- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
inşallah mutlu sona ulaşırsın.. Senin sıkıntı neydi, ne diyor Şahin bey. Bende onunla görüştüm çikolata kistim varBende bugün şahin bey ile görüştüm diğer doktorlar çok olumsuz konuştu ama şahin bey umut oldu hala araştırıyorum ama içimde bir umut doğdu sayesinde
Sağ yumurtalık 2.3 cm sol yumurtalıkta 3.5 cm çikolata kisti var sağ yumurtalık da yapı bozukluğu amh 0.4 bu değerlerle olabilir dedi şaşkınıminşallah mutlu sona ulaşırsın.. Senin sıkıntı neydi, ne diyor Şahin bey. Bende onunla görüştüm çikolata kistim var
benimde sağ 4 sol 4,5 cm amh 0,8 di geçen sene.. bana da olur dedi ama toplanan yumurtalar kalitesiz geliyor diyen de çok ben anlamadım. 36 yaşındayim ben sen kaç yaşındasın cnm. ne zamandır olmuyor, bizim 2,5 yıl olduSağ yumurtalık 2.3 cm sol yumurtalıkta 3.5 cm çikolata kisti var sağ yumurtalık da yapı bozukluğu amh 0.4 bu değerlerle olabilir dedi şaşkınım
Verirler canm tabiki. 2.700 falan tutuyormuş sanırım fiyatı sen ne kadara olmuştun ben Aral beye sormayı unuttum. Sana neden yapmıştı bu arada o işşlemi oKızlar bişey sorucam. Ben jimerde histereskopi oldum ya, bana görüntü vs vermediler. İstedem verilir mi acaba bilginiz var mı?
Verirler canm tabiki. 2.700 falan tutuyormuş sanırım fiyatı sen ne kadara olmuştun ben Aral beye sormayı unuttum. Sana neden yapmıştı bu arada o işşlemi o
Baska doktor hemen dayar tarlusal :)3500e oldum canım. Aral beye güveniyorum ama geçen bi doktor görüntüyü almadın mı inşallah genişletme yapılmıştır vs diyince kafama takıldı. Adet olamıyorum zaten. Aral bey de kafana takma demiş, nasıl takmayabilirm acaba bilemiyorum.
Baska doktor hemen dayar tarlusal :)
Merhaba tüp bebek görüşmesine hiç gitmedim. Benı yönlendirebilir mısınız? Regl döneminde mi direk gidiliyor yoksa ön görüşme muayene kontrol için adet öncesi mı gitmek gerekli
adet dönemi 4, gün falan gidersen daha sağlıklı muayne için o günler gerekiyor ya muayne etmek isterse bile beklememiş olursunMerhaba tüp bebek görüşmesine hiç gitmedim. Benı yönlendirebilir mısınız? Regl döneminde mi direk gidiliyor yoksa ön görüşme muayene kontrol için adet öncesi mı gitmek gerekli
Once yumurtalarimi toplatmak daha mantikli sanirim. Aral hoca üniversite doktoru oldugu icin cok kapsamli dusnuyor heralde :) hem hastalik hem bebek acısından bakiyorNasılsınız kızlar ben haaaala adet olamadım cinlerim tepemde
Bugün tvde bülent tıraş vardı, çikolata kisti olanlar operasyonu bin kere düşünsünler öyle olsunlar diyordu. Sen karar verdin mi canım?patiliseker
Canim senn stres yaptikca gecikecek. Aslinda histereskopiden sonra oluyor boyle seyler ama psikolojimizi de cok etkiliyor bide dolunay var :)) millet nasil kedi gibi doğuruyor ben anlamiyormNasılsınız kızlar ben haaaala adet olamadım cinlerim tepemde
Bugün tvde bülent tıraş vardı, çikolata kisti olanlar operasyonu bin kere düşünsünler öyle olsunlar diyordu. Sen karar verdin mi canım?patiliseker
Canim senn stres yaptikca gecikecek. Aslinda histereskopiden sonra oluyor boyle seyler ama psikolojimizi de cok etkiliyor bide dolunay var :)) millet nasil kedi gibi doğuruyor ben anlamiyorm
Bu ay regl oldugumda kismetse gidecegim ama tirsmiyorda degilim o surecten. Baskada yol yok bu kistler izin vermiyor baksanaAslında takmıyor gibiyim de ama bilemiyorum yaaa.. bugün söktürücü alıp başlayım dedim aral bey de önce test yap öyle iç dedi, test de yapasım yok. Saldım gitti artık kısmet...:))
Sen tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
Bu ay regl oldugumda kismetse gidecegim ama tirsmiyorda degilim o surecten. Baskada yol yok bu kistler izin vermiyor baksana
Evet cunku esimin babasinin arkadasi, ilgilenmisti baya gorusmye gittigmde. Opu dan sonra ameliyat dersede aral bey yapsin istiyorm bakalim ama insallh demez :) sen ne yapacaksn simdi kendin deneyeksin degil mi, zaten gebe kaliyorsun sen cok şükürKime karar verdin şimdi şahin bey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?