- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Kendiliğinden mi kaldın canım:)Benim ilk denemem olacaktı ama gerek kalmadı çok şükür
Sıkıntı neydi hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendiliğinden mi kaldın canım:)Benim ilk denemem olacaktı ama gerek kalmadı çok şükür
Canım ben 7 yıldır istiyorum ama olmuyordu sebepsiz infertilite yani olmaması için tıbbi bir neden bulunamadı hep ve benim artık sabrım kalmamıştı tüp bebek istedim kan ve vitamin takviyesi aldım önce sonra histeroskopi yaptı doktorum rahime çizik attı ve sonraki ay tüp tedavisine başlayacaktık çok şükür adet olmadımKendiliğinden mi kaldın canım:)
Sıkıntı neydi hayırlı olsun
suat bey bana da cumartesi günü histeroskopi yapacak doğal yolla gebe kalacağına inanıyorum şans verelim 2 ay dedi sizin durumunuzu okuyunca çok umutlandım inşallah ben de sizin gibi histeroskopiden sonra hamile kalabilirimCanım ben 7 yıldır istiyorum ama olmuyordu sebepsiz infertilite yani olmaması için tıbbi bir neden bulunamadı hep ve benim artık sabrım kalmamıştı tüp bebek istedim kan ve vitamin takviyesi aldım önce sonra histeroskopi yaptı doktorum rahime çizik attı ve sonraki ay tüp tedavisine başlayacaktık çok şükür adet olmadım
İnşşşşallah canımmm Rabb'im hayırlı sonuçlar nasip etsinsuat bey bana da cumartesi günü histeroskopi yapacak doğal yolla gebe kalacağına inanıyorum şans verelim 2 ay dedi sizin durumunuzu okuyunca çok umutlandım inşallah ben de sizin gibi histeroskopiden sonra hamile kalabilirim
MaşaAllah canım Rabbim oğluna hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaAllahSuat Hazer denilince dayanamıyorum.2,5 yaşına geldi bile oğlum hayatımda oğlumu götürdüğüm çocuk doktorlar dahil hiç bukadar iyi anlaşılır pozitif bir doktora rastlamadım desem abartmış olmam sanıyorum. İyi ki var iyi ki karşıma çıktı iyi ki oğluma kavuşmama vesile oldu.. :)
merhaba,Suat Hazer denilince dayanamıyorum.2,5 yaşına geldi bile oğlum hayatımda oğlumu götürdüğüm çocuk doktorlar dahil hiç bukadar iyi anlaşılır pozitif bir doktora rastlamadım desem abartmış olmam sanıyorum. İyi ki var iyi ki karşıma çıktı iyi ki oğluma kavuşmama vesile oldu.. :)
Amin canım inşallah sizlerde güzel haberler alın hep beraber sevinelim. Çok tatlı değil mi ya bilmiyorum ben çok güvenip çok inanmıştım en çokta tıp dili ile değiş halk dili ile konuşmasını sevmiştim :)MaşaAllah canım Rabbim oğluna hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaAllah
Suat bey bizlerede vesile olur inşaAllah bende çok sevdim güvendim ve inandım
ben de güvandim inandım ama yumurta sayım az toplandıAmin canım inşallah sizlerde güzel haberler alın hep beraber sevinelim. Çok tatlı değil mi ya bilmiyorum ben çok güvenip çok inanmıştım en çokta tıp dili ile değiş halk dili ile konuşmasını sevmiştim :)
Merhabalar, hamile kalabildiniz mi Suat beyle mi tedavi yürüttünüz?suat bey bana da cumartesi günü histeroskopi yapacak doğal yolla gebe kalacağına inanıyorum şans verelim 2 ay dedi sizin durumunuzu okuyunca çok umutlandım inşallah ben de sizin gibi histeroskopiden sonra hamile kalabilirim
Merhabalar, hamile kalabildiniz mi Suat beyle mi tedavi yürüttünüz?
Evet sizi hatırlıyorum daha önce de konuşmuştuk:)Konu baya eski ama görünce yazmak istedim. 2. Tedavime Suat Beyle başladım Haziran ayında. 12 Ağustosta transferim oldu ve pozitif sonuç aldım. Daha çok yeni İnşallah sağlıkla devam eder. Ama Suat Bey bence işini bilen bir doktor fakat çok fazla bilgi vermiyor hep sorman gerekli. Onun çizdiği tedavi yolunu izlemek gerekiyor. İlk tedavi sürecin mi olucak.
Bu arada tedavi için ne kadar harcama yapmıştınız? Yeni olduğu için fiyat daha değişmemiştir sanırımKonu baya eski ama görünce yazmak istedim. 2. Tedavime Suat Beyle başladım Haziran ayında. 12 Ağustosta transferim oldu ve pozitif sonuç aldım. Daha çok yeni İnşallah sağlıkla devam eder. Ama Suat Bey bence işini bilen bir doktor fakat çok fazla bilgi vermiyor hep sorman gerekli. Onun çizdiği tedavi yolunu izlemek gerekiyor. İlk tedavi sürecin mi olucak.
Bu arada tedavi için ne kadar harcama yapmıştınız? Yeni olduğu için fiyat daha değişmemiştir sanırım
Baya tutmuş canım ya :/ bizde de sebepsiz var acaba tüp öncesi histeroskopi yaptırsam mı aklımda deli sorularToplamda 22 bin buldu diyebilirim. Tüp bebek, ilaçlar, histereskopi, embriyo dondurma ve transfer sonrası kullanılan ilaçların toplamı. Raporum yoktu benim. Eğer sebepsiz infertilite ise histereskopiden sonra doğal yoldan gebelik elde edilebiliyor sanırım. Hist. sırasında rahim içine çizik atılıyor buda embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor.
Baya tutmuş canım ya :/ bizde de sebepsiz var acaba tüp öncesi histeroskopi yaptırsam mı aklımda deli sorular