Bursa Zübeyde Hanım Doktor Önerisi

Merhaba ben 2011 yılında zübeyde de doğum yaptım. Gittiğim hastanede doktorum şehir dışında olduğu için zübeyde hanım doğum hastanesine acilden girdik doktorun varmı diye sordular yoktu çünkü hiç gitmemiştim. Nöbetçi doktor Murat kadıoğlu idi ve benimle çok ilgilendi doğumuma kendisi girdi. Çok güleryüzlü ve rahatlatan bir doktordu. Ben sadece hemşirelerin azarlar gibi konuşmalarından ve tavırlarından rahatsız olmuştum.

Mustafa Altundağ çok iyi bir doktor o kadar özel hastane ve doktora gitmeme rağmen gördüğüm en ilgili açıklayıcı doktor idi ama maalesef hastane berbat. hijyen yok hemşireler azarlıyor ve en acil duruma bile randevu ay sonrasına veriliyor...çok yazık oldu benim için kendisiyle devam edememek

Zübeyde Hanımda 26 gün önce spinal sezeryan oldum. Doktorum Lale Dörtışık idi. Doktorumdan ve anestezi doktorundan o kadar memnun kaldım ki anlatamam. Çok güzel motive ediyorlar konuşuyorlar hayran kaldım. Ta ki beni odaya aldıkları anda bitti her şey. Gerçekten sıkış-tıkış odalar havasız sıcak, ayrıca hasta bakıcılar, hemşireler ilgisiz suratsız. 12 saat geçmemişti ameliyatımın üzerinden. Başka hastalara yer açmak için benim odamı değiştirdiler, normal doğum yapanların odasına koydular hiçte ilgilenmediler. Çekirgeyle birleştiği için bu yoğunluk ve ilgisizlik ondanmış. Ablam 6yıl önce aynı hastanede doğum yaptı çok memnundu ona dayanaraktan tercihim Zübeydeydi

Slm Kızlar Zübeyde de detaylı ultrason renkli mi normal mi çekiyorlar

Benim doktorum Nefise Tanrıdan Okcu cok hanımefendi, ilgili ve bilgili bir doktor. İlk 4 ay Sevket Yılmaz'a gittim. Bir önceki gebeliğimde erken doğum yaptığımı söyledim cok umursamaz davrandılar hic ustunde durmadılar. Doktor Nefise Hanım ise tedirginliğimi anlayışla karsılayıp beni rahatlattı o yogunlugunda nelere dikkat edecegimi ne sıklıkla gelecegimi anlattı. Su anda 33 haftalıgım cok sukur kendisinden cok memnunum.

Selam kızlar lale dörtışık nasıl nir doktor acaba bn ona randevu aldım da

Merhaba hanımlar ben de Bursa'da oturuyorum şehir hastanesi nde kadın dogumcu öneriniz var mı gebe kalabilme açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…