selam arkadaşlar.geçtiğimiz pazar buluşmaya gelemediğim için hepinizden özür diliyorum.çok hefesliydim fakat rahatsızlandım.yeni toparlanıyorum.eminim çok güzel olmuştur.10 nisana kadar tekrar bir buluşma ayarayabilirsek iyi olur.neden 10 nisan diye soracak olursanız burunsonrada kulak ameliyatı olucam korkularım başladı.kendinize iyi davranın.görüşmek üzere.
anacım ayarlayın ben oğlumu kaptığım gibi gelirim hiç farketmez hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
evt yaa bian önce yeni bi buluşma olsun ben daha öncekini izmirde olmam nedeni ile kaçırdımm oyuzden bu sefer oğlum ve ben turku evi şarkı kafesi farketmez gelirizz :)))))))))
bu sefer ben de gelicem :)
sıla türkü evini ben bilmiorum ...
daha farklı bi yerde buluşsak ?
küsüm sana tubi ondan yokum sen kahve falına bakıcaktım kaçtın:::::::::(
şaka şaka ço k yoğundum bu gün bi hata yapmıştım ta anca toparladım sistemlerde gidip geliyo beni delirtti gülüm kız çocuk alındığı her yere gelirim sorun yo k benim yeri belirleyin allh bi dert mani vermezse gelelim ama ben şu izmir buluşmasını çokkkkkkkkkkkkkkkkkk kıskandım haberiniz olsa garsonlar bile yetişememiş haklılar o kalabalığa
canım tekrardan mı buluşuyorsunuz ? havalarda ısınmaya başladı zaten meltem memlekete gıtmedın buluşalım barı kız
yeni bulusma yeri olarak altıparmaktaki SILA TÜRKÜ EVİ ni ayarlamak istiyorum
ortami "aile yeri" gibi güzeldir..söyle tüm kurtlarımızı dökebilecegimiz morel bulacagımız bir yer istiyorum bu yüzden burayı sectim..ayy ciftetelli mezdeke halay hepsini oynayıp içimizdeki kurt börtü böcek hiç bşi bırakmayalım kıslarrrsırnaşık şey
tabi sizinde görüşleriniz bekliyorum..
bu sefer rahatsızım cocuk var vs. gibi lafları duymak istemiyorum ona göreklava:[/B]
tubıcık kız mınacık bebişin ne işi var turku evınde kız :))))))))geçen yazıştık sınavlardan sonra gıtmek ıstıyormuş meltem kız bunaldı tabıkı sınav stresı hem anacığını da ozlemıştır gıtsın ama ozletmesın kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?