Ameliyat oldun mu canım dündü diye hatırlıyorum. İnşallah çok iyi geçmiştir :)
Canım maalesef regl olduğum için haftaya çarşambaya ertelendi
Düşündüğün için çok teşekkürler çok mutlu oldum :)
Bu arada ameliyat esnasında histeroskopi de yapılacakmış onu öğrendim.
Sen kan verdin mi çıktı mı sonuçlar canım?

Hayırlısı olsun canım histereskopi yapılması da çok güzel, akılda bişey kalmamış olur.
Bu ara o kadar çok misafirim var ki kan vermeye hiç zamanım olmadı ya, haftaya falan ancak.

Hayırlısı olsun canım histereskopi yapılması da çok güzel, akılda bişey kalmamış olur.
Bu ara o kadar çok misafirim var ki kan vermeye hiç zamanım olmadı ya, haftaya falan ancak.
Evet canım ben de sevindim Osman Bey talep etmiş histereskopiyi. Ne var ne yok çıkacak bakalım :)
Olsun daha aceleniz yok yazı atlatalım tatillerimizi yapalım mis gibii :) tüp bebek öyle hop diye başlanacak bişey değilmiş onu anladım. Akıllarda şüphe kalmaması lazım.

kim yapacak histereskopiyi Aral bey mi Osman bey mi

kızlar günaydın... regl öncesi lekelenmeniz var mı sizinde.. kaç gün önce başlıyor

Bana normal dedi dr çikolata kisti yapıyormuş sanırım ama korkulacak bişey değilmiş

Bana normal dedi dr çikolata kisti yapıyormuş sanırım ama korkulacak bişey değilmiş
bu ay hala lekelenmem başlamadı birde kasığım seğiriyor hemen umutlandım :)) halbuki daha 24. günüm. lekenlemeler dün en geç bugün başlamalıydı bile. sanırım adetim gecikecek.

Kızlarr ben ameliyat oldum dün. Sol tüp gitti, sağdaki kist de çıkarılmış bi de rahimin üstünü tıraşlamış histeroskopide Kemal bey. Şimdilik sadece gaz sancım fena, onun dışında iyiyim :) hayattayım direnmeye devam her şey bebiş için :) sizler nasılsınız??

Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonraki süreç çok güzel olur. Ben adet olmayı bekliyorum, suat beye başlıcaktım ama adet olamadım 2 gündür. Test yaptım ama çooook silik çizgi çıktı. Bekliyorum bakalım şimdilik

Gecmis olsun canm. Insallah sonuclari guzel olacak. Bende regl olmadim. Dogum kontrol hapini biraktim 5. Gun regl oldum ama bu ay ikinci ay hala reglm gelmedi 29. Gunum bugun. Sanirim hap bozdu. Gecen ay 30. Gun adet olmustum gecmis sayilmasi icin 30 gun dolmali mi yoksa 28. Gun mu baz aliniyor acaba. Test yaptim ama negatif cikti.

Silik cizgi pozitif diyorlar ama.. kiiiiiiizzzz yoksaaaaa

Silik cizgi pozitif diyorlar ama.. kiiiiiiizzzz yoksaaaaa

:)))
Adet geçince kabak gibi çıkmalı bence ama çook hafif beliriyor. Bilemedim ki bende işin garibi hiç de adet olacak gibi değilim. Suat bey istedi diye prolaktin baktırdım 30 çıktı yüksek yani acaba o mu engel oluyor da adet olamıyorum ki bilemedim

Ayyy ama silik çıktıysa pozitiftir o yaa. Hemen kan baktırsan ya :)

Ayyy ama silik çıktıysa pozitiftir o yaa. Hemen kan baktırsan ya :)

Ben 17 ile öğrenip 15 kez kan baktırmıştım geçen sefer :)))) o yüzden de korkuyorum biraz silik testlerden. Azcık koyulaşma olur belki diye bekleyim dedim. Yarın da tekrarlarım yine çıkarsa kan veririm inşallah. Bi de önceki mesajımda da yazdım ya sanki prolaktin yükselmiş de ondan adet olamıyorum gibi geliyor bana. Hiç de umutlu değilim.

Buarada benim 5 6 gun once yapiskan kivamli bir akntim geldi yumurtlama gibi. Bu ay tekrar mi yada gec mi yumurtladm bilemiyorm. Yoksa adete yakinda geliyor mu sizlerde

Buarada benim 5 6 gun once yapiskan kivamli bir akntim geldi yumurtlama gibi. Bu ay tekrar mi yada gec mi yumurtladm bilemiyorm. Yoksa adete yakinda geliyor mu sizlerde
Benim afedersin yumurta beyazı gibi uzayan akıntım gelir yumurtlama döneminde sonra krem gibi olur öyle devam eder canım. Bu ay geç yumurtlamış olabilirsin ovulasyon testi yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…