merhaba; AİME 21 bosh evinde düğün nişan sünnet giibi organizasyonlara izin verilmiyor eniştem genel müdüür de:) bosh un yetkilileri üst yetkilileri buna karşıymıs bir düğün için orayaı kapatmak istemiyorlarmış,bende orda yapmak istedim hatta bir bursalı olarak hiçbiryere gitmedim,sonra enişteme gidip tutalım dedim ama................malesef bilgi vermek istedim arkadaşlar...........kuzenimin düğünü de arslanlar oluyor arkadaslar 24 nisanda,bir orası da çok güzel bir yer...... ama bz hala bulamadık .
merhaba; AİME 21 bosh evinde düğün nişan sünnet giibi organizasyonlara izin verilmiyor eniştem genel müdüür de:) bosh un yetkilileri üst yetkilileri buna karşıymıs bir düğün için orayaı kapatmak istemiyorlarmış,bende orda yapmak istedim hatta bir bursalı olarak hiçbiryere gitmedim,sonra enişteme gidip tutalım dedim ama................malesef bilgi vermek istedim arkadaşlar...........kuzenimin düğünü de arslanlar oluyor arkadaslar 24 nisanda,bir orası da çok güzel bir yer...... ama bz hala bulamadık .
merhaba arkadaşlar size yeni bir yer aha söyleyeceğim güzel bir bahce kır bahcesi yemyeşil eğer izmir yolu tarafında düşünüyorsanız orhaneli yolunda camlıca futbol sahasının yanında bir kır bahcesi var cooook uygun fiyat istiyor ama boş bir yer sanırım bu konuyla asude organizasyon ilgileniyormuş telefon ettiğimde beni bilgilendirdiler gidip gördüm şimdide bize buranın komple süslenmesi kaça çıkacak onu hesaplayacağız ben beğendim tam kır düğünü cocuklara koşturmaya yere var ve otopark sorunu yok ve en güzeli istediğimiz yemek firmasıyla anlaşabileceğiz yani biz bu yemekleri yapıyoruz diye bir kısıtlama yok ve 500-600 kişilk bir düğünde olsa 200 kişilik bir düğünde olsa mekana aynı fiyatı ödüyorsunuz burada sadece cok düşük bir bahçe kirası veriyorsunuz ve kaç kişilik düşünüyorsanız okadar masa sandalye kiralıyoruz benim aklıma yattı sizce nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?