• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Özel Jimer Hastanesi Dr SUAT HAZER de tüp bebek tedavisi olanlar

slm..tam olarak nedeniniz belli miydi hamile kalamadığınız zaman içinde ..bende tüp bebek yada aşılama için doktor aryışına girdim bursada o yüzden soruyorum..ben hgs filmi çektirdim sol tüp tıkalı dediler ama yumrtam oluşuyor büyüklüğüde iyi doktorlar bu şekilde de hamile kalabilirsin dedi... size hiteroskopi hangi nedenle yaptı onu merak ettim..allah kucağınıza almayı nasip etsin bu arada...
Amin canım inşallah darısı hepinizin başına tez vakitte benim önce prolaktin yüksekliği dendi sonra çikolata kisti dendi öyle böyle 7 yıl olmayınca tüp bebeğe karar verdik tüp bebek öncesi histeroskopi yapmayı önerdi doktorum sadece bebeği koyacağım yeri görmek istiyorum bi sorun var mı rahimde diye yaptılar sorun yokmuş ama rahime çizik attığını söyledi doktorum

Kızlar merhaba
Ben de suat bey e gideceğim persembe randevum var
İlk tüp bebek denemem için
Eşimde sperm hareket azlıgı
Morfoloji bozuklugu ve 47xyy kromozom bozuklugu varmis
Canim baya baya sıkkın

Kızlar merhaba
Ben de suat bey e gideceğim persembe randevum var
İlk tüp bebek denemem için
Eşimde sperm hareket azlıgı
Morfoloji bozuklugu ve 47xyy kromozom bozuklugu varmis
Canim baya baya sıkkın
Canım şimdiden hayırlı olsun tedaviniz hiç sıkma canını vakti zamanı geldiyse herşey su gibi akıp gider inşallah şu mübarek Ramazan ayının hürmetine tez vakitte olumlu sonuçlanır tedaviniz

Canım şimdiden hayırlı olsun tedaviniz hiç sıkma canını vakti zamanı geldiyse herşey su gibi akıp gider inşallah şu mübarek Ramazan ayının hürmetine tez vakitte olumlu sonuçlanır tedaviniz
Amin inşallah
dün gittik görüşmeye ama içime sinmeyen seyler oldu
dr eşime hareket için ilaç yazdı
oysakı zaten tüp bebek olacagız hareket için ilaca ne gerek vardı anlamadım.
ve ilacı almamız için bizi taaa 15 km ötedekı bır eczaneye yonlendırdı bu da hosuma gitmedi pek acıkcası

biz öngörüşmeye gitmiştik
dolu tahlil sonucumuz vardı ama bizden yıne bır o kadar tahlıl ıstedıler ve hemen burda labaratuvarda yaptırın dediler

bu yaklasımları sinirimi bozdu biraz
bu öngörüşme idi
eczane ve tahlılı nerede yaptıracagım konusunda yonlenırmeleri hosuma pek gitmedi.

Amin inşallah
ve ilacı almamız için bizi taaa 15 km ötedekı bır eczaneye yonlendırdı bu da hosuma gitmedi pek acıkcası

dolu tahlil sonucumuz vardı ama bizden yıne bır o kadar tahlıl ıstedıler ve hemen burda labaratuvarda yaptırın dediler

bu öngörüşme idi
eczane ve tahlılı nerede yaptıracagım konusunda yonlenırmeleri hosuma pek gitmedi.
Bizim de öyleydi canım sonuçlarımız da eksiklik vardı onlar istemişlerdi Sperm için eşime de vermişti ilaç daha iyi ve daha kaliteli sonuçlar almak için veriyorlar. İlaç için doğru yönlendirme yapmış çünkü her eczanede bulunmuyor yazdığı ilaçlar ben de başka yere bakmıştım ama bulamamıştım. Her dr kendi hastanesinin laboratuvarına güveniyor benim test sonuçlarımı bile farklı yerde yaptırmamı istememişti. Yine de sen bilirsin canım en doğru karar senin içine sinmezse başlama hiç .

