- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
1 senedir şunu öğrendim olacağı varsa her türlü oluyor. Kistmiş falan sallamıyor ama olmayacaksa problem olmasa bile olmuyor. Biz endolularda oran biraz düşük olabilir ama düzenli yumurtluyoruz en azından:)ona gitmiyorum canm ben onu tanıyorum sadece.. beni muayene etti ama tüp bebek dedi. bende askıya aldım.. biraz düşük doz iğne klomen falan denemek istiyorum dedim.
Canım cuma mı yaptırmıştın 200 çıkmıştı sanki dimi? Hiç hamile kalamadığım için olması gereken değerler hakkında bi fikrim yok ama gönlünü ferah tut bu sitede çook okudum yavaş yükselip sağlıklı ilerleyen gebelikler.Kızlaar bugün yeniden tahlil yaptırdım değerim iki katına çıkmamış ne yazık kii 350 olmuştekrar dış gebelik ve ya düşük yaşamaktan çok korkuyorum.inşallah korktuğum gibi olmaz.
2 katına çıkması gerekiyor aslında. artmayışı dış gebeliği gösteriyor. ki benimde geçirmişliğim olduğu için risk yüksek. inşallah korktuğum gibi olmaz bu seferCanım cuma mı yaptırmıştın 200 çıkmıştı sanki dimi? Hiç hamile kalamadığım için olması gereken değerler hakkında bi fikrim yok ama gönlünü ferah tut bu sitede çook okudum yavaş yükselip sağlıklı ilerleyen gebelikler.
Ama 400 den asiri bir farki yokki canm. Korkma.yukseliir o. Daha once kac kac olmustu2 katına çıkması gerekiyor aslında. artmayışı dış gebeliği gösteriyor. ki benimde geçirmişliğim olduğu için risk yüksek. inşallah korktuğum gibi olmaz bu sefer
Aman benim 2 arkadasm da hic bir seyleri yokken 5 yil biri 6 yil birinin olmadi ne kist ne baska bisey. 3 tup bebek basarisiz oldu. Sonra bi baktik hamis. Bizde de gunah kecisi endolar. Belki bizimde bunlar olmasaydi yine olmiycakti kim bilir1 senedir şunu öğrendim olacağı varsa her türlü oluyor. Kistmiş falan sallamıyor ama olmayacaksa problem olmasa bile olmuyor. Biz endolularda oran biraz düşük olabilir ama düzenli yumurtluyoruz en azından:)
Ama 400 den asiri bir farki yokki canm. Korkma.yukseliir o. Daha once kac kac olmustu
Jinamed tup bebek murat erdemir ilk denemede pozitif sonuç aldık hakkında hayırlısı allah gönlünüzce versinMerhaba 2 senedir evlat sahibi olmaya çalışıyorum, 2 kez gebe kaldım ama dış gebelik ve düşük oldu. 1 senedir de hamile kalamadım. Artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoruz ama çok kararsız kaldık.
acıbadem şahin zeteroğlu
Jimer suat hazer
Pembe mavi
Eurofertil gerçek aydın
Bu merkezler hakkında bilgisi olan ve ya bir önerisi olan varsa çok memnun olurum:)
Sizin skntinz neydiJinamed tup bebek murat erdemir ilk denemede pozitif sonuç aldık hakkında hayırlısı allah gönlünüzce versin
Sayı azlığı hareketsizlik vardı esimde cok şükür esimde normale döndü çocuk sahibi de olduk on5s saglikla doğumu bekliyoruzSizin skntinz neydi
Insallh. Degisiklik var mi vucudunda330-380-500 olmuştu dış gebelikte. İnşallah korktuğum gibi olmaz yaa.
İnşallah olmaz canım bidaha ne zaman baktıracaksın kan330-380-500 olmuştu dış gebelikte. İnşallah korktuğum gibi olmaz yaa.
İnşallah olmaz canım bidaha ne zaman baktıracaksın kan
Nasıl ilac raporu devletten mı yazdırmak istiyorsun ? Ben de Bahcecide tdavi oldum düşük yaptım 2 ay once Bursada yımArkadaşlar ben bahçecide tedaviye başlıyorum yarın ama ilaç raporu artık geçmiyormuş ama benim.ilac raporum var ben bunu nerde yazdırabilirim bursada oturuyorum
Bahçecide rapor hakkı geçmiyor artık bitmiş ama benm ilaç raporum var başka doktorda yazdırcamNasıl ilac raporu devletten mı yazdırmak istiyorsun ? Ben de Bahcecide tdavi oldum düşük yaptım 2 ay once Bursada yım
Kızzzzz yoksa :))kızlaaarr bugün muayene oldum mesai arasında 2 dakika.. 6 cm olan kistim 3 cm'e düşmüş. çarşamba günü beta bakalım dedi. Rahim duvarım çok kalın mı dedim yooo değil dedi ama anlamadım ne demek istediğini. ameliyata yetişiyordu boyutunuda soramadım.
kız gebe olsam rahim duvarım kalın olması gerekmez miKızzzzz yoksa :))
Evet ama doktorun acelesi varmış ya iletişim kopukluğu olmuş olabilir. Anam bi tek ben kaldım topicte :))kız gebe olsam rahim duvarım kalın olması gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?