kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
alçak tubiş kaydirigubbakcemile ahanda kızdım herkese yeşil ışık yakıyon buluşmaya gelmeycem gari :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
alçak tubiş kaydirigubbakcemile ahanda kızdım herkese yeşil ışık yakıyon buluşmaya gelmeycem gari :çok üzgünüm:
aycanın ogluuu..yeni sevgilim:asigim:sırnaşık şeysöz bidaha sevgili degiştirmiceeem
ilk ve son askım olsuno bnm:asigim:
seyy şimcik söyle oluyorrr
ahanda yakalandımmsırnaşık şeygelde cık işin içindensırnaşık şey
tama canım tabikide gelsinn hep birlikte oluruz ne güzel..ama arkadaslarımızında cocoukları gelicek sen rahat edemem diyosan ok evde bırak
yaramaz diye dert etme tatlım dur sana ne anlatıcam papulinin bir cocougu var ismi toprak ..cocouk nerdeyse bizi olimpiyat yarısmalarına hazırlıyordu zafer plazaadasırnaşık şey o bicim yaramaz yanisırnaşık şey
ayrıca nisanlım olur kendisii:asigim:
nasıl rahat ediyosan öyle yap canımmhihoyyyt
ben toprakla nisanı bozuyorumsırnaşık şey aycannın oglu emirle nisanlancam:asigim:
sırnaşık şeyişallah yüzüde bnziyordur:asigim:sanırım beim oğlan isimden kazanıoo kaydirigubbakcemile3 naniknanik
iyki oğluşum yokmuş:::::)
kızlarrrrr yarın goruşmek uzereeee bende bıcı yapam yarına misler gıbı olam ztn azcık kırıklıgım var uzerımdee ama ınşallah orda olucammmmmm :))
herkesı opuyorummm tubişcimm hazırlık mı yapcan süslüüüü:)
umarım hava guzel olur
kıslarr iki hafta sonra tekrar bir bulusma düzenliyorum kendinizi ona göre ayarlayın..yeri saati tarihi ilerki zamnda yazacagımm..
listenin basına meltemle papuliii adını yazıyorum cünkü onların gelmeme gibi bir sanslarıı yokklava: