• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Zübeyde Hanım Doktor Önerisi

guler100

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.133
25
358
Selam Hanımlar
Ben Zübeyde Hanıma gitmeyi düşünüyorum. Daha önce açılmış topiklerde doktor önerileri olmuş lakin şimdi hepsi başka hastanelerde görev yapıyorlar.
Bildiğiniz güvendiğiniz doktor var mı?

İki hafta önce Şevket Yılmaz hastanesine gittim bir doktora. Doktorun odasına 15 kişi birden girdik bi kısmı sonuç gösteriyor bir kısmı rahatsızlığından muayene için gelmiş. Doktor yüzüme bile bakmadı diğer insanların yanında sorunumu anlatıyorum. Çıktım odasından verdiği tahlilleride yaptırmadım. Sonra geçici olarak özele gittim. Şimdi doktor arıyorum anlayacağınız.

Bakın bu doğum, hayatınızda bir kaç defa yaşabileceğiniz çok özel bir durum, maddi durumunuz müsaade eder mi bilmem ama, bence birebir diyalog kurabileceğiniz bir hekim olursa , kendinizi daha iyi hissedersiniz... op. dr. İbrahim ögel adında bir doktor duydum , Osmangazi tıp merkezinde başarılı bir hekim.. samimi... dilerseniz onu araştırın...bahar tıp merkezinde güler yıldız var o da çok iyidir ..MEdical parkta Ahmet Yılmaz ...O çok sakin çok başarılı bir hekimdir...

Bakın bu doğum, hayatınızda bir kaç defa yaşabileceğiniz çok özel bir durum, maddi durumunuz müsaade eder mi bilmem ama, bence birebir diyalog kurabileceğiniz bir hekim olursa , kendinizi daha iyi hissedersiniz... op. dr. İbrahim ögel adında bir doktor duydum , Osmangazi tıp merkezinde başarılı bir hekim.. samimi... dilerseniz onu araştırın...bahar tıp merkezinde güler yıldız var o da çok iyidir ..MEdical parkta Ahmet Yılmaz ...O çok sakin çok başarılı bir hekimdir...

Öncelikle mesajın için teşekkürler :)
Bu 2. hamileliğim. İlk doğumumu özelde gerçekleştirdim lakin bugünün şartlarında özelde doğum yapmam mümkün değil.
2 aylık hamileyim Şevket Yılmaz hastanesinden umutsuz dönünce hemen özele gittim ama geçici olarak.
Bakalım Zübeyde den memnun kalacak mıyım bilmiyorum
Teşekkürler

emine hanım demişti biri tanımıyorum ama orda hemşire olarak çalışan biri komşuma tavsiye etmişti soyadını bilmiyorum

emine hanım demişti biri tanımıyorum ama orda hemşire olarak çalışan biri komşuma tavsiye etmişti soyadını bilmiyorum

Emine isminde bir dr yok sanırım o hastanede.
Lale Dörtışık diye bir doktora aldım randevu kısmet bakalım
Hem Çekirge devlette hemde Zübeyde Hanımda görev yapıyormuş.
Tavsiyen için teşekkürler

Öncelikle mesajın için teşekkürler :)
Bu 2. hamileliğim. İlk doğumumu özelde gerçekleştirdim lakin bugünün şartlarında özelde doğum yapmam mümkün değil.
2 aylık hamileyim Şevket Yılmaz hastanesinden umutsuz dönünce hemen özele gittim ama geçici olarak.
Bakalım Zübeyde den memnun kalacak mıyım bilmiyorum
Teşekkürler
Siz Zübeyde hanımı sorusunu gerçi ordaki doktorları pek bilmiyorum ama Şevket Yılmaz için tavsiye de bulunabilirim. Semih serbest çok iyi bir doktordur. En azından hastaları odasına tek tek alır ve sikayetini dinler ultrasonda da kendi bakıyor. Ben rutin kontrollerde hep ona gittim.

Arkadasım memnun kaldın mı doktordan bende doktor arıyorum...

Evet çok memnun kaldım Şevket Yılmaz hastanesindeki gibi ultrasona farklı dr bakmıyor. Her doktorun odasında ultrason cihazı var. Kendi bakıyor ve detaylı anlatıyor ben çok memnun kaldım. Çok güleryüzlü ve ilgili bir bayan. Tavsiye ederim. Siz kaç haftalık hamilesiniz?

Evet çok memnun kaldım Şevket Yılmaz hastanesindeki gibi ultrasona farklı dr bakmıyor. Her doktorun odasında ultrason cihazı var. Kendi bakıyor ve detaylı anlatıyor ben çok memnun kaldım. Çok güleryüzlü ve ilgili bir bayan. Tavsiye ederim. Siz kaç haftalık hamilesiniz?
zübeyde hanım doğum evinde doktorun odasında ultrason mu var dedin ? şu an şoklardayım oysaki günlerce zübeyde hanımın bodrum katlarındaki karanlık inlerde ultrason için sıra bekledim ben:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

bana kime gittiğine odasının hangi tarafta olduğuna kadar söyler misin bende artık gebelik zamanımın geldiğini düşünüyorum kürtajın 9. ayındayım...

zübeyde hanım doğum evinde doktorun odasında ultrason mu var dedin ? şu an şoklardayım oysaki günlerce zübeyde hanımın bodrum katlarındaki karanlık inlerde ultrason için sıra bekledim ben:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

bana kime gittiğine odasının hangi tarafta olduğuna kadar söyler misin bende artık gebelik zamanımın geldiğini düşünüyorum kürtajın 9. ayındayım...

