Bakın bu doğum, hayatınızda bir kaç defa yaşabileceğiniz çok özel bir durum, maddi durumunuz müsaade eder mi bilmem ama, bence birebir diyalog kurabileceğiniz bir hekim olursa , kendinizi daha iyi hissedersiniz... op. dr. İbrahim ögel adında bir doktor duydum , Osmangazi tıp merkezinde başarılı bir hekim.. samimi... dilerseniz onu araştırın...bahar tıp merkezinde güler yıldız var o da çok iyidir ..MEdical parkta Ahmet Yılmaz ...O çok sakin çok başarılı bir hekimdir...
emine hanım demişti biri tanımıyorum ama orda hemşire olarak çalışan biri komşuma tavsiye etmişti soyadını bilmiyorum
Siz Zübeyde hanımı sorusunu gerçi ordaki doktorları pek bilmiyorum ama Şevket Yılmaz için tavsiye de bulunabilirim. Semih serbest çok iyi bir doktordur. En azından hastaları odasına tek tek alır ve sikayetini dinler ultrasonda da kendi bakıyor. Ben rutin kontrollerde hep ona gittim.Öncelikle mesajın için teşekkürler :)
Bu 2. hamileliğim. İlk doğumumu özelde gerçekleştirdim lakin bugünün şartlarında özelde doğum yapmam mümkün değil.
2 aylık hamileyim Şevket Yılmaz hastanesinden umutsuz dönünce hemen özele gittim ama geçici olarak.
Bakalım Zübeyde den memnun kalacak mıyım bilmiyorum
Teşekkürler
Lale Dörtışık diye bir doktora aldım randevu kısmet bakalım
Hem Çekirge devlette hemde Zübeyde Hanımda görev yapıyormuş.
Tavsiyen için teşekkürler
Arkadasım memnun kaldın mı doktordan bende doktor arıyorum...
zübeyde hanım doğum evinde doktorun odasında ultrason mu var dedin ? şu an şoklardayım oysaki günlerce zübeyde hanımın bodrum katlarındaki karanlık inlerde ultrason için sıra bekledim benEvet çok memnun kaldım Şevket Yılmaz hastanesindeki gibi ultrasona farklı dr bakmıyor. Her doktorun odasında ultrason cihazı var. Kendi bakıyor ve detaylı anlatıyor ben çok memnun kaldım. Çok güleryüzlü ve ilgili bir bayan. Tavsiye ederim. Siz kaç haftalık hamilesiniz?
zübeyde hanım doğum evinde doktorun odasında ultrason mu var dedin ? şu an şoklardayım oysaki günlerce zübeyde hanımın bodrum katlarındaki karanlık inlerde ultrason için sıra bekledim ben
bana kime gittiğine odasının hangi tarafta olduğuna kadar söyler misin bende artık gebelik zamanımın geldiğini düşünüyorum kürtajın 9. ayındayım...
Evet çok memnun kaldım Şevket Yılmaz hastanesindeki gibi ultrasona farklı dr bakmıyor. Her doktorun odasında ultrason cihazı var. Kendi bakıyor ve detaylı anlatıyor ben çok memnun kaldım. Çok güleryüzlü ve ilgili bir bayan. Tavsiye ederim. Siz kaç haftalık hamilesiniz?
cevap yazmakta biraz geciktim şuan 7+3 günlük hamileyim. bende zübeyde hanımda mustafa altundağ diye bi doktora başladım...
Selamlar
Bende Zübeyde Hanıma gitmeyi düşünüyorum.
Internette doktorlar listesi buldum
Zübeydehanım Doğumevi Kadın Hastalıkları ve DoğumDoktorlar
- Elif ÖYE (KARTAL)
- Gültekin ADANAŞ AYDIN
- Hüseyin MOLLAOSMAN
- Nuri YAĞCI
- Nihat BAYRAK
- Senem ALKAN AKALIN
- Yaşar CAN
- Yılmaz ÇETİN
- Nuray NEREZ
- Aycan KOPUZ
- Bülent BARAN
- Memik KARAKÜÇÜK
- Ali ALGÜN
- Nihat KURTULUŞ
- Ali SATIR
- Vildan Sema DOĞAN
- Osman BOZKURT
- Mehmet KARABULUT
- Betül DÜNDAR
- Lale DÖRTIŞIK
- Mustafa ALTINDAĞ
- Murat Afşın TURHAN
- Nefise TANRIDAN OKÇU
- Ayşe TOPÇU AKDUMAN
- Yeliz ÇALIŞKAN ATİK
- Sakine RAHIMLI OCAKOĞLU
- Serhat ÜNAL
- Ayşe Yeliz SELİMOĞLU KOPUZ
Tavsiye doktor var mı?
- Elif MALÇOK
- Murat KADIOĞLU
- Serdar TÜRKLAY
- Ahmet YAVUZ
Tesekkurler
zübedehanım şuan çekirge devletin ek binası görünüyormuş ya çekirge devletin kadın doğumcuları da oraya mı geliyor bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?