Bizim de öyleydi canım sonuçlarımız da eksiklik vardı onlar istemişlerdi Sperm için eşime de vermişti ilaç daha iyi ve daha kaliteli sonuçlar almak için veriyorlar. İlaç için doğru yönlendirme yapmış çünkü her eczanede bulunmuyor yazdığı ilaçlar ben de başka yere bakmıştım ama bulamamıştım. Her dr kendi hastanesinin laboratuvarına güveniyor benim test sonuçlarımı bile farklı yerde yaptırmamı istememişti. Yine de sen bilirsin canım en doğru karar senin içine sinmezse başlama hiç .
jimerin karsısındaki eczaneden aldık ilacı ordan cıkınca:)
yani başarılı olacakları konusunda ikna oldum ama bu yönleri hosuma gitmedi çünkü
yarın osman develioğlu ile de görüşmem var bakalım onda neler hissedeceğim:)

size de neofetril mi verdi
biz 189 tl ye aldık sizi de çekirgeceki hastaneye mi yönlendirdi, siz ne kadara aldınız ilacı aynısı ise merak ettim

yani başarılı olacakları konusunda ikna oldum ama bu yönleri hosuma gitmedi çünkü

biz 189 tl ye aldık sizi de çekirgeceki hastaneye mi yönlendirdi, siz ne kadara aldınız ilacı aynısı ise merak ettim
Yok canım bizim ki farklıydı ismini hatırlayamadım ama fiyat olarak aynıydı. Acil çıkışında çıkınca sağ taraftaki eczane yani ilaç hangisindeyse ona yönlendiriyor

Yok canım bizim ki farklıydı ismini hatırlayamadım ama fiyat olarak aynıydı. Acil çıkışında çıkınca sağ taraftaki eczane yani ilaç hangisindeyse ona yönlendiriyor
anladım. belki aynı zamanlarda oluruzs seninle
ağustosu bulur dedi bize
sizi de yukarıda genetik doktoruna yönlendirdi mi?

anladım. belki aynı zamanlarda oluruzs seninle
ağustosu bulur dedi bize
sizi de yukarıda genetik doktoruna yönlendirdi mi?
Ben de eylül gibi düşünüyorum canım ağustosta bayram tatili falan var ya tam 4 ay oluyor çünkü. Benim daha dondurulmuşum var o yüzden onları da yaptıktan sonra gideceğiz canım Histereskopi olacağım sadece

Amin inşallah

bu öngörüşme idi
Şu anda çok şaşırdım ayni doktordan mı bahsediyoruz gerçekten ben Bursa'da yaşamıyorum benden de çok tahlil istedi ancak yaşadığım şehirdeki devlet hastanesinde yaptırdım hepsini ve WhatsApp tan suat hocaya gönderdim sonuçlara göre bana kendi numarasından arayıp hangi ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi ve ben yine kendi devlet hastanesindeki dahiliye doktoruma o ilaçları yazıp kullandım

Benim eşime de neofertil vermişti ben Bursa'dan almadım ilacı ama buradaki eczane de siparişle getirtti ilacı aşağı yukarı aynı fiyata almıştık ve benim eşimde sorun bile yoktu tüp bebek şansını artıracağı için verdi

Ben de eylül gibi düşünüyorum canım ağustosta bayram tatili falan var ya tam 4 ay oluyor çünkü. Benim daha dondurulmuşum var o yüzden onları da yaptıktan sonra gideceğiz canım Histereskopi olacağım sadece
Tatlım ben de histeroskopi oldum ve 2 ay sonra tüp bebeğe başlayacağız diye adet beklerken hamile olduğumu öğrendim çok şok olarak gittim suat hocaya ve onun da histeroskopi ye olan inancı kat be kat arttı benden sonra hep duyuyorum tüp öncesi histeroskopi önermeye başlamış

Bu arada osman hocadan sonraki görüşlerini çok merak ediyorum hiç hoş şeyler duymadım hakkında çünkü :)