Genel ultrason her doktorun odasında var, sadece ayrıntılı ultrason dediğin bodrum katında. ayrıntılı ultrason her gittiğinde yapılmıyor zaten. Şimdi zaten Çekirge Devlet Hastanesinin ek hizmet binası diye geçiyor.

merhaba bayanlar ben de ablam için zübeyde hanım doğumevinde sezaryen doğum sonrası normal doğum için destek olabilecek bir doktor tavsiyesi arıyorum 4 yıllık bir aradan sonra bunun olabileceği düşüncesindeyiz teşekkürler tavsiyeler için.

cevap yazmakta biraz geciktim şuan 7+3 günlük hamileyim. bende zübeyde hanımda mustafa altundağ diye bi doktora başladım...

cevap yazmakta biraz geciktim şuan 7+3 günlük hamileyim. bende zübeyde hanımda mustafa altundağ diye bi doktora başladım...

Memnun kaldın mı doktordan? Bende erkek dr tercih etmek istemiştim ama son anda karar değiştirdim.
Memnun kalmazsan eğer Murat Kadıoğlu nu duydum iyi diye

Selamlar
Bende Zübeyde Hanıma gitmeyi düşünüyorum.
Internette doktorlar listesi buldum

Zübeydehanım Doğumevi Kadın Hastalıkları ve DoğumDoktorlar
  • Elif ÖYE (KARTAL)
  • Gültekin ADANAŞ AYDIN
  • Hüseyin MOLLAOSMAN
  • Nuri YAĞCI
  • Nihat BAYRAK
  • Senem ALKAN AKALIN
  • Yaşar CAN
  • Yılmaz ÇETİN
  • Nuray NEREZ
  • Aycan KOPUZ
  • Bülent BARAN
  • Memik KARAKÜÇÜK
  • Ali ALGÜN
  • Nihat KURTULUŞ
  • Ali SATIR
  • Vildan Sema DOĞAN
    • Osman BOZKURT
    • Mehmet KARABULUT
    • Betül DÜNDAR
    • Lale DÖRTIŞIK
    • Mustafa ALTINDAĞ
    • Murat Afşın TURHAN
    • Nefise TANRIDAN OKÇU
    • Ayşe TOPÇU AKDUMAN
    • Yeliz ÇALIŞKAN ATİK
    • Sakine RAHIMLI OCAKOĞLU
    • Serhat ÜNAL
  • Ayşe Yeliz SELİMOĞLU KOPUZ
    • Elif MALÇOK
    • Murat KADIOĞLU
    • Serdar TÜRKLAY
    • Ahmet YAVUZ
Tavsiye doktor var mı?

Tesekkurler

Selamlar
Bende Zübeyde Hanıma gitmeyi düşünüyorum.
Internette doktorlar listesi buldum

Zübeydehanım Doğumevi Kadın Hastalıkları ve DoğumDoktorlar
  • Elif ÖYE (KARTAL)
  • Gültekin ADANAŞ AYDIN
  • Hüseyin MOLLAOSMAN
  • Nuri YAĞCI
  • Nihat BAYRAK
  • Senem ALKAN AKALIN
  • Yaşar CAN
  • Yılmaz ÇETİN
  • Nuray NEREZ
  • Aycan KOPUZ
  • Bülent BARAN
  • Memik KARAKÜÇÜK
  • Ali ALGÜN
  • Nihat KURTULUŞ
  • Ali SATIR
  • Vildan Sema DOĞAN
    • Osman BOZKURT
    • Mehmet KARABULUT
    • Betül DÜNDAR
    • Lale DÖRTIŞIK
    • Mustafa ALTINDAĞ
    • Murat Afşın TURHAN
    • Nefise TANRIDAN OKÇU
    • Ayşe TOPÇU AKDUMAN
    • Yeliz ÇALIŞKAN ATİK
    • Sakine RAHIMLI OCAKOĞLU
    • Serhat ÜNAL
  • Ayşe Yeliz SELİMOĞLU KOPUZ
    • Elif MALÇOK
    • Murat KADIOĞLU
    • Serdar TÜRKLAY
    • Ahmet YAVUZ
Tavsiye doktor var mı?

Tesekkurler

Ben 20 haftalık hamileyim ve 10.haftamdan beri Lale Dörtışık'a gidiyorum çok kalabalık sabır gerekiyor özellikle sonuç göstermek için ama bu beklemeye değen bir doktor. Bunun dışında Vildan Sema DOĞAN, Murat Kadıoğlu ve Yılmaz Çetin'i önerebilirim.

(Yılmaz Çetin, Ziya Çetin'in kardeşi)

ben ziya çetine gidiyorum. ama doğum için esentepe tıp merkezindeki İbrahim Avcı ya gittim. yani doğum esentepede olacak nasipse. ziya bey ilk başta zübeydeye göndermişti doğum için kayıt açtırmak için. oraya hiç gitmedim ama gitseydim ziya beyin kardeşine giderdim.

esentepe de doğum ücreti normal 950 TL , sezeryan 1250 TL
medicabil normal 1200 TL , sezeryan 1650 TL

zübedehanım şuan çekirge devletin ek binası görünüyormuş ya çekirge devletin kadın doğumcuları da oraya mı geliyor bilen var mı

zübedehanım şuan çekirge devletin ek binası görünüyormuş ya çekirge devletin kadın doğumcuları da oraya mı geliyor bilen var mı

Evet artık Çekirge Devlet hastanesindeki tüm doktorlar Zübeyde Ha nıma geliyor zaten Ek binası oldu. Sistemden Çekirge Devlet üzerinden randevu alabilirsiniz Zübeyde Hanım için

Back
X