- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Canım maalesef regl olduğum için haftaya çarşambaya ertelendiAmeliyat oldun mu canım dündü diye hatırlıyorum. İnşallah çok iyi geçmiştir :)
Canım maalesef regl olduğum için haftaya çarşambaya ertelendi
Düşündüğün için çok teşekkürler çok mutlu oldum :)
Bu arada ameliyat esnasında histeroskopi de yapılacakmış onu öğrendim.
Sen kan verdin mi çıktı mı sonuçlar canım?
Evet canım ben de sevindim Osman Bey talep etmiş histereskopiyi. Ne var ne yok çıkacak bakalım :)Hayırlısı olsun canım histereskopi yapılması da çok güzel, akılda bişey kalmamış olur.
Bu ara o kadar çok misafirim var ki kan vermeye hiç zamanım olmadı ya, haftaya falan ancak.
kim yapacak histereskopiyi Aral bey mi Osman bey miEvet canım ben de sevindim Osman Bey talep etmiş histereskopiyi. Ne var ne yok çıkacak bakalım :)
Olsun daha aceleniz yok yazı atlatalım tatillerimizi yapalım mis gibii :) tüp bebek öyle hop diye başlanacak bişey değilmiş onu anladım. Akıllarda şüphe kalmaması lazım.
Kemal Özerkan yapacak canımkim yapacak histereskopiyi Aral bey mi Osman bey mi
Günaydın canım benim 2 gün önceden turuncu pembe başlar sonra kahverengiye döner lekelenmemkızlar günaydın... regl öncesi lekelenmeniz var mı sizinde.. kaç gün önce başlıyor
benim 1 hafta önceden başlıyor. ağrı sızı heran olcak gibiGünaydın canım benim 2 gün önceden turuncu pembe başlar sonra kahverengiye döner lekelenmem
benim 1 hafta önceden başlıyor. ağrı sızı heran olcak gibi
bu ay hala lekelenmem başlamadı birde kasığım seğiriyor hemen umutlandım :)) halbuki daha 24. günüm. lekenlemeler dün en geç bugün başlamalıydı bile. sanırım adetim gecikecek.Bana normal dedi dr çikolata kisti yapıyormuş sanırım ama korkulacak bişey değilmiş
Kızlarr ben ameliyat oldum dün. Sol tüp gitti, sağdaki kist de çıkarılmış bi de rahimin üstünü tıraşlamış histeroskopide Kemal bey. Şimdilik sadece gaz sancım fena, onun dışında iyiyim :) hayattayım direnmeye devam her şey bebiş için :) sizler nasılsınız??
Silik cizgi pozitif diyorlar ama.. kiiiiiiizzzz yoksaaaaaCanım geçmiş olsun inşallah bundan sonraki süreç çok güzel olur. Ben adet olmayı bekliyorum, suat beye başlıcaktım ama adet olamadım 2 gündür. Test yaptım ama çooook silik çizgi çıktı. Bekliyorum bakalım şimdilik
Silik cizgi pozitif diyorlar ama.. kiiiiiiizzzz yoksaaaaa
Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonraki süreç çok güzel olur. Ben adet olmayı bekliyorum, suat beye başlıcaktım ama adet olamadım 2 gündür. Test yaptım ama çooook silik çizgi çıktı. Bekliyorum bakalım şimdilik
Ayyy ama silik çıktıysa pozitiftir o yaa. Hemen kan baktırsan ya :)
Benim afedersin yumurta beyazı gibi uzayan akıntım gelir yumurtlama döneminde sonra krem gibi olur öyle devam eder canım. Bu ay geç yumurtlamış olabilirsin ovulasyon testi yapıyor musun?Buarada benim 5 6 gun once yapiskan kivamli bir akntim geldi yumurtlama gibi. Bu ay tekrar mi yada gec mi yumurtladm bilemiyorm. Yoksa adete yakinda geliyor mu sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?