Bursa Özel Jimer Hastanesi Dr SUAT HAZER de tüp bebek tedavisi olanlar

Nasıl tavsiye edermisin
Her ne kadar henüz pozitif sonuç alamasamda gözüm kapalı güvenirim ve tavsiye ederim. Son derece ilgili ve anlayışıdır. Gözünü para bürümüş seni sadece maddi kaynak gibi gören insan değildir. Gereksiz masraf yaptırmaz gereksiz tahlil istemez. Hemşireleri çok cana yakın ve sürekli iletişim halindeyiz.

Canım İnşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun. Bazen azimli olmak gerekiyor. Çevremde 10 sene tedavi gören sonra evlat sahibi olan insanlar var.pes etmemek lazım. Bak ben 40 yaşındayımBaşka merkezlerle de görüştüm genelde para kaynağı gibi bakıyorlar bize. Suat bey konusunda yazdıklarına katılıyorum. Henüz tedaviye başlamadık tahlil vb. İstedi bizden. Hayırlısı olsun. Senin kaçıncı deneme olacak bu arada.

Kesinlikle sabır işi canım. Amin Canım inşallah
Ben iki kere tedavi oldum ilk opudan 3 transfer oldum. 1 kimyasal 2 negatif.
2.opudan 5 dondurulmuşum oldu . İlk negatif ,yeni sonuç aldım şuan için pozitif ama sağlıklı artış olmuyor çarşamba tekrar test vereceğim. Bu da olmazsa 2 dondurulmuşum kalıyor geriye.
Toplamda 5 deneme yaptık. Ben de 39 yaşındayım.

Bende daha önce osman develioğlu a gittim.2 düşük olunca bıraktım tedaviyi. 2 yıl oldu. Şimdi tekrar tedaviye başlamak o süreçleri tekrar yaşamak çok zor.... Ama Suat hocanın pozitifliği insanı çok etkiliyor. İnşallah vesile olur bize. Onun vesilesiyle hamile kalan çok var. İnşallah bizede vesile olur.

Kesinlikle ne kadar sert görünse de konuşmaya başladığı anda pozitifliği hissediyorsun. Umarım tedavin güzel geçer canım belki bir gün karşılaşırız merkezde. İnşallah bizim de yüzümüz güler en kısa zamanda. Yarın gideceğim bakalım artış olmuş mu ? Çok merak ediyorum. İnşallah beni bırakmamıştır.

bebeğin sana tutunur İnş. Canım. Moralini yüksek tut.mucizelere inanmak lazım. bakarsın karşılaşırız bir gün. Ben önümüzdeki ay tahlil verdikten sonra gidicem yanına. Çarşamba günü tahlil sonuçların güzel olur inş.burdan yazarsın.

Artış olmazsa moralini bozma. Senin yumoşlar bol ve kaliteli sanırım. Bir daha denersin... Napalm bizim de sınavımız bu olsun

İnaşallah canım tek temennimiz bu yönde şuanda. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirim.

Artış olmazsa moralini bozma. Senin yumoşlar bol ve kaliteli sanırım. Bir daha denersin... Napalm bizim de sınavımız bu olsun
Merhaba canım
3. Sonuçta 120 çıktı
37
52
120 oldu. Cuma günü tekrar vereceğim hayırlısı artık. Suat Bey biraz olumsuz konuştu canım sıkıldı. Kimyasal olabilir dedi.

Merhaba canım
3. Sonuçta 120 çıktı
37
52
120 oldu. Cuma günü tekrar vereceğim hayırlısı artık. Suat Bey biraz olumsuz konuştu canım sıkıldı. Kimyasal olabilir dedi.
Mrb canım. Değerlerin katlanarak artması gerekir. Kimyasal düşük olabilir.terside olabilir. Belki senin bebiş naz yapıyordur sana... Sen yinede canını sıkma. Allahtan hayırlısını iste. Aynı şeyi bende yaşadım.çok üzücü bir süreç. Bak ben doğumda 9 aylık bebeğimi kaybettim. 3,5 yıl geçti üzerinden. Yinede hayırlısı diyorum. İnşallah toparlanıp mücadeleye devam edelim.

Sağol canım inşallah naz yapıyordur. Çok üzüldüm başın sağolsun Allahım bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah. Umut hep var mücadeleye devam

İnş güzel haberler verirsin. Tekrar ne zaman tahlil vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…