- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Belirtiler adet olcakmis hissi veriyor muGelmez inşallah hayırlı haber bekliyoruz. Benimde adet olmam lazım bu ara. Bakalım bilemedim ne zaman olur düşülten sonra
Belirtiler adet olcakmis hissi veriyor mu
Ben bu ay sacma sapan regl oldm. Siyah kanama camur gibi. Sokulecek diye beklerken tekrar yumurtlama akintim geldi ve bi baktik yumos gelismis 2 tane daha 19 mm. Ama bugun tekrar baktik 2.5 cm olmus sanirim catlamayacak artik
Ben de eylülü bekliyorum menopozun son ayındayım artık. 10 eylülde osman beyi arayacağım sonra tüpe başlıyoruz inşallah. Hayırlı olsunHuysuzd canım aral beyi instagramdan takip ediyorum gerçekten iyi bir doktora benziyor
Çatlayabilir 25 mm çok büyük değil benceAral bey cok kiizyor bana ameliyat olmadgm icin ama korkuyorm napayimmmmmm. Kizlar 25 mm yumurta catlamaz mi ki kesin kist mi olur pofff
Kiz komik gelebilir ama ameliyattan degl narkozdan korkuyormÇatlayabilir 25 mm çok büyük değil bence
Ama ameliyattan niye korkuyorsun canım kist alınmıcak mı sadece
Korkucak hiçbişey yok çok kolay bi ameliyat
Aha aynı ben. Ben de ağrıdan sızıdan korkmuyodum ya uyanamazsam diye korkuyodum. Ama artık teknoloji öyle ilerlemiş ki, her şey kontrol altında tutuluyo canım ameliyat boyunca anestezili hava verip baygın tutuyolarmış, o havayı kesince direk uyanıyosun zaten. Çok araştırdım ameliyattan önce ama hiç korkma 2 saatlik anestezi hiçbişey olmaz.Kiz komik gelebilir ama ameliyattan degl narkozdan korkuyorm
Suat Hazer sayesinde bebeğime kavuştumMerhaba 2 senedir evlat sahibi olmaya çalışıyorum, 2 kez gebe kaldım ama dış gebelik ve düşük oldu. 1 senedir de hamile kalamadım. Artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoruz ama çok kararsız kaldık.
acıbadem şahin zeteroğlu
Jimer suat hazer
Pembe mavi
Eurofertil gerçek aydın
Bu merkezler hakkında bilgisi olan ve ya bir önerisi olan varsa çok memnun olurum:)
Hiç korkma canım ben de oldum histeroskopi; sadece sonrasında pembe kanama gibi akıntın oluyor bir kaç gün. Hiç ağrısı sızısı yok merak etme. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben yarın Osman hocayı arayacağım; bu hafta iğnelere başlayacağız sonrasında OPU... Çok endişeliyim ve artık çocuk isteğim azalmış gibi hissediyorum niye böyle hissediyorum bilmiyorumrahata alıştım sanırım korkuyorum çocuklu hayattan :))
Amin inşallah canımm :) transferi hemen yaptırmıcam sanırım bi süre dondurucam :)Ay hadi hayırlı olsun sağlıklı bi sürü yumurtan olsun sağlıkla döllensin sonra da sağlıkla tutunup doğsun inşallah :)))
Kizlar bende aral beye amelitlyat olsammi diye dusunup duruyorm ama cok korkuyorm ya
Her kafadan bir ses cikiyor. Yumurtalarini toplat sonra ameliyat sonra transver diyende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?