Benim eşime de neofertil vermişti ben Bursa'dan almadım ilacı ama buradaki eczane de siparişle getirtti ilacı aşağı yukarı aynı fiyata almıştık ve benim eşimde sorun bile yoktu tüp bebek şansını artıracağı için verdi
Senin ilk denemen miydi

Bu arada osman hocadan sonraki görüşlerini çok merak ediyorum hiç hoş şeyler duymadım hakkında çünkü :)
Ben de zevkle yazayım
Kendisinden zerre kadar hoşlanmadım ve hayatımda en berbat devlet hastanelerinde bile bu kadar itici bir doktor görmedim
İsmimizi yasımızı neyimiz oldugunu sormadı bile
Kendi cabamla anlatmaya calıstim hep lafımı kesip biran önce çıkın gidin der gibi hızlı hızlı anlattı .
Bu adam hasta psikolojisinden gram anlamıyor, bir de insanlar bu adama tüp bebek yaptırıyorlar inanamadım gercekten.
Bursanın en sevdiğim yeri fsm den bile soğudum o kadar yani.
Yolum oraya düşse başka caddeden giderim , tavırları ile o kadar itici bir doktor.
Kimseye önermiyorum ,eşimle yaşımız da var ama pgt bile önermedi olursa olur olmazsa düşer dedi:/

Tatlım ben de histeroskopi oldum ve 2 ay sonra tüp bebeğe başlayacağız diye adet beklerken hamile olduğumu öğrendim çok şok olarak gittim suat hocaya ve onun da histeroskopi ye olan inancı kat be kat arttı benden sonra hep duyuyorum tüp öncesi histeroskopi önermeye başlamış
Ayy süper olmuş bu ben de sordum direk kendisine yapalım dedi ben sorunca etrafta çok örnek olunca sıkıntılı ya da sıkıntısız yaptırmak istedim. Çok tşk ederim hayırlı doğumlar size de . Hala Suat Bey ile mi devam ediyorsunuz?

Ayy süper olmuş bu ben de sordum direk kendisine yapalım dedi ben sorunca etrafta çok örnek olunca sıkıntılı ya da sıkıntısız yaptırmak istedim. Çok tşk ederim hayırlı doğumlar size de . Hala Suat Bey ile mi devam ediyorsunuz?
Yok canım ben Bursa'da oturmuyorum yaşadığım yere arabayla 3 saat olduğu için suat hocayla öyle karar verdik ama ayrıntılı ultrasona ona gittim ve hala en ufak bi sıkıntım olsa onu arıyorum sağolsun telefonlarıma hep çıkar ve ne sorsam yanıtlar şunu yap bunu kullan ilaç bile önerir Allah ondan razı olsun

Yok canım ben Bursa'da oturmuyorum yaşadığım yere arabayla 3 saat olduğu için suat hocayla öyle karar verdik ama ayrıntılı ultrasona ona gittim ve hala en ufak bi sıkıntım olsa onu arıyorum sağolsun telefonlarıma hep çıkar ve ne sorsam yanıtlar şunu yap bunu kullan ilaç bile önerir Allah ondan razı olsun
Aynen ya ben de ne zaman msj yazsam geri dönüş yapıyor sağolsun hatta eskiden başka doktora gidiyordum hastane de ben dedim sizinle devam etmek istiyorum şimdi devam gerçi ilki kimyasal oldu . İkinci direk negatif şimdi dinlenmedeyim. Sonra dondurulmuş 3 tane kaldı onları yapacağız

Aynen ya ben de ne zaman msj yazsam geri dönüş yapıyor sağolsun hatta eskiden başka doktora gidiyordum hastane de ben dedim sizinle devam etmek istiyorum şimdi devam gerçi ilki kimyasal oldu . İkinci direk negatif şimdi dinlenmedeyim. Sonra dondurulmuş 3 tane kaldı onları yapacağız
Hayırlısı olsun kuzum Rabb'im yüzümüzü güldürsün inşallah

Back