Art tüp bebeğin yerindenereye açılmış o
Merhaba pembe mavide doktorunuz kimdi acaba? Bende orada ismail beyde bşlamyı düşünüyorum hastaneyi genel olarak tavsiye eder misiniz?Kızlar meraba aranızda yeniyim Bursa'da yaşıyorum ve bahçecinin buraya geldiğini duyunca çok sevindim. Gidicem sanırım bende giden arkadaşlarım lütfen deneyiminizi paylaşın. 3 denemem var negatif pembemavide
Çikolata kisti var 37 yaşındayım . Eşimde de bozuk. Amhım iyi yani 1.19 ama 4 yumurtam anca sağlam çıkıyo.Merhaba pembe mavide doktorunuz kimdi acaba? Bende orada ismail beyde bşlamyı düşünüyorum hastaneyi genel olarak tavsiye eder misiniz?
Sizin probleminiz neydi? 3 deneme maddi manevi çok zor olmuştur inşallah bu kez hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz. Bahçeciyle görüşmeye gidenler vardı burada da
bizede bilgi verir misin canım, bendede çikolar var ve kallitesiz yumurta geldi döllenmedi bileÇikolata kisti var 37 yaşındayım . Eşimde de bozuk. Amhım iyi yani 1.19 ama 4 yumurtam anca sağlam çıkıyo.
Nedret hanımdaydım bende. İsmail beyi hiç bilmiyorum. Laboratuvarları çok iyi değil mi şüphesi oldu bende Nedret hanmda ama şimdi bahçeci gelmiş bir DaHA pembe mavide denemem, Personel iyi güleryüzlü ama ben senelerdir aslında bahçeci olsun diye açıkçası bekliyorum. Laboratuvarı kalitesi önemli. Bilmiyorum kafam çok karışık gibii bazende net aslında ama telefonda görüştüm muayene ücretsizmiş gelin dediler bakalım gidicem görücem.
Mrb ben gittim ön gorusme ve ucretsiz muayene oldum acikcasi önyargiyla gitmistim ama dr betul hanim cok ilgiliydi benim 6 negatifim var bugune kadar cok drlarla gorustum hic bi drun yapmadigi kadar detayli muayene etti mesela ve esimi bahceci ürologu bülent beye gonderdi betul hanim bizim icin diger gittigimiz tüp bebek drlarinin yaptigi gibi hemen apar topar tedaviye aliyim demedi ayrica paraci bi drda degil devlet hastenesinde yapilabilecek testlerin tümünü devlette yaptirmami istedi sadece kendilerinde Amh testini yaptirmami istedi kisacasi betul hanimi begendim inşallah bu cizgisini bozmaz bizim icinde hayirli olur sonu mutlu biter bu tedavinin .Kızlar meraba aranızda yeniyim Bursa'da yaşıyorum ve bahçecinin buraya geldiğini duyunca çok sevindim. Gidicem sanırım bende giden arkadaşlarım lütfen deneyiminizi paylaşın. 3 denemem var negatif pembemavide
Mrb ben gittim ön gorusme ve ucretsiz muayene oldum acikcasi önyargiyla gitmistim ama dr betul hanim cok ilgiliydi benim 6 negatifim var bugune kadar cok drlarla gorustum hic bi drun yapmadigi kadar detayli muayene etti mesela ve esimi bahceci ürologu bülent beye gonderdi betul hanim bizim icin diger gittigimiz tüp bebek drlarinin yaptigi gibi hemen apar topar tedaviye aliyim demedi ayrica paraci bi drda degil devlet hastenesinde yapilabilecek testlerin tümünü devlette yaptirmami istedi sadece kendilerinde Amh testini yaptirmami istedi kisacasi betul hanimi begendim inşallah bu cizgisini bozmaz bizim icinde hayirli olur sonu mutlu biter bu tedavinin .
