- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba. Son gelişmeleri aktarayım:
Sol tüpümde hidrosalpenks çıktı, sağolsun çeken doktor normal raporu vermişti ama Osman Bey görür görmez hidrosalpenks dedi. Haftaya hidrosalpenks için laparoskopi olacağım tüpüm alınacak, sağ taraftaki çikolata kistim de alınacak. Sonra 3 ay menopoz ve ardından hemen tüp bebiş :)
Yarın çeken doktorla görüşeceğim medicanada. Gerçekten inanamıyorum rahim filmin normal demişti kocaman hidrosalpenks varmış çok sinirliyim çooook. Osman Bey yapmayacak canım, Kemal Özerkan yapacak ona yönlendirdi... hidrosalpenks ile tutunamazmış embriyo sürekli akıntı olurmuş.Canım hakkında hayırlısı olsun bu şekilde tüp bebek yapılsa bile tutmayacaktı belki de.. nasıl normal deniyor, nasıl yorumluyorlar bu filmleri anlamak mümkün değil. Osman bey mi yapacak ameliyatı?
Kim cekti filmini. Nasil oluyor anlamiyorum biri baska biri baska konusuyorYarın çeken doktorla görüşeceğim medicanada. Gerçekten inanamıyorum rahim filmin normal demişti kocaman hidrosalpenks varmış çok sinirliyim çooook. Osman Bey yapmayacak canım, Kemal Özerkan yapacak ona yönlendirdi... hidrosalpenks ile tutunamazmış embriyo sürekli akıntı olurmuş.
Volkan bey çekti. 3 dr daha gördü hepsi de hidrosalpenks dedi. Ben de normal yolla hamile kalmayı bekliyorum hayret bişey ya bu kadar kolay olmamalı normal diyip göndermekKim cekti filmini. Nasil oluyor anlamiyorum biri baska biri baska konusuyor
Sor bakalim ne diyecekVolkan bey çekti. 3 dr daha gördü hepsi de hidrosalpenks dedi. Ben de normal yolla hamile kalmayı bekliyorum hayret bişey ya bu kadar kolay olmamalı normal diyip göndermek
Sor bakalim ne diyecek
Bu medicana da yeni açıldı aman güzel hastane derken doktorları biraz değişik çıktı.. herkesin gördüğü şeyi nasıl görmez. Medicana da çalışan sen miydin canım pineapple2 karıştırıyorum kusura bakma. Sor bakalım açıklaması neymiş..
Evet cnm ben orda calisiyorm. Onemli olan hastane deglki doktor tedavi edemesse kapi duvar ne yapsin. Kimiside saglik ocaginda bile en guzel tedaviyi yapar. 3 doktor gordu dedigin kimler. Banada normal demislerdi aklima kurt dustu bakYarın sabah ilk iş gidicem çok sinirliyim. Medicana iyi hastanedir mutlaka ama böyle şeyler olunca mide bulandırıyor.
Osman bey hidrosalpenks dediEvet cnm ben orda calisiyorm. Onemli olan hastane deglki doktor tedavi edemesse kapi duvar ne yapsin. Kimiside saglik ocaginda bile en guzel tedaviyi yapar. 3 doktor gordu dedigin kimler. Banada normal demislerdi aklima kurt dustu bak
Burtomda radyolog cekti. Sonra goruntuleri goren bir kac kadn dogumcu da normal dedi ama bilemiyorum hersey olabilir :)Osman bey hidrosalpenks dedi
Kemal Özerkan bey hidrosalpenks dedi
Bir de op dr tanıdığımız hidrosalpenks dedi
İşin kötüsü elimde normal sağlık raporu olduğu için tüp ameliyatını özel sağlık sigortasının ödememe durumu var. Yarın bi de hidrosalpenks raporu almam gerekiyo volkan beyden. Seninkini nerde çektirdin canım kaç dr gördü ben hiç güvenmiyorum artık kimseye
Birkaç dr gördüyse problem yoktur canım benceBurtomda radyolog cekti. Sonra goruntuleri goren bir kac kadn dogumcu da normal dedi ama bilemiyorum hersey olabilir :)
Bu arada ben daha önce düşük yaşadığım için pıhtılaşma ve kromozom analizi yaptırmak istedim.yüksek ihtisas tıbbi genetikten randevu aldım testleri verdim ama pıhtılaşma 1,5 ay kromozom 3,5 aya çıkıyormuş hep de aklımdaydı yaptırayım diye keşke yaptırsaymışım bu zamana kadar. Şimdi de sonuçları bekleyim mi tedaviye başlayım mı iyice kafam karıştı. Sizce?
bende bugün yanına gidip soracağım :)) bir hastanız varmış böyle böyle olmuş diye bakalım ne diyecekBu arada Volkan beyle görüştüm. Hidrosalpenks değildi tüp şişiyor ama ucu açık tıkalı değil falan dedi. Tüp bebeğe başladığımı ameliyat olacağımı söyledim. Radyoloji raporunu değiştirdiler; hidrosalpenks şüpheli yazıldı rapora. Sinirlerim çok bozuldu; zaten her şey çok zor bir de bu tarz işlerle uğraşıyoruz!
Canım 29 yaşındaydın dimi? Yaşımız çok geç değil bence garantiye alıp her şeyden emin olarak başlamak daha sağlıklı gibi geliyor bana. Sonra Allah korusun acabalarla başetmek daha zor. Ama görüştüğün tüp bebek merkezlerine danış istersen. DHEA değerine vs bakıldı mı? Osman Bey bana DHEA takviyesi başladı Eylül sonunda tedaviye başlayana dek takviye alacağım yumurta kalitem artsın diye.