Bursa'da Düğün Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben asyayı biliyorum hiç beğenmedim orayı ama şekebahçe bencede hiç akla mantığa uygun değil çok saçma mekana ayrı yemeğe ayrı para o paraya açıkçası giderim aslanllarda yaparım ayrıca şekebaheçenin süslemeleri de hiç cazip değil bu konuda daha profesyonel firmalar çalışmak gerektiğini düşünüyorum mudanya yolu üzerinde elite park var tam bir facia arkadaşım düğünü geçen hafta orda oldu yemekler çok kötü servis beş para etmez üstüne üstlük damatı soydular herşeye para pastada bıçak kesmek gelin kapısı açılmaz yüzsüzlüğün daniskası bir durum bence yıldırım spor kompleksinde yapmak masa üzerine şamdan yapmak en mantıklısı ben öyle yaptım bursa da asude organizasyon var fiyatları çok uygun ve çok işlerine sadık insanlar sözlerine de sadık kişiler işlerini çok güzel yaptılar düğünde bütün herkes memnun kaldı masa üstü şamdan kapı süslleme vs konusunda çok iyidiler sizde bakabilirsiniz siteleri var asudeorganizasyon.com inceleyin derim arkadaşlar her şey var uygun fiyata şeke bahçe vs çok para göz

canım istersen fuar a git bir gez bursada şuanda gelin damat fuarı var asude organizasyon un standını gez ben gittim oturdum çay kahve içtik muhabet ettik ilgiler yer konusunda sana yardımcı olacaklar

bütün tavsiye edilen mekanlara baktım ama bi yer var ki ben çok beğendim ve düğünüm orda olacak henüz geçen sene faliyete geçen eski cumurcul şimdiki adı konak 18 bence netten girip bakın derim açık hava düğünü düşüneneler için çok güzel bir mekan ve işletme sahipleride bir okadar şeker bugün son anlaşmamızı yaptık henüz düğünüm olmadı ama gerek süslemesi dj ve soliti servis elemanları anı defterinin yanında koyacakaları hostes kızalar süper lazer ve ışık gösterileri ile harka olacağından şüphem yok herkese tavsiye ederim

canım ne kadara anlaştınız sorması ayıp?bir de yemeklimi olacak içki falan nasıl limitsiz mi?yemek nedir?

kızlar benim nişanım konak 18 de oldu,çok büyük manzaralı süper bi bahçesi var mirmirmirmir sadece yaz içinde değil kışlık mekanlarıda mevcut,yemekleri çok lezzetli ve çok alternatif var biz çok memnun kaldık.gerek ödemede gerek fiyatta yardımcı oluyorlar :CüvCüv: en önemlisi personel çok güleryüzlü ve otopark sıkıntısıda yok kaydirigubbakcemile3kesinlikle tavsiye ederim bence düşünmelisiniz hihoyyyt

bence yıldırım düğün sarayına bir bakın derim,salonda düğün isteyen arkadaşlar için gayet güzel bir yer.sitesine girip bakabilirsiniz.

temmuzda kapalı salonlarda misafirlerinizi pişirmek mi istiyorsunuz? Çoğunda klima bile çalıştırmıyorlar, elektrik masrafları yüzünden. Kızlar kır düğünlerinden vazgeçmeyin derim. Yine de siz bilirsiniz..

buski yi tek geçiyorum 650 kişilik ama süper yani bence uygun fiyatlı ve güzel merkezi park sorunu yok harika yani tabi fazla pahalı olan yer ararsak eğer arslanlılar var konak 18 var heybeli var kahve beyaz var var oğlu var

kızlar bende beşevlerde oturuyorum,düğün yapmayacağız kına gecesi için bildiğiniz bir yer varmı,nilüfere uzak olsun istemiyorum,insanlar belli bir saatten sonra ulaşım sıkıntısı çeksin istemiyorum,hayatımda hiç kınaya gitmediğim için nasıl olur nerede yapılır hiç bir fikrimde yok mafoldumben

konak 18 kişi başı ne kadar ki? kimse yazmamış :uhm:

slm kizlar...
bayagi paylasim olmus burada emeginize saglik...
benimde merak ettigim bir konu var
ben nikah sonrasi en yakinlarimla bir yemek yemek istiyorum
birazcikda eglence yapmak istiyorum (dans seklinde)
havuz basi olsa cok güzel olur cünkü benim hayalim
kafama takilan su
simdi ben bu havuz basi olan yerlerden fiyat alsam acaba bana normal dügün fiyati mi verirler???
ne de olsa nikah sonrasi gelinlikle gidilicek, önceden anlasma yapilirsa bunu söylemek gerek degil mi?

Hanımlar düğün salonu olarak Melodi'yi önerebilirim. Oğlumun sünnet düğününü orada yapmıştık gerçekten güzel bir yer ve çokta ilgililer.

