlardan düğün saatinden 2 saat önce mekan düzeninde ve (masalar düzeninde) değişikliklerin istenmesi ve bunun da gelin hanımdan telefonda direktifler alınarak yapılmaya çalışılması organizasyonu aksatmıştır. Bu değişikliklerinden birisi de kızın ve ailesinin diğer masalardan farklı büyüklükte ve renkte masada oturması gerektiğine yönelik çaba imiş. Onların diğer davetlilerden farkı ancak böyle ortaya konabilirmiş. Dolayısı ile mekan sahipleri gelin hanımdan aldığı direktifler doğrultusunda sadece kendi anne ve babasına ait masayı 10'ar kişilik hazırlamış diğerlerini 6 şar kişilik hazırlamış.

Daha çok yazılacak şey varmış bu düğün için.

Kız evi naz evi derler. Bunların ki kavga ve kaprismiş. Çok sürmez diyorlar. Damat ve ailesine yazık olmuş. Oysa damat çok bilgili ve kültürlüymüş. Ailesi de çok muhterem. Gelin hanımı kızımız ve ailesine gelince, bu yaşananalardan sonra.. yine de mutlu olsunlar dileklerini mekan sahipleri bu genç çifte aracılığım ile ilettiler..

Son düzenleme:

ben tecrübelerimi soyledim isteyen dikkate alır isteyen almaz. sizin uyelğinizi ve mesajlarınızı inceledim; nedense insanları kır düğünlerine ve özellikle mudanya yoluna ve hatta özellikle yol üstüne tesvik edici seyler yazdıgınızı fark ettim!! cok ilginç geldi. hatta sırası ile mesajlarınızı buraya koyuyorum şimdi:

arkadaslar bu mesajları iyice inceleyin; bugun itibari ile yani 01 eylül 2009 itibari ile uyenin yol üstünü övmek dısında hic bir mesajı bulunmamaktadır. ayrıca
su linkteki mesaja bakarsanız, silebilir diye asagıya print screende ekleyecegim ; mesajda "bir arkadasım bu yaz yapacak yol üstü kır düğünleri gibi bir yerde" diye bir cümle var; insan kendi sunnetini yaptıgı yeri "gibi bir yer" diye tabir edermi hatırlamıyormus gibi!cümlenin devamındada "Fiyatları da o bölgenin en ucuz salonu diyordu" yazıyor neden oglunun sunnetini yaptırmıs biri burayı bilmiyor gibi arkadasının agzından konussunki!! arkadaslar ben bu is cok ugrastım bu konudaki gecmis butun mesajlarımı okuyabilirsiniz ve dediğim gibi bu uyeninde 01 eylül 2009 tarihine kadar olan mesajlarını incelerseniz(bundan sonrası olmaz cunku benim bu yazımdan sonra is olsun diye diger konulara mesaj atabilir) sadece yol ustunu ovmek için burada oldugunu da anlarsınız. tavsiyelerime kulak vermek yada vermemek sizin bileceginiz istir. ben bu ozel gununuzde sıkıntı yasamanızı istemem. herkese kolaylıklar dilerim

bahsettiğim printscreen:

[/URL]
[/IMG]

buda linki: http://www.kadinlarkulubu.com/dugun-mekani/234517-bursada-dugun-icin.html#post5803169

ayrıca bi alıntı daha kızlar size:
burda da sanki bilmiyormus gibi miş'li yazılar var "iyi ikram yapıyorlarMIŞ" insan kendi yaptıgı yeri mış'lımı anlatır; ayrıca son mesajlarındada mekan sahiplerini tanıdıgını yazıyor; eee hani arkadas tavsiyesiydi...ayrıca inasan arkadaslarından "kültürlü insanlarMIŞ" diye bahsedermi? ınceleyin lutfen 01 eylül 2009 tarihgine kadar olan mesajlarını inceleyin arkadaslar lutfen.
o dugunde yazdıkları seyler olmus mudur bilmiyorum, ama yazılan seylerin ucukluğuna bir bakın sizden rica ediyorum, gelini işe almaları istenmis, düğünden iki saat önce gelin telefon edip degişiklik istemiş dugunden iki saat once hangi gelinin buna vakti olur Allah askına kızlar ya ve digerleri lutfen sızın aklınız mantıgınız alıyorsa inanın o yazılanlara. bundan sonrası size kalmıs artık. ama bana biraz inandıysanız lutfen etrafınızıda uzak tutun buradan. ama RıCA EDıYORUM LÜTFEN BU KıŞıNıN MESAJLARINI BıR ıNCELEYıN LÜTFEN. Bana hak verirseniz ve bu kişinin attığı mesajlarda bir kasıt sezerseniz, cevrenize de bunu bu sekilde yansıtın; yansıtın ki bu mantıktaki işletmeler yaptıkalrının karsılığını alsınlar!

