Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubicik canım ayarlamışsın yine.inşallah busefer herkes gelir.zaten busefer mazeret yok.hele rapunzel senden hiç mazeret istemiyoruz.bebişe biz bakarız.sen keyfine bak :teselli: ama tubicik sınavdan sonra yap olur mu.benim sınav 4-5 nisan.herkesi öpüyoruuuum...
yavrum 10 nisandada malinaanın almelyatı var diye önceden yapıcaktıkk..hafta içide calısıyoruz oda olmuyor..
sanırım 5 nisana gelicek bulusmamız..sınavdan sonra cıkıp gelsen olmaz mı.neysek telefonda konusuruk[/QUOTE
ya benim sınav hem sabah var hemde öleden sonra 2:30 da.gelemem yani.sınavım çok kısa sürer ama sonra oraya gelmem uzun sürer inşallah sınav sonrası gelmeye çalışırım canım...
canım ya burası nere
ya benim sınav hem sabah var hemde öleden sonra 2:30 da.gelemem yani.sınavım çok kısa sürer ama sonra oraya gelmem uzun sürer inşallah sınav sonrası gelmeye çalışırım canım...
buluşun hatunlar buluşun da bızde istanbulda buluşuyoz arada bızım yerede ugrayın :))))inş guzel bı buluşmanız olur kalbımız sızınle ay unutmadan bol bol resım ıstıyom:)
yine gelemicem ben
benimde sınavım var ve taaa, yıldırım ticaret lisesinde. bayağı ters:S
yine burdan bakarım fotolarınıza
bebişim merkezde bildigin bir yere gelirsin.ben seni ordan gelir alırımyerimseniben
yapma yavvvv:çok üzgünüm:
sınava nerden giricenki balım
biz bu bulusmayı kimler için düzenliyoz acaba:dilcikar:
açık adres yazmışsın amaaaaaa ben o kadar bursalı değilim kı bilen .nereye yakındır bura