Kuaför arayan arkadaşlarada Heykelde Kuaför Muhterem'i ve ıncirli caddesi üzerinde bulunan Mine Kuaförü öneririm.

herkese selamlar
bizde haftasonu ablamın düğününü yaptık gold düğün salonunun bendis teras salonunda gerçekten çok güzeldi çok eğlendik personelde gayet ilgiliydi aaçık hava olmasıda ayrı bir güzeldii alkisalkisalkis

sitesinin linki ||| GOLD WEDDINGS |||

bunlarda salondan görüntüler

benim de düğüünüm 5 haziranda GOLD terras bendis'te oldu...
ve her şey kusursuzdu...
kesinlikle öneriyorumm..

canım aynı dertten bende muzdaribim,nerede oturduğunu ve bu organizasyonu nerede yapmak istediğini bilmiyorum ama ben geçenlerde nilüfer orhaneli yolunda cemalis diye yeni açılan bi yer gördüm,çimlerin üzerinden çok aşırı büyük olmayan canlı müziği olan bir restaurant,araştırılırsa bulunur heralde,bende düğün yapmayacağım,nikahtan sonra yemek düşünüyorum herkeside çağırmıcam ve çokda tuzlu olmasın diyorum,
zaten daha kına nerde olucak bi fikrim yok mafoldumben

holiday ınn bursa bu yer hakında bı fıkrı olan var mı fiyat olsun ortamla ılgılı veya herhangı onerebılecegınız havuz başı olan biyer

öncelikle herkese merhaba benimde düğünüm 2010 da olacak ve bende bu tarz bişey düşünüyorum ancak kışın da olabilme ihtimali war.benim istediğim güzel unutulmaz we eğlenceli bi akşam geçirmek tawsiyeleriniz olursa çok yardımcı olacaksınız

yardımcı olabilecek kimse yok mu..fikir almaya çok ihtiyacım war nikahtan sonra güzel bi yere eğlenmeye gidilebilecek nereler olabilir yada nasl bir organizasyon yapabilirizz fikri olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum...

Arkadaslar, bende bu konudan cok faydalanmıstımdugun yeri ararken ve dugunum bademlide shellin yanındaki yolüstünde oldu. dugunu atlatmıs biri olarak buradan mekan arayan kısılere deneyimlerimi ve mekanla ilgi goruslerimi anlatmak istiyorum.
YOLÜSTÜNDEN UZAK DURUN!!
evet aynen yazdıgım gıbı uzak durun arkadaslar ve cevrenizdekileride uzak tutun. resmen anamızı aglattılar herseyi pazarlık konusu yapıyorlar, hıc oyle anlasma yapmadan onceki insanlarla karsılasmıyorsunuz, ozellikle rasim beyin esi cok aksi ve herseye itiraz ediyor. ayrıca sitenin sayfasındaki resimlerin oldugu dugunu dugun sahipleri bir organizasyon sirketi tutup yapmıslarmıs da oyuzden o duzeni saglayamazlarmıs da falan da filanda. sadece5 kişilik masalar kullanıyorlar; resimlerdeki gibi 10 kişilik masaları yokmus! biz zar zor resmen pazarlık ederek bi kac tane 10 kişilik masa ayarlatabildik; ama olduk yani zaten rasim beyin esine once kabul ettyiremedik falan. ayrıca o resimlerde gorunen gibi bir slayt gosterisi beklemeyin, gosteri perdesi orda falan degil kenarda duvara monte oluyor ve sadece onundeki 4 yada 5 masa goruyor. bunun dusunda istedigimiz sekilde halıyı sermemislerdi kucucuk bir halıyı oda zaten misafirlerin arasına geldiginde baslıyor. ayrıca sadece dvd için 300TL para istiyorlar ve diyorlarki bunu anlasmalı fotografcımız alıyor kesinlikle biz almıyoruz ama külliyen yalan tamamı onlara gidiyor, zaten. yetmiyormus gibi dugun boyunca garsonlar resim cekmeye kalkısan yakınlarınızı rahatsız ediyorlar cekmeyin diye ve kimse tek kare cekemiyor; tamam fotografcı var ama onlarda hatıra olur yani sonucta. sitedeki resimlere sakın ama sakın aldanmayın lutfen. diyorum ya herseyin pazarlıgını yapmak zorunda kaldık; birde eliniz kolunuz baglıu sonucta anlasmıssınız en ozel gununuz; ya ogun bi pislik cıkarırlarsa diyede korkuyorsunuz. oyle yordularki bizi o donemde ahh ettim buraya yazacagıma; lutfen sizde cevrenizdekilere bu bilgileri iletin; boyle ticaret boyle esnaflik olmaz gercektende. sizi ellerine dusmus olarak ve yolunacak kaz olarak goruyorlar, herseye de mırın kırın ediyorlar habreniz olsun arkadaslar. baska ve daha tecrubeli yerler bulun; buranın daha uzuuuuun zamana ihtiyacı var islerini oturtabilmek için
umarım bikac kisiyede olsa uyarıda bulunabilirim buradan, eger boyle olursa ne mutlu bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…