Son düzenleme:

bu mesajı da alıntı yaptım ki, mesaj silinecek olursa abartılı oldugunu dusundugum (ama tabiki tam olarak gercegi bilemem) dugun ile ilgili oldugu iddia edilen olaylar da silinmesin

gerisi sizlere kalmış arkadaslar tercih sizindir. AMA TEKRAR TEKRAR RıCA EDıYORUM BU KULLANICIN (nicki degismez ise honeymoon) 01 EYLÜL 2009 TARıHıNE KADAR OLAN MESAJLARINI ıNCELEYıN ve martta uye olup o aydan bu yana sadece bu kır dugunleri için vede yol ustu için mesajlar yazdıgına dikkat edin. tamda dugun sezonu acılacak zaman bu foruma uye olup, yeni acılmıs olan isletmeye musteri toplanmaya calısılmasıda ilginctir!!!
benim profilimi de inceleyebilirsiniz arkadaslar, bu konudaki eski mesajlarımı da okuyup buldugum heryeri burada insanlara yardımcı olmak için nasıl haber verdiğimi de gorebilirsiniz

Son düzenleme:
yaaa okudukca yazmak istiyorum gercekten de

"2-Ankaradan gelecek misafirlerin geceyi geçirmeleri için otel ayarlanması ve ücretinin mekan sahibi tarafından ödenmesi (ya da düğün için ödenen ücretin bunu da kapsaması)" bunu peki sizin aklınız alıyormu! burası kadın forumu oldugu için ve bende bir bayan oldugum için dogal olarak yazan gelin diye kız tarafı kotulenmis farkındaysanız, ama unuttukları bisey var kız tarafı dugunun parasına vs. karısmaz, sorun olursa erkek tarafından olur ama dedigim gibi benim gelin oldugumu dusunerek yapılmıs cok kasıtlı bir yazıdır bu

fotograf hizmetinin bedelsiz olmasına kız tarafı ne karısır allah askına parayı odeyen erkek tarafı degilmidir dugunde zaten, neden ugrassın. daha yazacak sey cok da neyse.
dediğim gibi arkadaslar bunları dikkate almak yada almamak; bunları cevrenize iletmek sizin bileceginiz is; herkese kolay gelsin bu islerin zorlugunu cok iyi biliyorum

bence yıldırım spor kompleksi çok iyi bir yer

son birsey daha arkadaslar kişilerin tavsiyelerine bakarken ozellikle bu gibi konularda profilini eski mesajlarını falan inceleyin, benden bir tavsiye sadece sizlere

Ben mühendisim. evliyim ve bursada yaşıyorum. YOLÜSTÜ'nün sahipleri babamın oğlu değil. Oğlumun sünneti için tanıştım sahipleriyle. Muhterem insanlar. Yolumun üzerinde olduğu için iş dönüşü mekana uğruyor çaylarını içiyorum. Bence haksızlık ediliyor mekana ve sahiplerine.. Tanıdığım kadarıyla çok eğitimli ve kültürlü insanlar onlar.

