• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da dış çekim yapmak istiyorum önerileriniz neler ?

amanda061

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
204
19
318
34
Bursada dış çekim yaptırmak istiyorum fotoğrafçı olması şart değil çekimlerini beğendim biriyle de anlaşabilirim uygun fiyat olsun yeter lütfeeeennnn bildiğiniz duyduğunuz varsa söyleyinnn

Bursada dış çekim yaptırmak istiyorum fotoğrafçı olması şart değil çekimlerini beğendim biriyle de anlaşabilirim uygun fiyat olsun yeter lütfeeeennnn bildiğiniz duyduğunuz varsa söyleyinnn

Mesut Koçi, googleda aratırsan facebook sayfası çıkıyor. öneririm, mütevazi bir insandır.

Merhabalar Eğer bir fotoğrafçı bulamadıysanız fotoğraflarınızı çekmek isterim. Sınırsız çekim CD ya da USB şeklinde teslim. Fiyatı dert etmeyin mutlaka anlaşırız

Merhabalar Eğer bir fotoğrafçı bulamadıysanız fotoğraflarınızı çekmek isterim. Sınırsız çekim CD ya da USB şeklinde teslim. Fiyatı dert etmeyin mutlaka anlaşırız
anlaşmadım kimseyle çalışmalarını görme imkanım var mı facebook sayfası falan bakabilir miyim bi

dün tirilye'deydim dış çekim yaptırıyordu bir kaç çift. çok hoşuma gitti benim. mekan olarak aklında bulunabilir canım . :)

Back