- 10 Mayıs 2019
- 135
- 69
- 98
- 42
Biraz geç oldu ama ben devam ediyorum canımArkadaşlar Suat hocada tedavi gören var mı şu an.
Biraz geç oldu ama ben devam ediyorum canım estağfurullah ne demek. Biz yeni başlıcaz.3 gün önce görüştük. Çok içten bir Dr. İnşallah bizede vesile olur.
Her ne kadar henüz pozitif sonuç alamasamda gözüm kapalı güvenirim ve tavsiye ederim. Son derece ilgili ve anlayışıdır. Gözünü para bürümüş seni sadece maddi kaynak gibi gören insan değildir. Gereksiz masraf yaptırmaz gereksiz tahlil istemez. Hemşireleri çok cana yakın ve sürekli iletişim halindeyiz.Nasıl tavsiye edermisin
Kesinlikle sabır işi canım. Amin Canım inşallahCanım İnşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun. Bazen azimli olmak gerekiyor. Çevremde 10 sene tedavi gören sonra evlat sahibi olan insanlar var.pes etmemek lazım. Bak ben 40 yaşındayımBaşka merkezlerle de görüştüm genelde para kaynağı gibi bakıyorlar bize. Suat bey konusunda yazdıklarına katılıyorum. Henüz tedaviye başlamadık tahlil vb. İstedi bizden. Hayırlısı olsun. Senin kaçıncı deneme olacak bu arada.
Kesinlikle ne kadar sert görünse de konuşmaya başladığı anda pozitifliği hissediyorsun. Umarım tedavin güzel geçer canım belki bir gün karşılaşırız merkezde. İnşallah bizim de yüzümüz güler en kısa zamanda. Yarın gideceğim bakalım artış olmuş mu ? Çok merak ediyorum. İnşallah beni bırakmamıştır.Bende daha önce osman develioğlu a gittim.2 düşük olunca bıraktım tedaviyi. 2 yıl oldu. Şimdi tekrar tedaviye başlamak o süreçleri tekrar yaşamak çok zor.... Ama Suat hocanın pozitifliği insanı çok etkiliyor. İnşallah vesile olur bize. Onun vesilesiyle hamile kalan çok var. İnşallah bizede vesile olur.
Artış olmazsa moralini bozma. Senin yumoşlar bol ve kaliteli sanırım. Bir daha denersin... Napalm bizim de sınavımız bu olsunKesinlikle ne kadar sert görünse de konuşmaya başladığı anda pozitifliği hissediyorsun. Umarım tedavin güzel geçer canım belki bir gün karşılaşırız merkezde. İnşallah bizim de yüzümüz güler en kısa zamanda. Yarın gideceğim bakalım artış olmuş mu ? Çok merak ediyorum. İnşallah beni bırakmamıştır.
İnaşallah canım tek temennimiz bu yönde şuanda. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirim.bebeğin sana tutunur İnş. Canım. Moralini yüksek tut.mucizelere inanmak lazım. bakarsın karşılaşırız bir gün. Ben önümüzdeki ay tahlil verdikten sonra gidicem yanına. Çarşamba günü tahlil sonuçların güzel olur inş.burdan yazarsın.
Merhaba canımArtış olmazsa moralini bozma. Senin yumoşlar bol ve kaliteli sanırım. Bir daha denersin... Napalm bizim de sınavımız bu olsun
Mrb canım. Değerlerin katlanarak artması gerekir. Kimyasal düşük olabilir.terside olabilir. Belki senin bebiş naz yapıyordur sana... Sen yinede canını sıkma. Allahtan hayırlısını iste. Aynı şeyi bende yaşadım.çok üzücü bir süreç. Bak ben doğumda 9 aylık bebeğimi kaybettim. 3,5 yıl geçti üzerinden. Yinede hayırlısı diyorum. İnşallah toparlanıp mücadeleye devam edelim.Merhaba canım
3. Sonuçta 120 çıktı
37
52
120 oldu. Cuma günü tekrar vereceğim hayırlısı artık. Suat Bey biraz olumsuz konuştu canım sıkıldı. Kimyasal olabilir dedi.
Sağol canım inşallah naz yapıyordur. Çok üzüldüm başın sağolsun Allahım bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah. Umut hep var mücadeleye devamMrb canım. Değerlerin katlanarak artması gerekir. Kimyasal düşük olabilir.terside olabilir. Belki senin bebiş naz yapıyordur sana... Sen yinede canını sıkma. Allahtan hayırlısını iste. Aynı şeyi bende yaşadım.çok üzücü bir süreç. Bak ben doğumda 9 aylık bebeğimi kaybettim. 3,5 yıl geçti üzerinden. Yinede hayırlısı diyorum. İnşallah toparlanıp mücadeleye devam edelim.
İnş güzel haberler verirsin. Tekrar ne zaman tahlil vericeksinSağol canım inşallah naz yapıyordur. Çok üzüldüm başın sağolsun Allahım bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah. Umut hep var mücadeleye devam
Cuma günü canım inşallah artış güzel olur bakalım.İnş güzel haberler verirsin. Tekrar ne zaman tahlil vericeksin
Gerçi cumayaİnş güzel haberler verirsin. Tekrar ne zaman tahlil vericeksin
Cuma günü canım inşallah artış güzel olur
Teşekkürler canım sana da iyi bayramlarİnş Canım . sana iyi bayramlar diliyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?