Bu hanım kızımızın eşi ve ailesi ile ciddi problemleri olmalı. Psikolojik sorunları da olabilir. Neyse allah sağlık versin. Allah çifti mesut etsin.

merhaba ben 01.08.2009 da düğünümü Bademlideki Barba Yalım Restaurantta yaptım çokda memnun kaldım,havuz başı ve yem yeşil bir yer.Albümlerin içinde düğün resimlerimde var bakabilirsiniz.Organizasyon çok güzeldi,yemekler,pasta,orkestra çok iyiydi,ayrıca personel çok güler yüzlü ve profesyoneldi,kişi başı 40 yel ye yaptım düğünümü,düğün yapmak isteyen arkadaşlar gidip görebilir.

kötükedihüso klava:
hanımefendi siz kim oluyorsunuz da yaşananları bu şekilde deşifre ediyorsunuz?
üzgünüm ama siz bence o mekanın sahibinin eşisiniz.
sizin madem alakanız yok o kişilerin anlattıklarını burada sanki bu bayan yapmış gibi anlatamazsınız.siz resmen iftira atıyorsunuz.mekanın sahipleri bu yazılanardan çok rahatsız oldularsa gelsinler kendileri cevap versinler siz niye maşalık yapıyorsunuz???
tutturmuşsunuz yolüstü diye tek yazdığınız şey o.
sizin niyetinizden de meaknın esnaflığından da şüphe ederim bu yazdıklarınızdan sonra..
ben düğünümü yapıcam mekan sahibi gidip yaşananları 3.kişilere anlatacak.
o 3.kişilerde gelip forum sayfalarında yazacak ya da esnaf diye tabir edilen mekan sahibi gelip yaşananları buarada bas bas bağırıcak...
kaş yapayım derken göz çıkardınız.iyilik yaptığınzı sandınız ama mekan ve sahipleri benim gözümde sınıfta kaldı ve birçok arkadaşın gözünde de..
ağzı yayık olan ağzında bakla ıslatmayan esnaflardan hiç hazetmem.
çevremde düğün yapacak herkesi elimden geldiğince uzak tutacağım MEKANINIZDAN!

hanımefendi siz kim oluyorsunuz da yaşananları bu şekilde deşifre ediyorsunuz?
üzgünüm ama siz bence o mekanın sahibinin eşisiniz.

sizin madem alakanız yok o kişilerin anlattıklarını burada sanki bu bayan yapmış gibi anlatamazsınız.siz resmen iftira atıyorsunuz.mekanın sahipleri bu yazılanardan çok rahatsız oldularsa gelsinler kendileri cevap versinler siz niye maşalık yapıyorsunuz???
tutturmuşsunuz yolüstü diye tek yazdığınız şey o.
sizin niyetinizden de meaknın esnaflığından da şüphe ederim bu yazdıklarınızdan sonra..
ben düğünümü yapıcam mekan sahibi gidip yaşananları 3.kişilere anlatacak.
o 3.kişilerde gelip forum sayfalarında yazacak ya da esnaf diye tabir edilen mekan sahibi gelip yaşananları buarada bas bas bağırıcak...
kaş yapayım derken göz çıkardınız.iyilik yaptığınzı sandınız ama mekan ve sahipleri benim gözümde sınıfta kaldı ve birçok arkadaşın gözünde de..
ağzı yayık olan ağzında bakla ıslatmayan esnaflardan hiç hazetmem.
çevremde düğün yapacak herkesi elimden geldiğince uzak tutacağım

Kızıp köpürmenize gerek yok sayın elma şekeri, pardon, margarin. Kim kimin adını ağzına alip deşifre ediyor, yazdıklarınıza bir dönüp bakın isterseniz. Elma şekeri diye yaz, sonra baktı tumuyor, (ya da moderatör uyarı da göndermiş olabilir) margarin rumuzuyla yeniden sisteme gir ve kin kus. Bu hoş değil. İşsizlik ve mutsuzluk başınıza fena vurmuş. Mutlu olmak için akıllı olmalısınız. Unutmayın o insanlar benim dostlarım oldular. Bunu da her vesile ile dile getiriyorum zaten. Sizin durumunuzdan sonra daha da sık çaylarını içer oldum. Dostlarımın üzülmesini kim olursa olsun istemem ve cevap yazarım. Bu böyle biline. Bu gün yine yanlarına gideceğim, siz neler çektirmişsiniz detaylı konuşup yazmaya çalışacağım ki insanlar bilsinler. Tamam mı elma şekeri, yani yeni rumuzuyla margarin.

