keşke yazını sonuna kadar okumasaydım
mutfağını f............ dedin ya
öldürdün beni
bak adını bile yazamıyorum.o kadar yani
ölümden bile korkmam ondan korktuğum kadar
8 mart uygun bi tarih olursa benim için
seve seve gelirim.
canların ya ben de çok gelmek ısterdım ama bebişim var yenı çok ta kuçuk başka bır zaman inşallah benım mazeretım var fareler basmaz bızım evı değil mi:)))))))))))))))))))
arkadaşlar çocuklar içinde uygun bir yer seçilirse ben varım oğlum 2,5 yaşında bırakabileceğim kimse yok kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende buluşmaya gelirim ne gun olursa bana uyar ama ... benimde 2 yaşında oğlum var bende bırakamam bi yere bence mc donals ta olsun çarşıdaki mc danıls taa.. eğer uyarsa hem çocuklar için ii hemde bizim içinn.. a.s.
kızlar bende gelmek istiyorum ama benim kızımda 17 aylık henüz ona göre bi yer olursa uygun olursa gelmek isterim
bende sizlerle tanışmak istiyorum hem kızıma arkadslar da bulmak istiyorum malum çalışan anneyim çocuk evde babaannesiyle kalıyo sıkılıyo
arkadaşlar bende varım.bursada oturuyorum ama pek bursayı tanımıyorum.kolay bi yer olsun.gelirim.sizinle tanışmak isterim.eğer kesin bi yer verirseniz nasıl buluşacağız,nasıl tanışacağız onu hala düşünüyorum.
meraba.bende gelmek isterim.tanışmak isterim siznle.bursaya gelin geldim hiç arkadaşım yok.malinanın dediği gibi bende tanımıyorum fazla burayı kolay bi yer olsun...
tubi cahilliğime verde neresi kız burası ben çıkaramadım bu cafeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?