Peki test sonucunda kromozom bozukluğu vs çıkarsa ne yapıyolar bilmediğimden soruyorum. Eğer bekleyemem diyosan başla canım en azından opu yapılsın dondurulsun. Ama çok acelen yoksa ben olsam beklerdim. Ben çok pimpirikliyim çünkü :)
Volkan bey tamamen çark etti, istersen başka dr arkadaşlara göstereyim danışayım sonucunu falan dedi ama yok dedim ben ameliyat olacağım. Güvenmiyorum artık

aynen öyle canım içine kurt düştü birkere zaten kafan rahat olmaz ameliyat olmadan artık senin. Bu işler nekadar zor ya. ne güzel kist falan yoktu pat diye çıktı anlamadım gitti. Zaten biliyor musun çikolata kisti evhamlı insanlarda daha çok görülürmüş, birde uzun boylu entellektüel kadınlarda. biryerde okumuştum

Çok uzun da değilim aslında 169 boyum :) ama çook evhamlıyım sakınan göze çöp batıyor hakikaten.
Etrafıma bakıyorum insanlar 1-2 ayda normal yollarla hamile kalıyor. Ben niye böyleyim diyorum isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım. Eşimin sperm testi de normal çıktı ona bile üzüldüm tek problem bende diye.
Sen ne durumdasın canım gelişme var mı?

O zaman normal embriyo bulmak için oluşan embriyolara genetik tarama yapılıyor transfer öncesi. İnşallah öyle bir durum olmaz da tabi :)

Ameliyatını ol tabi inşallah sorun ortadan kalkınca doğal yolla bile hamile kalabilirsin.

İnşallah gerek kalmaz canım sen nerde başlamaya karar verdin tedaviye?

Tek tüpüm alınacağı için artık normal yolla çok zor olacak muhtemelen. Ameliyat sonrası 3 ay menopoz var bi de yaz mevsiminde yanıcam sıcaktan :)

Ay o menopoz kismindan cok korkuyorm. Ben regl olurken bile halden hale girerim. Zaten evhamliyim :))

Kısmet canım bu işler tek tüple de hamile kalan çok var, inşallah olur.

Ben nerede başlayacağıma emin değilim ama Acıbadem düşünüyorum, eurofertil çok ters bi yerde mesai saatleri de uymuyor.. aslında doktor iyi ama ben boğulmuşken büyük
denizde boğulayım diyorum bir de suat hazerle görüşmek istiyorum tabi. Bu arada da pregnecare him her kullanacağım genelde tüp bebek öncesi tavsiye etmişler. Bir de koenzim q10.. az da kilo versem keşkeeee

Kızlar kısmetse 19 Haziran çarş günü öğleden sonra sol tüpümü ve sağ yumurtalıktaki çikolata kistini aldıracağım. Ameliyattan hemen sonra menopoz iğnem vurulacak ve 3 ay sonra inşallaahhh tüpe başlayacağız. Bana dua edin

İnşallah kolay geçer canım bende lap. Oldum çok kolay atlattım . Bende şimdi suat hazer beyi bekliyorum görüşme için :)

Aa bugün ben de JİMER'deydim canım
Haber ver nasıl geçti diye görüşme :)

Canım beğendim ya ortamı falan ne bilim insan tek olmadığını hissediyor :) yeniden amh istedi, dheA istedi. Histereskopi yapsak iyi olur dedi:) öyle yani :)

Ne kadar cok dr okadar cok kafa karismasi :)

Aynen ya hepsi başka bir telden çalıyor :) aynı testleri tekrar tekrar yaptırmaktan yıldım vallahi.. üstelik de daha yolun başı.. suat hazer yaklaşımı olumlu geldi ama şimdi bakıyorum herkeste aynı yol izlenmiş. Önce histereskopi sonra bir kaç ay doğal.. acaba rutin bişey mi diye düşündürüyor.

Kafa bi milyon

Aynen oyle cnm rutin sirayla islemler hep. Tedavi belli ilac belli yenileri icat edilene kadar bu yollardan gececegiz iste :) kekse oyle mi boyle mi diye dusunurken bi baksak adetimiz gecse :)) milletin hep oyle oluyor

Aynen oyle cnm rutin sirayla islemler hep. Tedavi belli ilac belli yenileri icat edilene kadar bu yollardan gececegiz iste :) kekse oyle mi boyle mi diye dusunurken bi baksak adetimiz gecse :)) milletin hep oyle oluyor

Valla keşke ama hiç de öyle bir umudum kalmadı. Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur tabi inşallah umulmadık güzellikler yaşarız

Canım beğendim ya ortamı falan ne bilim insan tek olmadığını hissediyor :) yeniden amh istedi, dheA istedi. Histereskopi yapsak iyi olur dedi:) öyle yani :)

Canım nasıl çıktı sonuçların? Özellikle dhea merak ettim Osman bey çok önem veriyor dheaya.

Canım nasıl çıktı sonuçların? Özellikle dhea merak ettim Osman bey çok önem veriyor dheaya.

Yaptırmadım henüz. Acelemiz vardı o gün veremedik. Benden de hiç isteyen olmamıştı. Amh da 3,9du ama brnce daha düşük dedi. O yüzden yeni tahlil istedi.Bakalım bende merak ediyorum en kısa zamanda vereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…