Allah mutlu etsin sizi. Ne diyeyim başka.

Forumdaki dostların zamanını aldığım için onlardan özür dilerim. Biliyorum, bu durum gerçekten kabak tadı vermeye başladı, sevgili kızlar..

benim geçmiş yazılarımı okursanız sizinki gibi buradan ibaret olmadığını ve benim "elmaşekeri" adlı kiişyle hiçbir bağlantım olmadığını görürsünüz.bu dediklerine ancak gülerim.
ben 2 yıllık evliyim ve yöneticiyim ama sizinki gibi mekan sahibi olup da mühendisim gibilerinden bişey değil benim yönetici olmam.
ayrıca yine geçmiş yazılarımı okursanız kayınvalidem ile altlı üstlü oturduğumu ve onları çok sevdiğimi bu durumdan memnun olduğumuda görürsünz.hatta ankaralı olmadığımı da görürsünüz..
elmaşekerini hiçbir şekilde tanımıyorum ama düğünümün yapıldığı yerin bu şekilde bana davranması durumunda vereceğim tepkiyi verdim size..az bile yaptım.

Son düzenleme:
>benim geçmiş yazılarımı okursanız sizinki gibi buradan ibaret olmadığını ve >benim "elmaşekeri" adlı kiişyle hiçbir bağlantım olmadığını görürsünüz.bu dediklerine >ancak gülerim.

Bende güldüm. Allah hepimizi güldürsün tatlım. Mekan sahibine sizi tanıştırmak isterim, onların nasıl birileri olduğunu anlamanız için. Her neyse ,elmaşekerine bakmayın siz.

>ben 2 yıllık evliyim ve yöneticiyim ama sizinki gibi mekan sahibi olup da mühendisim >gibilerinden bişey değil benim yönetici olmam.

Bak yanıldığın ne kadar ortaya çıkıyor. Gerçekten tanışmalısın. Internet sayfaları var telefonlarını oradan bulursun. Çalışan personeline mekan sahipleriyle görüşmek istediğini söylersin. Çok memnun olacaklardır. Yumuşak zarif insanlar. Akşam görüşeceğim, margarin olarak senden bahsedeyimmi kendilerine?

>ayrıca yine geçmiş yazılarımı okursanız kayınvalidem ile altlı üstlü oturduğumu ve onları >çok sevdiğimi bu durumdan memnun olduğumuda görürsünz.hatta ankaralı olmadığımı >da görürsünüz..

Affedersin, doğrudur, elmaşekerinin tepkisi gibiydi seninkisi. Çünkü ilk tartışmayı başlatan ve isim deşifre eden elmaşekeriydi. Ne mutlu sana ki kayınvalideni sevdiğini söylüyorsun. Sen mutlu ve iyi bir gelinsin anlaşılan. Darısı o bahsettiğim diğerlerinin başına.

>elmaşekerini hiçbir şekilde tanımıyorum ama düğünümün yapıldığı yerin bu şekilde bana >davranması durumunda vereceğim tepkiyi verdim size..az bile yaptım.

Doğrusu yazılanları baştan okusaydın ve bu iğrençliği kimin başlattığını görseydin tepkinin bu kadar olmayabilirdi diye düşünüyorum hayatım. Burası düzeyli bir forum. Değil mi? düğün olmuş bitmiş, sonradan yazılan yazılar hoş değil.(elmaşekeri için söylüyorum) O zaman sormazlar mı insana, beğenmediysen tutma diye? Her yerin kuralları vardır, baştan sözleşme yapılırken ortaya konur değil mi? Ben sünnetimde her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşup kararlaştırdım, parasını da tıkır tıkır ödedim, hiç bedavacılık yapmadım, ve de o insanlar ellerine sağlık canla başla çalışıp sünnetimi dört dörtlük yapmışlardı.

neyse başını ağrıttım hayatım. İyi günler.

