• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçen hafta regl oldm e2 170 çıktı, yasmin verdi şimdi onu içiyorum cnm, regl olunca gideceğim ama kiste kafam takıldı bukadar büyük :KK43:

Daha büyük kistlerle gebe kalanlar var, bir yerden başlamışsın inşallah sonu da hayır olur:)

Kizlar merhaba eurofertil gerçek beye karar verdim gibi,olumlu olumsuz bir sey duyan var mi🙄

Olumsuz da olumlu da bişey duymadım açıkçası ama bana nedense doktor ilgili ve sanki işini özenerek yapacak izlenimi vermişti. Yeri çok ters ve ufak bi klinik diye vazgeçmiştim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Olumsuz da olumlu da bişey duymadım açıkçası ama bana nedense doktor ilgili ve sanki işini özenerek yapacak izlenimi vermişti. Yeri çok ters ve ufak bi klinik diye vazgeçmiştim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin canim, bizim iki yakinimiz gitti ikiside ilk seferde pozitif sonuc aldi,doktor her seyi olumlu olumsuz cok guzel acikliyor

Arkadaşlar merhaba bende bursada doktor arayışı içindeyim Mehmet Aral bey hakkında çok iyi duyumlar aldım instagramdan da takip ediyorum hocayı açıkçası ısındım adama tedavi için istiyorum ama birde sizlere sormak istedim tüp bebek yaptırıpta memnun kaldınız mı

Arkadaşlar merhaba bende bursada doktor arayışı içindeyim Mehmet Aral bey hakkında çok iyi duyumlar aldım instagramdan da takip ediyorum hocayı açıkçası ısındım adama tedavi için istiyorum ama birde sizlere sormak istedim tüp bebek yaptırıpta memnun kaldınız mı
Bende aral beye gidiyorum tüp bebek yapmadık henüz.şimdilik memnunum.

Tedavi olarak ne aşamadasın peki canım sorununuz neydi
En son histereskopi olmuştum 3 ay önce. Adet olunca gidip tedaviye başlamamız lazım ama 2 aydır o kadar ters denk geliyor ki gidemiyorum. Bi de önce femera falan kullanıp deniyelim diyor aral bey bende pek istemiyorum onu. Direk tüp bebeğe başlamak istiyorum artık.ona da azcık para biriktirmemiz lazım şimdilik durum bu. Siz de sorun neydi?

Benim yumurtalar kalitesiz eşimde azosperm 1başarısız tüp bebek denemem var 2inci için kolları sıvadık işte mart ayında tedaviye geçeceğiz bu süre içinde folik asit kullanacağım şubat ayında da prowomen

Benim yumurtalar kalitesiz eşimde azosperm 1başarısız tüp bebek denemem var 2inci için kolları sıvadık işte mart ayında tedaviye geçeceğiz bu süre içinde folik asit kullanacağım şubat ayında da prowomen
Bende tüp bebeğe başlamadan takviye almak istiyorum ama yumurta kalitesi için 90 gün gerekli diyorlar en az 3 at öncedenbaşlamak lazımmış

Bende tüp bebeğe başlamadan takviye almak istiyorum ama yumurta kalitesi için 90 gün gerekli diyorlar en az 3 at öncedenbaşlamak lazımmış
Doğru canım benim ön görüşme yaptığım doktorda aynısını söyledi 3ay önceden folik asit başla (folattro) tedaviden 1ay öncede prowomen dedi. Eğer sende 3ay sonra başlamayı düşünüyorsan doktora gidip Bi yol haritası çizin

Doğru canım benim ön görüşme yaptığım doktorda aynısını söyledi 3ay önceden folik asit başla (folattro) tedaviden 1ay öncede prowomen dedi. Eğer sende 3ay sonra başlamayı düşünüyorsan doktora gidip Bi yol haritası çizin

Bunları aral bey mi söyledi? Bana da görüşme yaptığım gerçek bey ve şahin bey vitamin kullan demişti.sonra ben aral beye sordum vitamin başlasam mı diye gerek yok dedi. Hatta ben o ara başladım koenzim omega 3 vs kullandım. Tüp bebeğe başlayacakken gebe kaldım,düşük yaptım. O yüzden de şimdilik beklemedeyim

Bunları aral bey mi söyledi? Bana da görüşme yaptığım gerçek bey ve şahin bey vitamin kullan demişti.sonra ben aral beye sordum vitamin başlasam mı diye gerek yok dedi. Hatta ben o ara başladım koenzim omega 3 vs kullandım. Tüp bebeğe başlayacakken gebe kaldım,düşük yaptım. O yüzden de şimdilik beklemedeyim
canım aral bey ön görüşme yapmıyor, muhtemelen suat bey söyledi. Aral hoca bana da pek bir fark yaratmıyor derdi hep

Hayır Aral bey söylemedi kayseride Bi doktora görünmüştüm o söyledi sonradan balıkesire tayinimiz çıktı burda tüp bebek merkezi yok bursada Aral beyi duydum

Kızlar merhaba. Ben bu sabah 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim ❤️ Negatif tüp bebekten sonraki ay doğal yollarla hamile kaldım. Reglim baya gecikti ama ihtimal vermediğim için testi bugün yaptım. Bu süreçte biraz ilaç kullandım o yüzden korkuyorum ama inşallah sağlıkla ilerler. Umudu kaybetmek yok 👍🏻

Kızlar merhaba. Ben bu sabah 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim ❤ Negatif tüp bebekten sonraki ay doğal yollarla hamile kaldım. Reglim baya gecikti ama ihtimal vermediğim için testi bugün yaptım. Bu süreçte biraz ilaç kullandım o yüzden korkuyorum ama inşallah sağlıkla ilerler. Umudu kaybetmek yok 👍🏻

Amaaan gözün aydıın çok sevindim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimize olsun

Back