Bir doktor var canim doc.dr betul dundar tanitim amaciyla ilk muayene ucretsiz hic bir ucret odemedik biz gayet ilgiliydi basindan savmadi tüp bebek ucretide 8 bin tl , ilaclar haricKAÇ TANE DR VAR CANIM, BİRDE ÜCRETİ NEKADAR
Bugun daha iyiyim canim ama bu 8 gun ne yasadigimi bir ben biliyorum bir allah. Benim kanama olmus icerde yumurta toplarken ondan bukdr agri cektin dedi. Cok cok cok kotuydu allahim bidaha yasatmasin
Merhaba ağrılarınız ne zaman geçti benim de çok fazla ağrı kesici içiyorum etkisi geçince tekrar aynı sanki içimi bıçakla kazımışlar öyle hissediyorum işlem sonrası hiç bir ilaç da vermediler ayrı kesici olarakStresten olabilir cnm üzülme. Bide bitkisel bişeyler kullandin mi bu süreçte
Ben tüp bebek yaptırmadım cnm tedaviyle hamile kaldımMerhaba ağrılarınız ne zaman geçti benim de çok fazla ağrı kesici içiyorum etkisi geçince tekrar aynı sanki içimi bıçakla kazımışlar öyle hissediyorum işlem sonrası hiç bir ilaç da vermediler ayrı kesici olarak
Tam 8 gunde gectiMerhaba ağrılarınız ne zaman geçti benim de çok fazla ağrı kesici içiyorum etkisi geçince tekrar aynı sanki içimi bıçakla kazımışlar öyle hissediyorum işlem sonrası hiç bir ilaç da vermediler ayrı kesici olarak
Bende öyleydim yA nasıl kötü bir ağrı sanırım fazla yumurta toplandığında oluyormuş çok çok zor birseyTam 8 gunde gecti
8 gun boyunca sabah aksam kivrandim agridan malesef hicbsey etki etmedii
evet canım maalesef ben iliklerime kadar yasadım o acıyı allah yardımcın olsun vallahi cok zorBende öyleydim yA nasıl kötü bir ağrı sanırım fazla yumurta toplandığında oluyormuş çok çok zor birsey
Çok şükür bugün geçti transfer oldunuz muevet canım maalesef ben iliklerime kadar yasadım o acıyı allah yardımcın olsun vallahi cok zor
evet 1 ay sonra dondurulmus transfer olmuştum suan 14 haftalık hamıleyımÇok şükür bugün geçti transfer oldunuz mu
Hayırlı olsun peki aşamalarımızı anlatırmısınız ben çok stresliyim kaç tane toplamdı kaç tane döllendi birinci gün ikimci güne kaç tane geldi çok merak ediyorum ve kaçıncı gün embriyosuevet 1 ay sonra dondurulmus transfer olmuştum suan 14 haftalık hamıleyım
canım toplamda 30 tane toplandı, bunların 15 tanesi olgundu. 7 tanesi döllendi.Hayırlı olsun peki aşamalarımızı anlatırmısınız ben çok stresliyim kaç tane toplamdı kaç tane döllendi birinci gün ikimci güne kaç tane geldi çok merak ediyorum ve kaçıncı gün embriyosu
Ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benimde İnşallah transferim gerçekleşir ilk gün kaç tanesi kalmıştı ve ikinci gün biz ikinci gündeyiz de çok merak ediyorumcanım toplamda 30 tane toplandı, bunların 15 tanesi olgundu. 7 tanesi döllendi.
sadece tek bir sperm 6. güne gitti onu dondurdular. doktorum dondurulmus spermın daha etkili olcagını ve 1 ay bekleyelım diye solemıstı. rahim duvarım kalınlaşması için o 1 ayda ilaç kullandım vitamın aldım.rahim duvarı kalın olunca daha guzel tutunuomuş ayrıca progesteron hormonumda yuksekti aldıgım ilaçlardan. yani dondurulmuş 6. gün tek bir embriyom vardı başka şansım yoktu o da tuttu cok şükür
canım sımdı baktım notlarıma 9 tane dollenmıs 2. güne 7ye düşmüş ama bir kısmı az hücreliymıs embrolog daha 2. gunden 1 yada 2 tane embrıyo kalır dıe yorum yapmışNe güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benimde İnşallah transferim gerçekleşir ilk gün kaç tanesi kalmıştı ve ikinci gün biz ikinci gündeyiz de çok merak ediyorum
Çok teşekkürler saoluncanım sımdı baktım notlarıma 9 tane dollenmıs 2. güne 7ye düşmüş ama bir kısmı az hücreliymıs embrolog daha 2. gunden 1 yada 2 tane embrıyo kalır dıe yorum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?