kendime iş çıkışı uğrayıp çay kahve içebileceğim bir arkadaş aramıyorum o yüzden bahsetmek istemeniz tuhafıma kaçtı.burası düğün mekanları ile ilgili bir başlık ve elbette herkes memnun oldukları ve olmadıkları mekanları söylemekte özgür.sizin yapmanız gereken "arkadaşım büyük bir talihsizlik yaşamışsın ama bence güzel bi yer demek sana öyle denk gelmiş" diyebilirdiniz.
mekana gidip aslını astarını öğrenip yok kıs tarafı şöyle yapmış oğlan tarafı böyle yapmış demek sizin haddinize düşmez.mekan sahibi burayı okuyorsa çok istiyorsa özel mesajdan ulaşır elmasekeri ne ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi için konuşur.ama siz burayı seda sayan programlarına çevirdiniz.
kusura bakmayın ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum burada ama sizin sadece "yolüstü"denen mekanla ilgili buraya yazı yazmanız çok ilginç tıpkı şu meşhur zayıflama ürünlerinin satıcıları gibi uraya gelip şu kadar kilo verdim süper etkili bir ilaç demesi gibi sizinki.
tekrar söylüyorum üslübunuz çok yanlış ve bu olayı burada sonlandırın kimse elmaşekeri adlı arkadaşın ailesinin yaşattıkları/yaşadıkları,erkek tarafının ne yaşadıkları konusunda herhang birşey öğrenmek istemiyor.siz buada aile olaylarını deşifre ediyorsunuz.
ve hukuki olarak elmaşekeri adlı arkadaşımız mekanın sahibine dava açabilir 3.kişilere anlatmasından dolayı.çünkü bu esnaf ahlakına kişi ahlakına beraebr iş yaptığın insanların ahlakına aykırı bir durum.böyle birşeye mahal vermeden bu olayı burada kapatınız daha fazla ben ayrıntıları öğreneceğim gibi tavırlara bürünmeyiniz.çünkü bu ne bizi ne de SıZı ilgilendirir.
iyi günler.

>kendime iş çıkışı uğrayıp çay kahve içebileceğim bir arkadaş aramıyorum o yüzden bahsetmek istemeniz tuhafıma kaçtı.burası düğün mekanları ile ilgili bir başlık ve elbette herkes memnun oldukları ve olmadıkları mekanları söylemekte özgür.sizin yapmanız gereken "arkadaşım büyük bir talihsizlik yaşamışsın ama bence güzel bi yer demek sana öyle denk gelmiş" diyebilirdiniz.
------
Yine de o narin insanları tanımakla düşüncenizin değişeceğinizi düşünerek öyle yazdım. elbetteki, kimse kimseyle dost olmak istemez. Mekanla ilgili yaşananlar (ki neler yaşandıysa tam bilemeyiz ama) tek taraflı ve kişilerin isimleri verilerek yapılan ilk yazı elma şekerinden gelmiş. Ben üzülmüştüm bu duruma ve o yazıyı print edip mekan sahibi dostlarıma göstermiştim. Çok üzülmüşlerdi ve olanları kısaca anlatmışlardı.
------
>mekana gidip aslını astarını öğrenip yok kız tarafı şöyle yapmış oğlan tarafı böyle yapmış demek sizin haddinize düşmez.mekan sahibi burayı okuyorsa çok istiyorsa özel mesajdan ulaşır elmasekeri ne ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi için konuşur.ama siz burayı seda sayan programlarına çevirdiniz.
----
>Birincisi, Seda sayan'a saygısızlık etmeyin, gelir kulağınızı çeker sonra İkincisi elma şekerinin isim vererek (önemli nokta bu) yazdıktan sonra mekan sahiplerinin inceliğine bağlı tepkisizliğine onları seven birisi olarak bendeniz tepki göstererek yazdım. Ne var bunda? Herkes haddini bilmeli. Kaldı ki, olay (bana göre) savcılık işi. Bakalım IP numaralarından herşey ortaya çıkarsa ben bizzat memmnun olacağım. Yolüstü sahipleri için ise anlamadığım tek nokta Elma şekerinin firmalarını karalamaya yönelik (ticaret mahkemesi umarım doğru karar verir) asılsız beyanlarına rağmen hala olaya "olur böyle şeyler" şeklinde yaklaşması. Düşünün hala bu kadar nasıl hassas ve iyiler anlayamıyorum..
----

