Çok üzgünüm çoook karar verdim kızımı erkek gibi giydireyim :))
bide küpelerini çıakrayım oğlum var derim hehehehe
hehe hehe
başında 8 mart fln yazıyordu bır kac sayfa okjudum sonra son sayfaya tıkladım emmmee burda da yenı bır buluşma olucagını okudugum ıcın fln fılan ıştee goremedım nee baarıon :mymeka:
benıde yaz gelcem :dilcikar:
bu memlekette 3-5 şen şakrak arkadaşım olur bariii kaydirigubbakcemile5
bende gelebilirmiyim ???:):):)
tubişim bende seni vurcam şimdi durmadan tarih değiştirmeklava: 12 de gelemezsem sorumlusu sensin hayatta gelin almam seni kaydirigubbakcemile
güzellerim sıla türkü evini ve 4-5 nisan gibi istemememin nedeni malina arkadasımız ameliyat olucak,ameliyata girmeden önce söyle şen şakrak hep birlikte güzel bir gün gecirebilmekti.ama görüyorumki herkes için uygun olmuyor..arkadasımıza acil şifalar diliyoruzz
o yüzden bulusmamızı cocuklu arkadaslarımızada uygun olsun diye 12 NİSAN SAAT 14:00 KENT MEYDANIN İÇİNDEKİ BURGER KING TE gerceklestiriyoruz..
tek bir bahane yazanı vururum ona göre :dilcikar::jeyyar:
güzellerim sıla türkü evini ve 4-5 nisan gibi istemememin nedeni malina arkadasımız ameliyat olucak,ameliyata girmeden önce söyle şen şakrak hep birlikte güzel bir gün gecirebilmekti.ama görüyorumki herkes için uygun olmuyor..arkadasımıza acil şifalar diliyoruzz
o yüzden bulusmamızı cocuklu arkadaslarımızada uygun olsun diye 12 NİSAN SAAT 14:00 KENT MEYDANIN İÇİNDEKİ BURGER KING TE gerceklestiriyoruz..
tek bir bahane yazanı vururum ona göre :dilcikar::jeyyar:
papulim yakışıklını görmek isterim gel gel
ama tubiş gelin olurmu bi düşünmek lazım :)))
papulim yakışıklını görmek isterim gel gel
ama tubiş gelin olurmu bi düşünmek lazım :)))
özişim senin kızıda bir görelim ondan sonra karar veririz tubiş eli sopalı bi gelin heran vazgeçebilirim kaydirigubbakcemile3
ben oglumu getırmıcem benı orda rahat bırakmaz delı eder oraya buraya zıplar .. babannesıne bırakıcam ınşallah ...
kaç kışı olucaz tahmınen tubişcim bacım
ben de varımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?