selam kızlar benim düğünüm de 2004 temmuzunda heybeli de olmuştu...o zamanki adı bueno sera idi ve yeni yeni kır düğünü yapıyorlardı,biz ilk düğünlerindeniz... o zamanki fiyatı çok pahalı değildi şimdi bayaa uçmuş sanırım...ama çok güzel bi düğün olmuştu,ben çok beğenmiştim,çok güzel hatırlıyorum,herkes de memnun kalmıştı...
offf kuaför sormuşsun,sana kuaför konusunda yardımcı olabilirim çünkü bursadaki kuaförleri .ok iyi tanıyorum...ama istersen özelden anlatırım,burda yanlış anlaşılmak istemem...
fotoğraf için ben aykar prestiji öneriyorum...ben yalımca da çektirmiştim,çok pişman oldum,içimde ukde kaldı aykar prestije çektirmemek...
merhaba arkadaşlar
foruma bir iki kere girmiştim ama üye olmadım
bursa'da düğün mekanı konu başlığı olunca ilgimi çekti.
bende 1 ağustos'da bursa evleniyorum,aslında istanbulluyum ama nişanlım bursada yaşıyor.
1 ay önce yeri ayarladık ve Bursa'da bakmadığımız yer kalmadı
Ama en güzeli olduğunu düşünüyorum seçtiğim yer barbayalım restaurant bademlide
havuzbaşı ayrıca yeşillik içinde çokk güzel
merhaba arkadaşlar
bende 1 ağustos'da bursa evleniyorum,aslında istanbulluyum ama nişanlım bursada yaşıyor.
Arkadaşlar Bursa'da bende çok yer araştırdım.Şimdi defterime baktımda.Epey yer not almışım fikir vermesi açısından bu yerlerin ismini yazıyorum.Bazılarını gidip gördüm bazılarını göremedim.Sizde bilgi alırsanız bizimle paylaşırsınız.
Heybeli: yemekli 35 kokteyl 22,5
Montania: kırmızı et,45 beyaz et 40,kokteyl 32
Barbayalım
Havuzlu konak
Sekebahçe(Buttimde)
Galerie zafira (internet siteside var:)
Buzzy park 30 ytl
Nilüfer asia 25 ytl+kdv (Ancak sanırım ekstra şeylerde bizden çıkıyor)
Cengizler
Atlı Spor Kulubü
Merinos park(Fena değil)
YıldırımSpor Kompleksi
Orkide Kır Düğünü(Ben beğenmedim)
Bu arada bu fiyatları ocak ayından önce almıştık.Değişmiştir .bunlar dışında bildiğiniz yerler var mı.
Ya burda öğrendiğim fiyatları paylaşmam suç değil değilmi.HErşeyden korkar oldum:)
internette gördüğümde bayılmıştım ancak gidip gördüğümde biraz fikrim değişti.çünkü havuz restaurantın bahçesine dahil değil.restasurant sahibinin evinin bahçesi.havuz ve yeşillik var diye adam böle değerlendirmiş.kendisi yazları tatile giderken evinin bahçesin kır düğünü olarak kiralıyo.bir .bu durum hoşumuza gitmedi.sakına yanlış anlama beni:1hug:.benim tercihim olmadı.merhaba arkadaşlar
cengizler nasıl merral?gördün mü*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?