- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Peki test sonucunda kromozom bozukluğu vs çıkarsa ne yapıyolar bilmediğimden soruyorum. Eğer bekleyemem diyosan başla canım en azından opu yapılsın dondurulsun. Ama çok acelen yoksa ben olsam beklerdim. Ben çok pimpirikliyim çünkü :)Aslında sordum ama gerçek aydın gerek yok dedi. Şahin bey de dediki şimdi sen hiç tüp bebek yaptırmamışsın çok büyük ihtimal bir sorun yoktur,bence gerek yok, ama içinde kalacaksa da yaptır. Bazen hasta yaptırmak istiyor yaptırma diyoruz sonra bir kaç negatif olunca ama ben yaptırıyım demiştim diyor. Bende zaten randevu almıştım, 3-3,5 ay da çıkacağını düşünemedim
Dhea ya bakılmadı ya gerek duymadılar bilemiyorum ki...
Volkan beye de yani desem bilemedim o zaman baştan şüpheli deseymiş ya biraz çark etme gibi bence..
aynen öyle canım içine kurt düştü birkere zaten kafan rahat olmaz ameliyat olmadan artık senin. Bu işler nekadar zor ya. ne güzel kist falan yoktu pat diye çıktı anlamadım gitti. Zaten biliyor musun çikolata kisti evhamlı insanlarda daha çok görülürmüş, birde uzun boylu entellektüel kadınlarda. biryerde okumuştumPeki test sonucunda kromozom bozukluğu vs çıkarsa ne yapıyolar bilmediğimden soruyorum. Eğer bekleyemem diyosan başla canım en azından opu yapılsın dondurulsun. Ama çok acelen yoksa ben olsam beklerdim. Ben çok pimpirikliyim çünkü :)
Volkan bey tamamen çark etti, istersen başka dr arkadaşlara göstereyim danışayım sonucunu falan dedi ama yok dedim ben ameliyat olacağım. Güvenmiyorum artık
aynen öyle canım içine kurt düştü birkere zaten kafan rahat olmaz ameliyat olmadan artık senin. Bu işler nekadar zor ya. ne güzel kist falan yoktu pat diye çıktı anlamadım gitti. Zaten biliyor musun çikolata kisti evhamlı insanlarda daha çok görülürmüş, birde uzun boylu entellektüel kadınlarda. biryerde okumuştum
Peki test sonucunda kromozom bozukluğu vs çıkarsa ne yapıyolar bilmediğimden soruyorum. Eğer bekleyemem diyosan başla canım en azından opu yapılsın dondurulsun. Ama çok acelen yoksa ben olsam beklerdim. Ben çok pimpirikliyim çünkü :)
Volkan bey tamamen çark etti, istersen başka dr arkadaşlara göstereyim danışayım sonucunu falan dedi ama yok dedim ben ameliyat olacağım. Güvenmiyorum artık
İnşallah gerek kalmaz canım sen nerde başlamaya karar verdin tedaviye?O zaman normal embriyo bulmak için oluşan embriyolara genetik tarama yapılıyor transfer öncesi. İnşallah öyle bir durum olmaz da tabi :)
Ameliyatını ol tabi inşallah sorun ortadan kalkınca doğal yolla bile hamile kalabilirsin.
Ay o menopoz kismindan cok korkuyorm. Ben regl olurken bile halden hale girerim. Zaten evhamliyim :))İnşallah gerek kalmaz canım sen nerde başlamaya karar verdin tedaviye?
Tek tüpüm alınacağı için artık normal yolla çok zor olacak muhtemelen. Ameliyat sonrası 3 ay menopoz var bi de yaz mevsiminde yanıcam sıcaktan :)
İnşallah gerek kalmaz canım sen nerde başlamaya karar verdin tedaviye?
Tek tüpüm alınacağı için artık normal yolla çok zor olacak muhtemelen. Ameliyat sonrası 3 ay menopoz var bi de yaz mevsiminde yanıcam sıcaktan :)
Kızlar kısmetse 19 Haziran çarş günü öğleden sonra sol tüpümü ve sağ yumurtalıktaki çikolata kistini aldıracağım. Ameliyattan hemen sonra menopoz iğnem vurulacak ve 3 ay sonra inşallaahhh tüpe başlayacağız. Bana dua edin
Aa bugün ben de JİMER'deydim canımİnşallah kolay geçer canım bende lap. Oldum çok kolay atlattım . Bende şimdi suat hazer beyi bekliyorum görüşme için :)
Aa bugün ben de JİMER'deydim canım
Haber ver nasıl geçti diye görüşme :)
Allahm insallah burda gebelik haberlerimizi de veririz kizlar. Insallah sonuclariniz guzel.olsunnnnn
Ne kadar cok dr okadar cok kafa karismasi :)
Aynen oyle cnm rutin sirayla islemler hep. Tedavi belli ilac belli yenileri icat edilene kadar bu yollardan gececegiz iste :) kekse oyle mi boyle mi diye dusunurken bi baksak adetimiz gecse :)) milletin hep oyle oluyorAynen ya hepsi başka bir telden çalıyor :) aynı testleri tekrar tekrar yaptırmaktan yıldım vallahi.. üstelik de daha yolun başı.. suat hazer yaklaşımı olumlu geldi ama şimdi bakıyorum herkeste aynı yol izlenmiş. Önce histereskopi sonra bir kaç ay doğal.. acaba rutin bişey mi diye düşündürüyor.
Kafa bi milyon
Aynen oyle cnm rutin sirayla islemler hep. Tedavi belli ilac belli yenileri icat edilene kadar bu yollardan gececegiz iste :) kekse oyle mi boyle mi diye dusunurken bi baksak adetimiz gecse :)) milletin hep oyle oluyor
Canım beğendim ya ortamı falan ne bilim insan tek olmadığını hissediyor :) yeniden amh istedi, dheA istedi. Histereskopi yapsak iyi olur dedi:) öyle yani :)
Canım nasıl çıktı sonuçların? Özellikle dhea merak ettim Osman bey çok önem veriyor dheaya.
Canım nasıl çıktı sonuçların? Özellikle dhea merak ettim Osman bey çok önem veriyor dheaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?