>kusura bakmayın ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum burada ama sizin sadece "yolüstü"denen mekanla ilgili buraya yazı yazmanız çok ilginç tıpkı şu meşhur zayıflama ürünlerinin satıcıları gibi uraya gelip şu kadar kilo verdim süper etkili bir ilaç demesi gibi sizinki.
---
Olabilir margarin hanım. Bu sizin düşünceniz elbette.
----
>tekrar söylüyorum üslübunuz çok yanlış ve bu olayı burada sonlandırın kimse elmaşekeri adlı arkadaşın ailesinin yaşattıkları/yaşadıkları,erkek tarafının ne yaşadıkları konusunda herhang birşey öğrenmek istemiyor.siz buada aile olaylarını deşifre ediyorsunuz.
... ... böyle birşeye mahal vermeden bu olayı burada kapatınız daha fazla ben ayrıntıları öğreneceğim gibi tavırlara bürünmeyiniz.çünkü bu ne bizi ne de SİZİ ilgilendirir.
---
Evet doğru. Benim uslubum ne kadar yanlış ise sizin uslubunuz da o kadar yanlış. O halde bu, benim bu konuda yazdığım son yazı olacak. Elma şekeri tekrar yazarsa ben de yazarım ona göre. Zaten forumdaki arkadaşlardan da üç kere meşgul ettiğim için özür diledim. Ben bir kaç kez, elma şekeri 8-10 kez yazıyor, ve siteyi meşgul ediyor neden sizler bunu görmüyorsunuz? ben dostlarımı incitmem, incittirmem. Her neyse sonuçta ben yine de mekan sahiplerinin elma şekeri ve ailesi ile temasa geçip aralarındaki meseleyi halledeceklerini sanıyorum.

sağlıcakla hayatım...

merhaba,

Sonbaharın sonunda benimde düğünüm var.Ve yer konusunda bir çok yer araştırdım... Fakat uygun bir yer bulamadım Hava durumu nedeni ile en uygun olarak Gold'u öneriyorlar. Gold'dan başka kapalı mekan alternatif önerileri olan arkadaşlar paylaşabilir misiniz? Özellikle otopark sorunu olmamalı. Gold'a bu hafta sonu gideceğim. Orkide'ye gittim ama tarzım değil...

Yolüstü için ise, yukarıdaki mesajları okuduktan sonra, müşter bilgilerini deşifre edebilen bir "kurum" henüz kurumsal olamamış... Bundan sonra saray gibi bir yer olsa da bir şey ifade etmiyor orası

en son yıldırım düğün salonuna gittim hürriyette...ve hayatımda gördüğün en güzel kına gecesine şahit oldum...yıldırım da çok şıktı beğendim kınamı orda yapabilirim.loş ışıklar masada şamdanlar hoştu...ama asıl hoş olan kınada bir organizasyon şirketiyle anlaşmışlar ve çalgı ve garsonlar dahil herkes bayandı.ilk başta aman nolucaktı sanki demiştim ama gerçekten insan çok rahat ediyomuş meğersem.öyle bir hava yaratılmıştı ki.adeta bi harem havas vardı haremin de prensesi gelin...şalvarlı göbek oryantal yapan kızlar kına yakılırken geline özel kostümleriyle eşlik ettiler ellerinde çalgı aletleriyle...gelin de çok kostüm değiştirdi aralarda da kızlar sürekli sov yaptılar.herşey organizasyona dahildi...sonra damat geldi elinde çok şık bir tas içinde gül yaprakları ...gelinin alnından öptü ve gülleri başından aşağı döktü...yani herşey çok hoştu ve bu ilk defa o kınada denenmiş.organizasyon şirketine baya ilgi oldu çıkışta.bende çok beğendim...çok enterasandı...konuklar da hayran kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…