Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Önceliğim adet olmak şu an :)))

sanırım ben de şahin bey de başlıcam..
görüşmede çok ilgilendi resmen ikna oldum..
benim 1 olumsuz denemem olduğu içi ben bir sürü şey saydım,histereskobi,dondurulmuş transfer vs. bana tek dediği senin yap dediğin herşeyi yaparım,tamamen duygusal ama önceki verilerine bakılırsa bunlara hiç gerek yok çünkü sen 1.kalite embriyo üretmişsin dedi..
eşimden spermiogram benden de amh testi istedi. mesela amh için dışrda yaptırabilirsiniz,bizim burda pahalı dedi..bu tavrı da hoşuma gitti,paragöz gelmedi bana..

hayırlı olsun inşallah. Seni muayene etti mi, sıkıntı neydi canım

bizde benim amh 1,31 eşimin de tüm değerleri düşük..

bu hafta testlerimiz çıkacak,muayeneye onlarla gidicez artık..

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek merkezi arayışı icerisindeyim.cok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun emeklerimizin karşılığını versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek merkezi arayışı icerisindeyim.cok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun emeklerimizin karşılığını versin inşallah.
amin canım amin. Senin sıkıntın ne, daha önce tedavi oldun mu aşılama falan?

Ben 5 yıllık evliyim 1.yil sonunda kimyasal gebelik ve ardından kalp durması sonuçu bir kurtajim oldu 4 yıl birdaha gebelik oluşmadı bu surede 2 aşılama geçirdim 4 ay öncesinde 2 tupumunde tıkalı olduğunu öğrendim laporoskopi ve histeroskopi oldum aral beyde hemen tup bebek yaptır dedi ve art de tup bebek yaptirdim ama o da kimyasal la sonuçlandı. Herşey çok anı gelişti şimdi iyi araştırıp kendime de vitamin anlamında yatırım yapmakda istiyorum. Bu süreçte hakkaten beni anlayan birileriyle fikir alışverişinde bulunmak iyi gelecek. Siz acıbadem de mi karar kıldınız

aşılamaları kim yaptı, kürtajdan hemen sonra yapşıklık oluyor keçe bakılmadan aşılama yapmasalardı.. yapışık olduğunu aral bey mi söyledi rahim filmi isteyerek yoksa tesadüfen mi öğrendin. Tüp bebeğini osman bey mi yaptı buarada.. Ben Şahin beyde karar verdim evet bakalım kısmet neler bekliyor bizi bu yolda

1 yil boyunca ziya cetinde tedavi oldum asilama da dahil sonrasinda tavsiye uzerine osman hocaya gittim en azindan sikinti neyse onu soylesin die cunku 4 yil gebelik icin uzun bir sureydi.Osman hoca tüplerde sıkıntı olabileceğini bu yüzden laporoskopi olmamı istedi aral beye yönlendirdi aral hoca da sadece birinde sızıntı var diğeri kapalı o yüzden tup dedi ve hemen art de yaptırdım çok mu anı oldu diyorum çünkü hiç vitamin kullanmadım desteklemek lazimmiydi nasipten öteye de geçilmiyor tabiki.bi arkadaşım yeni aldı oğlunu kucağına o da şahin beye gitmişti çok ii anlatıyor yaklaşımını ben henüz tanışmadım kendisiyle inşallah seninki de pozitif sonuçlanır güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.

öyle düşünme canm benim arkadaşım ne pahalı vitaminler kullandı yine negatif. Aral bey den memnun kalmadın mı ya da osman bey?

Aral beyin tup bebek yaptığını bile bilmiyordum aslında sadece ameliyatımı yaptı ama ne zaman arasam açtı ilgisini beğendim osman hocamin de hakkını yiyemem kolay deil 4 yil boşuna zamanım geçmiş tüplerin tıkalı deyince bile sevinmiştim bir sebep sunmuştu. Çok iyisin al şu klomeni kullan gel demedi şükür ki. Ama negatif olan bir merkezde ikinciyi denemek istemiyorum.yeni bir umut olsun istiyorum.Anlamadigim şekilde dondurmada yapılmadı zaten 9 tane embriyo dollendi dendi ama dondurulan olmadi.bu da merkezle bağlantımı kesti.Suat hazerle görüştünüz mu hiç. Çok yazıyorum kusura bakmayın ilk defa olunca insan içini dökmek istiyor.

yok Şahin bey bizim tanıdığımız olduğu için ona gittim

Selam.kizlar bende aral beyde histeroskopi ameliyatı oldum şuan adetimin ilk günü aral bey ve pembe mavide nevin hanımla transferimi gerçekleştirilen bir iki güne kadar insaalah tedaviye baslicam

Selam.kizlar bende aral beyde histeroskopi ameliyatı oldum şuan adetimin ilk günü aral bey ve pembe mavide nevin hanımla transferimi gerçekleştirilen bir iki güne kadar insaalah tedaviye baslicam
geçmiş olsun canım memnun kaldın mı hocadan.. Aral bey ve pembe mavi demişsin ama orayı pek anlayamadım canım ?

Saol canim Allah razi olsun. Normal şartlarda tüp bebek tedavilerimi pembe mavide yaptırıyorum.aral beylere esimin arkadasi aracılığıyla tanıştım bide ona danışmak istedim ameliyat olman gerekiyo deyince aral beye yaptırdık ameliyatı. Sonraki aşamalarda aral bey nevin hanımla birlikde götürürüz tedavini demişti. Bu ayda aral bey dogum kontrol hapı verdi tedavi başlangıcı önümüzdeki aya sarktı.

kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor.. Bugün çok sancım ldu 5 cm kist olmuş 7 cm, kanama yapmış kensi içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…